Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz31

Poszukiwana mila spokojna wesola dziewczyna ktora lubi zajmowac sie domem

Polecane posty

ewa nie zapominaj ze jesteś zbyt podeszła w wieku czy jak to ujoł autor... myślę ze powinnaś się załamać... w tak brutalny sposób przedstawił ci rzeczywistość... ja jestem bałaganiarą i to mu się nie podoba... po przeczytaniu tego chwyciłam za telefon i umówiłam sie na wizytę u psychologa... nie mogę tego udźwignąć... przyłącz się...;) człowieku zastanów się nad sobą... na forum naperno znajdziesz szczerą pannę która pokocha cię begzranicznie...powodzenia!!!

Gość Iria
Ja pasuję do ogloszenia Tomasza, ale chcę wiedzieć, czy dasz mi wielokrotne orgazmy każdej nocy.

Gość gosposia...
jestem chętna

Nie wiem, byc moze tak, a byc moze nie, ale na pewno bede sie staral ze wszystkich sil ale wszystkie takie sprawy dopiero po slubie, nie chce miec szmaty za zone

Gość blehhhhh
ma byc kochajaca męża, czyli męzatka?? no wiesz Ty:O :D

Gość a ty tomek
z choinki się urwałeś? to gatunek wyginiony

Gość blehhhhh
oczka - a z Tobą tak w ogóle wszystko oki?:P

Gość czerymniknjkioeondwlseudowuesj
no ale żona = służąca dwa słowa o tożsamym znaczeniu :)

Gość czerymniknjkioeondwlseudowues
zona to synonim sluzacej :classic_cool:

nie!!! żona to partner życiowy... ja nie mam zamiaru usługiwać mojemu przyszłemu... to ma być uzupełnianie się... on też musi się starać zeby było dobrze, a nie tylko ja będe ze ścierą latać...facet tez ma ręce i potrafi zmywać lub wrzucić swoje skarpetki do kosza z brudną bielizną...a ja mogę skośić trawnik i takie tam...

Gość do Tomasz 31
a ty sie zastanów czy by ciebie w ogole jakas chciała-takiego nudziarza watpliwe chyba jakas desperatka by moze na ciebie poleciała a co łamago nie umiesz zadnej baby soba zainteresowac w realu ??? zreszta sie nie dziwie prostaku

Tomasz dlaczego obrażasz Ewe 33 myslisz ze ktos poleci na ciebie z takim podejsciem? nie dziwie sie ze jestes sam i szukasz kogos ale zmień podjescie bo inaczej do 90 nikt cie nie zechce

\"wszystkie takie sprawy dopiero po slubie, nie chce miec szmaty za zone\" Mógłbyś rozszerzyć tę myśl lotną? A, no i jeszcze powiedz mi, kochanku, w jaki sposób i ile zarabiasz, skoro sam będziesz utrzymywał gnizadko rodzinne. Nie mam nic przeciwko, ale wiesz, jestem gospodarna i muszę znać pole manewru :classic_cool:

i jeszcze jedno ty szukasz żony czy sprzataczki