Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dfdfdf

POR脫D TO NAJGORSZA RZECZ NA SWIECIE!!SAME ZOBACZCIE

Polecane posty

Go艣膰 powiem wam szczerze
ze ja tego nie chce 馃槶 moze moj facet urodzi ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 smutno mi ze kobiety
tak cierpi膮 :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko ze taki
okruszek wynagradza to cierpienie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie te偶
:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie wkurwia to 偶e to
kobiety musz膮 tak cierpie膰馃槨Faceci bardziej sobie zas艂u偶yli na tak膮 m臋czarni臋!Przecie偶 ca艂e z艂o tego 艣wiata jest w艂a艣nie przez nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet nie rodzi
i tu ma sie fajnie :) ale tez traci - bo nie jest mu dane by pod sercem nosil malenstwo i cieszyl sie 9 miesiacami zupelnej jednosci z malutka osobka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdihdufh
zryte 艂by macie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie ja teznie widze
porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jenniferka
o k u r w a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja dziekuje, chyba jednak szybko sie na dziecko ne zdecyduje

Udost臋pnij ten post

Porod niby normalna rzecz, ale dziwie sie, ze te kobiety pozwoliy sie tak fotografowac i umiescic te zdjecia w internecie-to raz, a dwa W ZYCIU nie pozwolilabym aby moj maz ogladal mnie w takim stanie od frontu... ze mna przy porodzie tak, ale ZA!! glowa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuuuuuu
Kobiety w ciazy sa oblesne, popatrzcie na te obwisle doje z wielkimi obrzydliwymi brodawkami, FUUUUJ...do tego rozstepy i ten porod masakra...tragedia normalnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddddddde
o kurw a............ fuuuj ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 disizmi
dobrze, ze to ktos tu umiesci, przynajmniej wszyscy widza, jak jest na prawde. porodowi - NIE! w zyciu nie dam sie na takie skatowanie! i jaka ta pochwa musi byc rozlazla po porodzie, pewnie pakuje sie jak w worek na bulwy... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 disizmi
no normalnie rzygac sie chce od patrzenia na to. moge ogladac zdjecia trupow porozrzucanych w kawalkach, we flakach i we kriw na drogach i to mnie nie rusza, ale zdjecia glowy dziecka wychodzacej przez pochwe, to juz masakryczny widok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWARZMA TYLKO CHUD膭 A
ja niemoge ..to straszne ..jakie oble艣ne..one wygladaja tak ze na miejscu m臋z贸w bym sie rozwiodla i wiecej do 艂ozka nie poszla z taka bab膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawde mowiaca
jestem dorosla kobieta, ale uwazam ze trzeba byc zboczonym jak oni zeby na cos takiego pozwolic, poza tym bardzo oblesnie wyglada jej c*pa, jak mozna sobie czegos takiego nie zgolic chociaz po czesci!!!!, ochyctwo! po za tym obecnosc dzieci wcale nie koniecznie jest taka cudowna bo nie mozna wiedziec jak takie male dziecko zareaguje na takie widoki , moze doznac szoku na cale zycie ! TO JEST CYRK WIELKI!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fotki z Izby Wytrzezwien
sa o wiele , wiele obrzydliwsze ! Wiec nie panikujta !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam male pytanie
do tych co rodzily.czy kobieta podczas porodu moze mniec jakas koszulke nalozona na siebie, czy mam byc cala gola.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ecinka-e
pewnie ze rodzi sie w koszuli tylko zadarta od dolu ! mniie to nie zrazilo ,2 razy rodzilam ale w zyciu bym sie nie zgodzila na zdjecia z tego wydarzenia a juz w necie ,szok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 freferf
biedne obrzydzone dzieci niech ida juz spac jest po dobranocce porod to jest samo zycie sparwa tak naturalna jak za艂atwianie optrzeb fizjologicznych gdyby ktos tu da艂 teraz zdejcia kobiety ktora sr.a bylybyscie bardziej obrzydzone jelsi ejst sie lekarzem /poloznikiem jest to normalne poporstu jesli ktos nei przywykl do tego / nie dojrzal to tak reaguje tak urodizlysmy sie wszyscy ..... porod to 'tylko' kilka godizn bolu podczas ktorych nie mysli sie jak si ewyglada tylko o tym abyto sie juz skonczylo..... faktem ejst ze to kobieta cierpi kobiecie ciaz aniszczy cia艂o ale poswieca to wsyztsko by powolac na swiat nwoe zycie dlatego nalezy nam sie WIELKI SZACUNEK

Udost臋pnij ten post

jestem w szoku ,ze dzieciaki w tym braly udzial ,ze mama byla nago wogole rodzic sie powinno w szpitalu a nie w domu ,nie czulabym sie komfortowo w swoim lozku juz po fakcie,ta kobieta patrzyla na krew na lozku po urodzeniu lozyska,bleee! zle by mi sie moglo kojarzyc ,lozko jest dla mnie miejscem intymnym kojarzy mi sie z relaksem ,odpoczynkiem i seksem!:D a jaki dyskomfort dla poloznej ktora w nienaturalnych pozach wygina sie przy odbieraniu porodu musi na kleczkach byc

Udost臋pnij ten post

zegarek na rece osoby odbieraacej porod......:P w szpitalu byloby to niedopuszczalne!no siok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tatiana345
To jest ochyda!!! ble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzena11
tylko ze ja siedze na kibelku sama, bez obecnosci meza czy kamer i nie twierdze, ze ta czynnosc jest piekna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A fotki z Wytrzezwialki
widzielscie ? To jest dopiero siok !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jolka.
Ble wlasnie mialam jesc kolacje !

Udost臋pnij ten post