Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSterroryzowan

to jest bezsensu ze nie można się zabic

Polecane posty

:O albo powinni robić selekcje nieudacznicy i brzydcy do odstrzału jaki zysk wtedy by był nasze państwo stało by się potęgą !

Gość no cos w tym jest

Gość Królowa Świata i Okolic
e, bez sensnu zrobiliby z Polski druga Sparte;)

Gość a kto by gasil swiatlo

Gość oficer dyżurny
beznadziejna ja Cię zabije - chcesz?

No przepraszam bardzo, ale ilu slawnych ludzi bylo brzydkich? Ilu naukowcow, muzykow, noblistow? Nie przesadzaj juz z tym mierzeniem wartosci czlowieka po wygladzie :O

no i dobrze :o ludziom się etyki zachciało to wyginiemy takie prawo natury słabsi umierają

oficer dyzurny a pożyczysz mi pistolet ? to sięjeszcze trochę zabawie z niektórymi bedzie jatka na bank pokaża mnie w telewizji TYLKO DAJCIE MI BRON !!

Ludziom zawsze sie podobalo to, co ladne. To naturalne. Ale to nie znaczy, ze to, co mniej ladne nie ma prawa bytu, albo jest gorsze. To, ze robisz z igly widly, to juz tylko Twoja wina. To swiadczy tylko o tym, ze nie masz naprawde powaznych problemow w swoim zyciu. szkoda tylko, ze nie umiesz tego docenic. Moze docenisz to kiedys, jak juz bedzie za pozno.

Gość przeginasz

enamorada --> no dobra to chociaż nie byli nieudacznikami ja mówie o takich co są brzydcy i slabi psychicznie

Gość oficer dyżurny
beznadziejna powiedz mi tylko skad jestes....

co to znaczy poważne problemy ? rak, aids tego się akurat nie boje modle się czasami zeby mnie spotkały te choroby zamiast komus innemu ko się cieszy z zycia

A skad wiesz, ze nie byli slabi psychicznie? To, ze ktos jest wspanialym artysta nie wyklucza tego, ze ta osoba ma problemy z samym soba, albo jest brzydka. Zreszta jak jestes slaba psychicznie to mozna to zmienic. Trzeba tylko poswiecic na to troche czasu i wysilku.

Powazne problemy, to np: smierc albo choroba w rodzinie, bycie sierota (tzn w ogole nie posiadanie rodziny), przymieranie glodem, utrata zdrowia (np konczyny, albo paraliz), zycie w miejscy ogranietym wojna, jest ich cale mnostwo! Tobie nic nie brakuje, uzalasz sie tylko nad soba.

oficer --> nie bede podawac skąd jestem musimy zalatwić to jakoś inaczej np zostawisz to w bagazach na dworcu Wrocławskim (bo mam najbliżej)

a co mnie Polska obchodzi mi się rozchodzi o wiecznosc :o po tym co po smierci podobno samobojcy nie zaznaja spokoju i ogólnie mają przesrane

tzn na podstawie opisów ludzi co przezzyli śmierc kliniczną podobno drugi raz już nawet nie -próbowali targnąc na swoje życie

beznadziejna ty pierwsza na odstrzal, jestem za:o wez sie kobito za siebie, idz pobiegac albo leczyc dalej swoj tradzik Lepszym przymiotnikiem naprawde nie moglas siebie okreslic:o smecisz, jeczysz, marudzisz, narzekasz, faflunisz.. i w kolko to samo 💤 💤 💤 💤 💤 💤 💤

Gość kefiren
beznadzienja--myślisz o popełnieniu samobója o śmierci która by była Twoim wybawieniem a martwisz sie co bedzie posmierci???. Gdybyś sie tak tego bardzo obawiała to bys nie myslała o tym i takie zaklęte kolo. Głowa do góry, wiesz ile ludzi jest smiertelnie chorych a nie dane im było czerpać uroków naszego życia???? Matko nie wiem skąd sie biora tacy pesymiści, nie twierdzę że moje życie jest usłane rózami ale zyję i kiedy upadne podnosze sie otrzepuja i ide dalej bo życie to nie sielanka lecz kiedy zmienisz nastawienie Twoje moze być nawet znośne.

kiedy ja nie umiem zmienic nastawienia dzisiaj mam isc do dermy innawet tym denerwuje sie jak głupia wszystko wzbudza we mnie lek wy tego nie zrozumiecie ale juz mi sie rzygac chce na to ze ciagle sie czegos boje z nerwów boli mnie brzuch głowa nie moge nic jesc i niepewnosci czy z tego przejecia bede sie normalnie zachowywac osmieszenia itd idz pobiegac albo leczyc dalej swoj tradzik--> tzn co ja Twoim zdaniem mam robic sleczec ca ly dzien przed lusterkiem i medytowac i odprawiac rytulaly nad kazdym pryszczem zeby znikł po prostu biore tabletki raz dziennie wieczorem tyle

Gość na trądzik najlepszy
aknemycin plus(na receptę)

smarowałam siętym aknemycinem nie wiele dało teraz biore izotek ostatnia desk aratunku

Gość //łączenie tematów//
strażnik co z tym karabinem ? 14:03 BeznadziejnaOsobaSterroryzowan obiceywałąm sobie ze podczas brania izoteku się nie zabije teraz sama nie wiem ten lek pozwolił mi spojrzec na wszystko z realnej strony

beznadziejna, ja mysle ze to nie tradzik jest problemem i nie stres, tylko ty sama w sobie;) a moze jakis psycholog?

Gość Pomyśl zanim zrobisz
nie dołujcie dziewczyny jeszcze bardziej głupki :o