Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnickliwy

Czy mam szansę znaleźć kobietę

Polecane posty

Gość wnickliwy

Mam 26 lat i jeszcze nie miałem dziewczyny a bardzo chciałbym kogoś poznać i załozyć kiedyś rodzinę tylko nie wiem czy w ogole mam jakieś szanse. coraz częsciej dochodze do wniosku, że chyba jednak nie. Pozwólcie więc, że napiszę trochę o sobie. Jestem pracownikiem biurowym i zarabiam około 800 zł na rękę, nie mam samochodu a wiem, że jest to niestety bardzo wazne dla dziewczyn ale nie stac mnie. Skończyłem studia więc być może w przyszłości awansuję i będe zarabiał więcej taka mam nadzieję ale kokosów raczej nie będe zarabiał. Ogólnie jestem człowiekiem nieśmiałym z kompleksami i mam ogromne problemy żeby zagadac do jakiejś dziewczyny a potem podtrzymac rozmowę. Wydaje mi się, że jestem nudny, jedna dziewczyna nawet mi to powiedziała wprost. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny tez niestety nie jest najlepiej. Mam 168 cm wzrostu, lekka nadwagę i niestety zaczynam pomału łysieć. W tej chwili mam juz duże zakola i lepiej chyba nie będzie. Z twarzy tez nie jestem zbyt urodziwy delikatnie mówiąc. Zastanawiam się czy taki facet jak ja ma w ogole jakies szanse u kobiet. Koledzy juz śmieja się ze mnie i twierdza, że chyba do końca zycia będe prawiczkiem. Według nich powinienem skorzystac z usług agencji towarzyskiej. wielu z nich mimo, że ma dziewczyny czy żony tak własnie robi. Ja jednak może to śmiesznie zabrzmi jestem idealistą i chciałbym poznac jakąś dziewczynę, zakochac się a nie iść na łatwiznę tylko powiedzcie mi jak długo mozna czekać. Jestem juz bardzo zdesperowany i chciałbym sobie w końcu zamoczyć a przeciez nie będe czekał na kobietę do emerytury. Jak myslicie mam jakieś szanse u płci przeciwnej?

Gość boska grzesznica
w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie kiedyś pojawi się szansa na wielkosć ..no i wez się w garść i zaciśnij:D

Gość buahhaha
na poczatku piszesz jak idealista-romantyk, a na koncu " chciałbym sobie w końcu zamoczyć" :classic_cool: jajca se robisz?

Gość gfe
bo to prowokacja.

Gość boska grzesznica
Jeśli w tym wieku jesteś sam to albo jesteś gejem badz mieszkasz jeszcze z mamą ,może masz żone i trzymasz to w tajemnicy,czy też chadzasz w bialych skarpetkach i nosisz złoty łancuszek:D:P

Gość gfe
nie mam samochodu a wiem, że jest to niestety bardzo wazne dla dziewczyn co ty wypiles ?.Samochod jest wazny dla tanich lasek spod latarni. Zreszta wszystko co tu jest napisane jest smieszne.Niektore kobiety lubia łysiejacych

Gość kinokio
Ale jestes beznadziejny -takie cieple kluchy.Jakas domina powinna sie toba porzadnie zajac .To moze nabralbys wigoru.

Skoro do tego czasu nie znalazłeś to będzie ciężko. to nie wina twoich niskich zarobków , czy wyglady To raczej problem towjej psychiki Jesteś niesmiały i zakompleksiony. Odmień swój los od zmiany nastawienia

Gość gfe
wiel osob w tym wieku jest samotna .Faceci pozniej dojrzejwają od kobiet.Niektorzy wola sie zabawic przed 30-tka i nie chca miec kobiety, bo by mu przeszkadzala w piciu i zabawie tylko.

Gość gfe
kobieta = ograniczenia .Nie kazdy tak chce .

Gość no ta tyle
że jest róznica miedzy nie mieć stałej kobiety (żony, narzeczonej itd) w wieku 26 lat a niemiec nigdy seksu z kobietą w wieku 26 lat To są dwie różne rzeczy

Gość dfdsfsds
"bo by mu przeszkadzala w piciu i zabawie tylko." no sory, ale zabawa to glownie picie i panienki ;)

Gość gfe
ale wokol mnie znam duzo osob , ktore nie maja dziewczyny w tym wieku ,ale nie dlatego ,ze nie moga znalezc ,tylko dlatego ,ze jest im tak wygodniej.Wola pic po dzialkach z kolegami i sie zabawiac.Kobieta to same ograniczenia wolnosci

Gość gfe
ja znam sporo osob dla ktorych zabawa to picie i chodzenie po północy z kolegami oraz robienie hałasu ,a nie zadne panienki.

gfe ty chyba czytać nie umiesz autior topiku wyraźnie napisał że nie może znaleźć kobiety a nie że nie chce. I nie pitol że faceci nie chce mieć kobiet w weiku 26 lat. Może nie chcą mieć żon ale kobiety a w szeczególności seks z nimi jak najbardziej :)

Gość dfdsfsds
widocznie sa rozne typy facetow. W kazym razie jakos nie wydaje mi sie, zeby autor nie mial panny z wyboru (bo np. lubi imprezowac)

Gość boska grzesznica
a wódka co niesie ty ją w morde ,a ona cię na ziemie:P morze, ogień i kobieta - to trzy nieszczęścia ,ale jak kto woli oby nie przegapić szansy bo życie to nie impreza

Gość gfe
sorry ale ja wiem swoje .Dzisiejsi faceci to nie frajerzy czy byki rozplodowe.Wola sie zabawic do 30 .

Gość gfe
dla mnie zycie to impreza.Zadna laska by tego nie wytrzymala .Co nie znaczy ze codziennie pije .

Gość teraz dobra rada
odchudzić się zawsze można, bo to jest tylko kwestia dobrej woli, włosy zetnij na bardzo krótko (1-2 mm), prawie na łyso, wtedy nie widać tak że masz ich mało, jeśli źle sie czujesz z niskimi zarobkami to zdobądź sie w końcu na odwagę i poszukaj sobie innej pracy badź dodatkowego zajecia, mało kto ma przyzwoite pieniądze tylko z jednego źródła, ja też pracuję w dwóch miejscach, przymierzam się do trzeciego, jesli masz problemy natury psychicznej (chorobliwie nieśmiały) to idź do psychologa, lub przynajmniej spóbuj sięgnąć po pomocne książki przestań narzekać bo takich ludzi nikt nie lubi

Gość gfe
przynajmniej do 30 mam zamiar sie bawic .Picie na dzialce i powroty ranem sa spoko .To duzo lepsze niz seks.TAk samo wycie do ksiezyca czy sikanie do fontanny o polnocy.

Gość boska grzesznica
jak dla mnie to najgorsza impreza na jakiej byłam chyba trzezwość to nie jest stan przejściowy u ciebie

Gość gfe
ja wole spedzac noc inaczej .Nie w lozku jak niektorzy.

Gość gfe
a rano 5 godzin snu i oczekiwanie na kolejna noc.

gfe to naprawdę jesteś ewenementem skoro wolisz po nocy łazić nachlany aniezli uprawiać seks ze swoją kobietą A czy ty w ogóle uprawiałeś seks? Bo zaczynam miec wątpliwości

Gość gfe
uprawialem ,ale alkohol i zabawa jest duuzo lepsza.

Gość dfdsfsds
wawiak- niektorzy boja sie wpadki. I co wtedy? Cale zycie idzie w pizdu. A tak mozna sie zabawic w inny sposob nie tracac wolnosci.

zaskakujecie mnie Nie wiem czemu jedno ma wykluczać drugie. Wszyscy moi znajomi maja stałe kobiety i jakoś nie przeszkadza nam chodzić bez nich czasem na imprezy. Jednak miło po wszyskiem wrócić do łózka gdzie lezy ona Zresztą co to za teria żeby rezygnowac z kobiet z powodu rzekomej wpadki. przeciez jest antykoncepcja, do was pewnie też juz dotarła. I doprawy gfe mnie rozbawił tym tekstem że picie wódki jest lepsze od seksu, to albo z tym seksem u ciebie kiepsko albo jesteś nagłogwym alkocholikiem :)