Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

PORÓD TO NAJGORSZA RZECZ NA SWIECIE!!SAME ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość po co wklejasz te linki
??????????? Tu jest duzo mlodych dziewczyn, nie powinny sie zrazac.....Glupota totalna.....

Gość straszne
moze to i jest smutne, ale to tez jest zycie, dlaczego sie o tym nie mowi? aborcja jest cacy, a porod be? niech mlode dziewczyny zdadza sobie sprawe co oznacza podjecie zycia erotycznego, niech znaja skutki i konsekwencje, a niech przestana sie zastanwaic czym zwalczyc wlosy na d....

Gość zrazac
a dlaczego? czy uwazasz ze mlode dziewczyny powinny wierzyc ze dzieci przynosza bociany? piesze sie na tym forum o seksie analnym, o wlosach na c.... a o porodzie nie wolno? dziwny ten swiat.

Boze dziewczyno, po cholere wkleilas tego ostatniego linka...normalnie nie moge... lzy mi leca ja nie wiem co...:(:( takie malenstwo...:(:((

Gość figlarna
bzdura porod to najlepsze moje doznanie w zyciu!!!1

Ja tez kiedys bylam mloda i ciesze sie, ze nie mialam mozliwosci obejrzenia takich zdjec. Rozumiem,ze wszystko jest dla ludzi ale ten ostatni link zrobil na mnie duze wrazenie i mysle,ze nie tylko na mnie. Kazda dziewczyna powinna myslac o ciazy , myslec o pomyslnym zakonczeniu a nie o smierci wlasnego dziecka. Wybacz ale zawsze ten obrazek bylby w mojej pamieci, gdybym byla ponownie w ciazy. Dodam,ze nie jestem jakas zacofana ale naprawde ten link nie powinien sie tu ukazac.

Normalnie nie moge wiecie, ten ostatni link zrobil na mnie takie wrazenie, ze po prostu siedze teraz i placze...:(:(:(:(:(

Gość cdplyta
ja nie wiem - a jak sobie wyobrazalyscie porod? bezkrwawo? bez narzadow plciowych? nie wiem o co wam chodzi przeciez to nie jest szokujace anie nawet dziwne a te idiotki ktore sie wstydza przed facetami- to co sex uprawiacie przy zgaszonym swietle? co nowego moga zobaczyc?

Po co Wy to oglądacie? Kiedyś oglądałam film, w którym babce nacinano krocze- przez 3 lata nie chciałam mieć dzieci.:( Teraz postanowiłam, że więcej takich filmów nie obejrzę. Co ma być to będzie. Po co sobie robić wodę z mózgu? Po prostu nie klikajcie w tego tylu linki. Zamieszczanie tego typu filmów w sieci powinno być zabronione.

Gość Samantaaaa
Mimo ze boje sie porodu to jednak jest normalne MILIONY KOBIET W TEN SPOSÓB RODZI!!!!!I każdy z NAS się tak urodził. A kobieta która rodzi,nie widzi jak to wygląda, jak poród wygląda, jak dziecko sie wydobywa i wogle,tylko lekarze to widzą.Więc po co pokazywac takie rzeczy?Bez sensu.

Gość cdplyta idiotka to jestes ty
bo nie umiesz normalnie wyrazic wlasnego zdania bez obrazania innych. POmysl dziewczyno zanim cos napiszesz i skonstruuj wlasne mysli tak zeby nikomu nie ublizac!!

Gość cdplyta
bo nie wiem czy pisza tu 10-letnie dziewczynki i do szlau mnie doprowadza jak mozna byc tym zaszokowanym. gracie takie delikatne???? nacinanie krocza, rodzenie. szok za szokiem to odpowiedzcie - jak to sobie wyobrazalyscie? co was tu szokuje?

Gość cdplyta
aha - i jeszcze te POCIESZENIA ze kobieta czy partner nie widza tego gdzie wasze checi poznawcze???? to jest interesujacy widok nikomu sie nic zlego nie dzieje- nie pisze o przypadkach smierci dzieci czy matek tylko o zwyczjanych porodach

Gość straszne
moze faktycznie lepiej poprostu nie myslec o takich rzeczach przykrych i miec nadzieje ze bedzie wszystko ok. mysle ze bardziej wrazliwa psyche maja starsze kobiety, a nie nastolatki. my w rodzinie kilka tygodni temu pochowalismy takie malenstwo, kilka lat temu moja kolezanka pochowala swoje blizniaki urodzone w 5 miesiacu, a teraz moja bratowa jest w ciazy, 3 lata sie starala aby zajsc, a teraz pije piwo szampana i wino i skacze i podnosi i tanczy.. w ogole nei uwaza, a przeciez tak bardzo teraz trzeba uwazac bo tak wiele ciaz konczy sie poronieniem. ..

Mi chodzi o ostatni link z trzeciej strony, reszta jest ok, normalny porod i wcale nie powiem,ze jest to cos strasznego, dla mnie byl ok, godzina i po wszystkim.

Gość urodziłam
w 15 minut, było bosko, nie mierzcie wszystkich taką samą miarą...

Kolezanko cdplyto,nie unos sie tak, bo zawalu jeszcze dostaniesz w ten upal z tego podexcytowania i jesli taka twardzielka z ciebie i nic nie robi na tobie wraznie obejrzyj sobie zdjecia z ostatniego linku. I chyba przeczytalas inny topik, a tu sie wypowiadasz, bo ja jakos nie widze zeby ktos tu byl zszokowany. To raz. A dwa, ze NIE JESTEM IDIOTKA, ale nie wyobrazam sobie zeby moj maz ogladal mnie Z PRZODU!! w trakcie porodu, z bliska przygladal sie krwi, wychodzacemu ze mnie dziecku, lozysku itd. Jesli tage nie rozumiesz trudno. Twoje zdanie jakos nie bardzo mnie interesuje tak szczerze mowiac :)

Aha.... Starsza kobieta to sie jeszcze nie nazywam, hihi..... Nie jestem nastolatka, a tu ich wiele.....jak widac po watkach , ktore licznie zakladaja.

Gość cdplyta
to ja rozumiem ale przyznacie ze dyskusja pozbawiona jest jednego wyraznego przedmiotu- nie wiadomo czy chodzi o horror utraty dziecka, czy o krwawosc porodu i to cos (nie wiem co) co sprawia ze kobiety sie WSTYDZA rodzic ze swoimi partnerami

Gość cdplyta
magd-to by bylo straszne gdyby twoj maz widzial wychodzace dziecko i ciebie - cytuje "z przodu" tylko co w tym przekracza twoja wyobraznie, bo nie wiem doprawdy

Ja odpisalam na ostatni link, chodzi mi o smutne zakonczenie porodu, reszta to normalna sprawa, krew, bol, a facet przy porodzie- jak kto woli. Osobiscie mi by nie przeszkadzal, jest dojrzaly psychicznie, wiec sie nadaje.

Gość zycie
zycie to porod i smierc i radość i smutek, a nie tylko balangi, picie i seks, ludzie obudzcie sie niech kazda przyszla matka wie, jakie moga byc komplikacje, jak bedzie swiadoma to bedzie mniejszy bol gdy cos pojdzie nie tak.. dlaczego uwazacie ze ostatni link jest zly? widzicie ze stoi tam nawet maly chlopczyk i trzyma to dzidziusio na dloni aby sie z nim pozegnac, dlaczego chcecie udawac, ze w kolo nie ma takich przypadkow? moze wlasnei warto zwrocic w koncu uwage na czyjes cierpienie a nie tylko pisac o pierdolach?

Nie rozumiesz cdplyta. Tutaj nikt nie pisze, ze wstydzi sie rodzic ze swoim partnerem, a przynajmniej ja tak nie pisze. Jak nie wierzysz to przeczytaj inne moje wypowiedzi:) Moj maz bedzie przy mnie podczas porodu, bo sam chce, ale nie bedzie mi zagladal, robil zdjec, i przygladal sie wszystkiemu z odleglosci 20 cm! Bedzie stal obok, przy mojej glowie i trzymal mnie za reke :)

Gość cdplyta
widzialam te zdjecia - smierc to tragedia ale moja wyobraznia jest wystarczajace zeby mnie te zdjecia nie szkowaly. jednak dziewczyne, ktora o nich pisala rozumiem. przeciez pojecia abstrakcyjne jak porod czy smierc ie musza byc poparte fotografiami, zeby wiedziec z czym to sie wiaze

Gość wombatq
Trzeba byc idiotą,żeby zamieszczać takie zdjęcia w necie.Moja mama zginęła w wypadku i jakis debil robił jej zdjęcia w trumnie a potem przyslał mi na płycie.w życiu nie wrzucę ich na net,bo uważam,że to nieetyczne

Gość cdplyta
mag7 przy glowie bedzie mial niepowtarzalna okazje zobaczyc jak rodzi sie dziecko a bedzie ogladal twoja glowe dzien jak codzien wytlumacz mi twoj sposob myslenia bo dla mnie jest to niepojete

Gość
to była wola tych rodziców, żeby zamieścić te zdjęcia :/ ja oglądałam je już jakiś czas temu, bo na kafe był link do tej strony no i foty z porodu są dla mnie normalne, w pewnym sensie fascynujące. a te laski z hasłami \"nigdy nie urodzę!!!\" albo \"ja tak nie wyglądałam!!!\" są żałosne :/

Gość cdplyta
kuraiko - jak powiedzialam rodzinie ze czesc NA SERIO pisala , ze tak nie wygladaly, to sie zwijali ze smiechu

Gość cdplyta
wombatq - to wlasnie co cie spotkalo to tragedia, to jest juz najgorsze co moze sie stac. pewnie dla czesci osob ktorym umarlo nieznane im jeszcze dziecko to swoista terapia - usensownienie smierci przez wiare ze komus to pomoze