Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer lopez

Mialam romans z zonatym facetem- powiedziec jego zonie , ktora zyje w nieswiadom

Polecane posty

Gość jennifer lopez

jakis czas temu poznalam zonatego faceta, mielismy romans, bez zadnych zobowiazan , tylko seks, z tego co wiem nie bylam jedyna kobieta z ktora sie spotykal, sam mi opowiadal o roznycg kochankach, ktore mial zanim mnie poznal, czy powinnam powiedziec o tym jego zonie? ona zyje w nieswiadomosci, czy moze milczec i nic nie mowic?

Gość Powiedz
ja bym chciala wiedziec

mam do niej numer telefonu, zastanawiam sie od dawna czy zadzwonic i powiedziec jej o tym co robi jej maz, ale mam watpiliwosci czy mam do tego prawo

powiedz- skoro mial tyle kochanek to i tak predzej czy pozniej jego zona od kogos sie dowie - moze lepiej juz teraz, od Ciebie? zrob cos dobrego - pomoz jej zrozumiec z jakim d**kiem zyje w zwiazku!!!!!!

Gość Powiedz
kazda kobieta ma prawo wiedziec. Albo mu wypaczy , albo kopnie w dupe ale bedzie woedziec na czym stoi.... moze on nie daje jej pieniedzy na lekarza dla dzieci bo wydaje je na kochanki ????

Gość a po co przecież
zejdzie z ciebie i wlezie na następną, po co będziesz zawracała głowę żonie? Chcesz zbawić świat? Ty jedna? Trzeba było poprostu d.u.p.y nie dawać.

Gość ZONA MA PRAWO WIEDZIEC

Gość ups...
co ty wyprawiasz dziewczyno, moze ona nie chce o tym wiedziec! kto cie upowaznil, aby wtracac sie w cudze sprawy-zycie. Lepiej zastanow sie nad wlasna moralnoscia!!!!!!!!!!!!!

moze i wlezie na nastepna ale przynajmniej jego zona juz bedzie wiedziala jakie z niego zwierze!

z tego co mi mowil to tych kobiet bylo cale mnostwo, zdradzal ja od lat, szkoda mi tej kobiety, bo ona zyje w nieswiadomosci

trzeba sie bylo zastanowic nad tym, zanim mu wlazlas do lozka. czyzby mala zemsta?

Gość o lala
Jako żona chciałabym wiedzieć...

jasne, a jak pieprzylas jej meza to tez bylo ci jej zal? :o

Gość ups...
jak jestes taka dobrotliwa" to jak to sie stalo ze malas mu d...z troski o jego zone>>>>

Gość o lala
Zadzwoń i jż , to nie będzie miłe dla żadnej z Was ale spróbuj... powodzenia

Gość powiedz
nikt nie będzie ci wdzięczny ale ona ma prawo wiedzieć z jakim draniem dzieli życie, niech ma szansę na uwolnienie się z takiego związku

\"szkoda mi tej kobiety\" Ależ masz tupet. Naprawdę, aż brak słów. Dlaczego jej nie powiedziałaś, jak jeszcze z nim byłaś? Dopiero, jak cię wystawił dla innej, zrobiło ci się jej żal...? Niektóre kobiety strasznie się szmacą. Fuj.

Gość nie mogeeeeeee
"...szkoda mi tej kobiety, bo ona zyje w nieswiadomosci..." Kuźwa, szkoda ci a nadstawilaś d.u.p.y?

Gość ups...
tym aparatem telefonicznym palnij sie w glowe dziewczyno!!!!

szczerze- to on byl inicjatorem wszystkiego, nie mam zamiaru sie z tego tlumaczyc, zastanawiam sie tylko teraz czy powiedziec o tym jego zonie

taaaa byl inicjatorem i pewnie cie zgwalcil. kilkakrotnie. czemu nie robia jeszcze operacji doszywania mozgow? bardzo by ci sie przydala.

Ojej, jaki zdobywca. On był inicjatorem, a ty taka uległa i bezbronna. Jak masz zamiar takie głodne gadki jej wciskać, to lepiej wyrzuć ten telefon za okno. Albo go zjedz, będziesz miała o jedną komórkę więcej.

darujcie sobie te teksty, bo swiadcza tylko o was, a po drugie to on mnie nie kopnal w dupe, bo nadal dzwoni i proponuje mi spotkania, wiec to nie jest zadna zemsta

zrob to dziewczyno zadzwon tam, przynajmniej w ten sposob pomozesz!