Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yagiennka

Dlaczego tyle fajnych dziewczyn jest samotnych

Polecane posty

Gość yagiennka

Zrobiłam eksperyment na męskiej populacji :) No i wyniki przerosły mojewyobrażenia. Otóż umieściłam w pewnym portalu z ogłoszeniami typu chłopakpozna dziewczynę i dziewczyna pozna chłopaka dwa ogłoszenia. Jedno bardzosympatyczne i konkretne kobiety, która szuka czegoś stałego i poważniejszego,nie tam zaraz małżeństwo no ale tak normalnie. Dołączyłam zdjęcie atrakcyjnejkobiety. Drugie ogłoszenie bez zdjęcia, kobiety która szuka kochanka. I zgadnijcie jakie były wyniki. Otóż pierwsza kobieta otrzymała w ciągu 2 dni jakieś..4 odpowiedzi zainteresowanych panów. Natomiast druga kobieta otrzymała ich w ciągu połowydnia 30!! Przebicie jest straszne. Wnioski mam takie że faceci to takie Zoo, zwykłe szympansy których jedynymcelem życiowym jest sobie dobrze..no wiadomo co. Zwątpiłam :) Kobietki, oto macie odpowiedz dlaczego tyle z was jest samotne,dlaczego same wychowujecie dzieci i dlaczego ten kraj ma ujemnyprzyrost naturalny. Podejrzewam że ten wynik w innych krajach jest zupełnie inny.

Gość truee
Cała prawda o facetach

nie wszyscy faceci tacy sa!~w innych krajach jest to samo! facet musi sie wyszalec!!! Pozdrawiam!

Gość yagiennka
Co to znaczy, że musi sie wyszaleć?

Gość blehhhhh
może to dołączone zdjęcie nie było tak atrakcyjne, jak Ci się wydawało:P

do \"yagiennka \" Wiesz... wiekszosc boi sie \"powaznych\" zwiazkow! Boja sie ze nie beda mieli wolnosci.... no juz tacy sa.. )))) prawie kazdy mowi ze musi sie wyszalec!

ale przychodzi taki czas kiedy oni juz nie chca tej \"wolnosci\", chca miec swoj kacik z kochana dziewczyna, miec dzieci...

Gość Alexxxa
Ale przypuszczam, że przynajmniej połowa z tej trzydziestki to faceci żonaci.

Gość tobmea
yagiennka - bo z reguly te atrakcyjne maja stos wymagan, wiec to chyba jasne, czemu dalej sa samotne. A Ty w tym ogloszeniu jakie podalas wymagania wzgledem partnera?

Gość a może daltego że to co ty
uważasz za fajne wcale nie jest fajne dla facetów. To tylko twoja opinia o fajności tych samotnych dziewczyn, no i może potencjalnej atrakcyjności dla lesbijek

Gość Memento.
Pytanie dość tendencyjne. Równie dobrze można by zapytać, czemu tylu fajnych chłopaków jest wolnych, czy dlaczego piosenki Leonarda Cohena są fajne. "Fajność" jest pojęciem względnym, każdy rozumie je inaczej. Dwa. Ładna, miła, sympatyczna dziewczyna szuka kogoś na stałe. Jak dla mnie super, ale... Zawsze jest jakieś ale. Ja, jak i pewnie kilku innych chłopaków nie odpowiemy na takie ogłoszenie, gdyż mamy niską samoocenę. Inni nie napiszą bo to stały związek i takie tam. Podobnie jest zresztą na ulicy, klubie czy barze. Prosta psychologia: facet wchodzi do klubu. Widzi średniej urody dziewczynę bardzo skąpo ubraną, która zachowuje się wyzywająco. Obok siedzi piękna dziewczyna, skromna, wygląda na inteligentną. Do której podchodzi facet? Pewnie do pierwszej. Łatwiej będzie przelecieć, później nie będzie trzeba długo z nią gadać... Drugą jeśli nawet uda się zacichnąć do łóżka, to istnieje duże prawdopodobieństwo, ze będzie trzeba z nią porozmawiać, a to już może być upokarzające. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie, które nie powinno być odebrane jako uogólniąnie bo dobrze wiem, ze ludzie są bardzo różni.

Bo baby sa do ruchania. W sumie do niczego innego, choc wiele z nich nawet do ruchania sie nie nadaje. Gdybym sam szukal teraz czegos to wolalbym sie zwrocic do konkretnej, zdecydowanej tylko na seks, zimnej suki niz do jakiegos stworzenia, ktore bedzie mi zawracalo doope banalami milosnymi.

Gość Peter Kurten
zgwałcę prętem metalowym w dupsko która chętna