Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa

siedze i placze, nie dostalam sie na studia

Polecane posty

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa
kazali mi zadzwonic za poł godziny boooze!!! taka uczelnia robi takie bledy ja myslalam, ze zejde z tego swiata!!!! ale jestem wsciekla!

co za glupie stwierdzenie:pojsc na dzienne zeby pozyc na koszt rodzicow? idiotyzm. po drugie poziom zaocznym ma sie nijak do dziennych.

Gość sie nie martw
Kochana ja tez sie nie dostalam za pierwszym razem. Poszlam na wieczorowe i po pierwszym roku zdawalam jeszcze raz na ten kierunek, dostalam sie, a rektor wyrazil zgode zebym przeszla od razu na drugi rok dziennych. Mozesz tez isc na zaoczne i do pracy - wieczorowe z praca jednak ciezko pogodzic... Powodzenia i glowa do gory!:)

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa
dostalam sie!!!!!!!:):):):) nawet nie wiecie jak sie ciesze!:D:D:D:D:DD::D:D:DD:D: wszystkim stawiam piwo!:) albo kolorowego drnika! albo jedno i drugie;)

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa
zle mi pkt policzyli;/ 20 pkt, mniej!!!

Gość grrgrg
gratulacje!!!!!!!!!1 Cheloni Ty chyba mało wiesz o studiach - na dziennych 99% procent żyje na koszt rodziców (stancja, podręczniki, utrzymanie) na zaocznych większośc idzie do pracy i odciąża rodziców. Ale nie tego dotyczy topik więc już nic wiecej nie piszę. Jeszcze raz graulujeeeeeeee

Gość Królowa Świata i Okolic
super, gorąco gratuluję:) martini z oliwka prosze;)

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa
prosze bardzo dziekuje wszytskim ;)

Gość trusski
gratuluje. mi dzisiaj nie przyjeli papierow na studia bo nie dalam swiadectwa ukonczenia liceum... a pisalo ze to dotyczy tylko i wylacznie starej matury a teraz nawet na stronie zmienione ;/ popiepszeni ;/ ale dobrze bo sa jeszcze miejsca

Gość ulenkaaaaaaaaaaaa
te komisje rekrutacyjne są jakies dziwne;/ mi naliczyli zle pkt, Tobie podaja jakies sprzeczne informacje jak tu sie polapac?;/ trzymam kciuki, zeby Tobie tez sie udalo! :)):):):):)