Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbrrrrr

DLA DZIEWCZYN KTÓRE JESZCZE NIE RODZIŁY !!!!

Polecane posty

a ja bede miec cesarke(jesli wogole bede miec dzieci...), wiec takie zdjecia mnie nie ruszaja;) chociaz moj facet zemdlalby gdyby je obejrzal:D

Gość fujjj ochydne

fujjj ochydne -> za przeproszeniem, robienie kupy też nie jest piękne - proponuję nie korzystać w ogóle z tego ohydnego daru natury :)

Gość fujjj ochydne
ngLka---zgadłaś nigdy nie chcę mieć dzieci :O

Gość Mała 00
Co panikujecie ! To jest normalna fizjologia ,mnie tak rodzono i ja tak rodziłam nie widzę w tym nic przerażającego !

Gość fujjj ochydne
tylko kupę robię na osobności...a nie przy całej rodzinie....tak jak rodziła tafacetka...mogła jeszcze sąsiadów zawołać,a co niech sobie popatrza:O:P

bo takie rzeczy nie są po to, by je oglądać, są po to by je przeżyć. A w trakcie nikt nie ma czasu ani na rozmyślania o estetyce, ani nawet strach. To są duperele. Oddychasz, rozluźnisz mięśnie, odpoczywasz, przesz, znów odpoczywasz. Tylko skupienie i ciężka praca. A potem trzymasz malutkie, ciepłe dziecko w ramionach, to samo, które było z tobą przez 9 miesięcy i chciałaś je zobaczyć. Jest mokre, drży, a ty przytulasz je i nie mozesz w to wszystko uwierzyć. Nigdy tego nie zapomnisz, choćbyś miała dożyć setki nie pamiętać nic więcej :) Seks na zdjęciach poklatkowych też nie byłby piękny. Śluz, sperma, pełne napięcia twarze w finiszu. A czy nie jest piękny dla uczestników?

fujj - a kto Ci broni? ;)To był Jej wybór i nie ma nic wspólnego z tytułem wątku. Gdyby autorce chodziło o rodzinę, nie pisałaby do dziewczyn, które jeszcze nie rodziły (czyli do wszystkich, żeby zniechęcić) - ale raczej kierowałaby się w stronę porodów w domu.

Gość ./ ./ ./ ./
mam 31 lat marze o dziecku ale chyba wole rozwód niz rodzić

Gość ludzie11
jak mozna porownac narodziny dziecka do robienia kupy porabane jakies jestescie??????????//

./ ./ ./ ./ -> poczekaj aż zajdziesz, po 9 miesiącach będziesz miała tak serdecznie dośc, że będzie Ci obojętne gdzie urodzisz i kto będzie na to patrzył :)

ludzie11 -> warto czasem poszerzyć horyzonty - porównane do kupy nie było rodzenie dziecka a wyłącznie nieprzyjemny dla OBCYCH - widok.

Gość ./ ./ ./ ./
ale to boli,taka mała dziurka i takie dziecko ma sie przecisnąc,....a jeszcze ten wiszący brzuch obrzydliwe

Przeżyłam rozwód i poród. Poród to ciężka praca, która daje w efekcie wielkie szczęście. Rozwód to gehenna, zakończona co najwyżej uczuciem ulgi i głębokim niesmakiem do siebie i drugiej strony, bo miało być pięknie, a wyszła z tego totalna porażka :O

Gość fujjj ochydna
poród naprawde jest ohydny...ludzie są rozwojowo tak bardzo ''nad'' zwierzętami a muszą rodzić jak one..bezsensu to

nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic przy malych dzieciach, dla mnie to obrzydliwe, nie sam porod ale sam fakt, ze matka cala zarosnieta przy dzieciach chodzi, pewnie jej jeszcze w krocze zagladali. NIGDY!!! dorosly mezczyzna mdleje, a co powiedziec o malych chlopcach... kto sie na to zgodzil??

Gość upppppppppp
Dla mnie to jest piękne !!!!!!! Też bym tak chciała ,trzymac w ramionach malutką istotkę ,której pojawienie się wynagradza ten ból i koszmar porodu.

Ondyna, piękne słowa. Wie ten kto przeżył. Może to i ochydne, może i boli, ale to jedna z tych rzeczy, którą naprawdę warto przeżyć!

Gość ./ ./ ./ ./
wiszący brzuch, zarośnieta taka fujjjjjjjjile lat te włosy hodowała tam? fakt moze jest inny sposób rodzdzenia niz tak? cesarka i tak powinny rodzic a nie tak sie męczyc.Rozwód wole od porodu bo jak mąz dowie sie ze niechce porodu to rozwiedzie sie.Wiec trudno.

Gość fujjj ochydne
Mallinka---warto przeżyć jeśli ktoś chce mieć dziecko...ja choć jestem mężatką nie chcę mieć dzieci i dla mnie to nie jest piękne

dla ciebie to moze byc dziwnie a dla niej normalne... dla niektorych jest dziwne rodzenie w obecnosci meza bo jak to zeby chlop byl wtedy przy kobiecie, a dla ciebie taki porod to norma, wiec sie zamknij i sie nie czepiaj... przeszkadza ci takie cos to nie ogladaj takich zdjec, a co do porodu to ty mozesz nawet sobie rodzic gdzie chcesz i z kim chcesz, nikt ci nie mowi ze masz tak jak ona, wiec sie odczep

ludzie SĄ zwierzętami. Sssakami, konkretnie. Rodzą się, umierają, spółkują i są gotowi zagryźć innych w obronie własnej rodziny. Pogódź się z własnym człowieczeństwem - duchowość to uczucia wyższe, plus zdolnośc do abstrakcyjnego myślenia. Reszta życia to bebechy - jedzenie, wydalanie, rozmnażanie, dojrzewanie, starzenie. Nic poza tym. A pośród tego wszystkiego jest to co piękne, ulotne i kruche. A kto nie ma odwagi żyć, ten tego nie zakosztuje.

wielbicielom poródów polecam serial \"Mein Baby\" (odpowiednik naszego Pierwszego Krzyku) na RTL codziennie o 10 :) ale uprzedzam o watpliwych walorach estetycznych (głownie ze wzg na Niemki, ktore w wiekszosci są nie pierwszej młodosci) ja na szczęscie będę mięc cesarkę więc nie musze się bać :P

A ja tam chcę dzidzię:-) A kwestia \"owłosienia\" a co to kogo obchodzi co tam kto ma!:-) A rodzinne porody to coś oczywistego \"na zachodzie\"... U nas nadal \"dzieci biorą się z kapusty\"...;-) ngLka...Pozdrawiam:-D

Osobiście mnie takie filmy nie przerażają, widzę na nich samo piękno. A krew? Łożysko To naturalne, że w życiu nie ma niczego, co w 100% uchroni delikatną psyche - radość rodzi się z bólu. i to też jest normalne.

to nie decyduj sie na dziecko i koniec ! co wy wogole robicie, ze to obrzydliwe, ze to takie i owakie.. tak kazdy przychodzi na swiat i nikt tego nie zmieni... a ze zarosnieta, to przepraszam ale to jej sprawa czy sie goli czy nie, tobie nic do tego. a zreszta sproboj sobie wlozyc kilka poduszek pod bluzke i sie ogol, ciekawe jaki bedzie tego efekt.. kobieta wlasnych stop nie widzi a co dopiero ma sie ogolic.. ja wiem ze partner moze pomoc ale jesli kobieta sie na to nie zgadza to jej sprawa