Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mecza mnie te upały

w te upały niemalże codzinnie boli mnie głowa!

Polecane posty

Gość mecza mnie te upały

to jest jakis koszmar, budze sie z bólem głowy (byc może też źle sypiam, i nie wysypiam sie, bo boli mnie tez i kark), ale bardzo czesto boli mniegłowa, ogólnie od zawsze mialam taka skłonność ale nigdy nie było to z taką czestotliwością, fatalnie sie czuje, marze o tym zeby było zimno, czy ktoś z was ma podobnie? jak sobie radzicie? mam dopiero 21 lat...zaczelam sie nawet martwić czy to nie jest coś poważnego, ale zima ani jesienią tak nie mam, a latem owsze...w zeszłym roku było chyba podobnie:(

Gość bulgaria
ja mam to samo też boli mnie głowa jak jest upał, to chyba z jakiegos przeghrzania no sama nie wiem, ale nie umiem sobie z tym poradzic

Gość mecza mnie te upały
myślalam ze tylko ja mam ten problem! czuje sie słaba, jakbym była chora, w domu jest ok bo akurat jest chłodno, ale wystarczy ze przez jakis czas przebywam gdzies gdzie jest duszno i goraco i ból głowy wraca :(

Gość moze pijesz za
mało płynów ? gorąco powoduje rozszerzenie żył - przez co następuje spadek ciśnienia krwi, wtedy mogą pojawić się bóle głowy spróbuj wziąć lodowaty prysznic, wtedy żyły się " obkurczą ", a cisnienie podrośnie albo przytul się do termofora wyjętego z lodówki ;) ja tak spię w upały, że zamiast poduszki podkładam sobie pod głowę zimny termofor, bosko się spi :)

Gość moze pijesz za
a i nie zapomnij o magnezie z wit. B6 i potasie i pic duzo, duzo wody, woda ponosi ciśnienie

ja tez mam takie bóle nie dziala na to zaden apap anie ibuprom ale ostatnio kupilam eferalgan z codeiną. tabletki musujace. 15min i przechodzi. juz sie tak nie mecze