Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 383

czy jestem w ciazy???????????????

Polecane posty

Gość mloda 383

kilka miesiecy temu miala operacje wyrostka i od tamtej pory mam nieregilarny cykl miesiaczkowy :( a ale tez mialam zapalenie pecherza w ciagu ostatnich 3 miesiecy i od tych 3 miesiecy nie mam juz misiaczki a wspolzylam z chlopakiem i boje sie ze jednak jestem w ciazy i niewiem co mam robic a nie jestesmy jeszcze na to gotowi bo jestesmy zbyt mlodzi :( czy te choroby moga zaklucic moj cykl :( prosze pomozcie mi :(

Gość fijuuuuuu
no jak uprawiałaś seks bez żadnego zabezpieczenia to zdecydowanie jest to możliwe. To że nie masz miesiączki nie oznacza że nie masz owulacji. Idź po test do apteki i tyle. Pozdrawiam

Gość miszka piszka
możesz byc w ciaży, ale czy jestes - skąd mam wiedziec ? idx do apteki po test, idź do lekarza - to jedyne, co ci da odpowiedź jak nie jestescie gotowi na rodzicielstwo, to sie zabezpieczajcie

Gość ciężarówa jak nic

Gość idź po test
to się przekonasz jakiej odpowiedzi oczekujesz na forum ? tak jesteś w ciąży czy że nie jesteś ? poużywaj czasem szarych komórek !

Gość do mlodej 383
na pewno nie jestes w ciazy, wiele dziewczyn mysli ze sa w ciazy a to wlasnie sa dolegliwosci typu zapalenie pecherza nie rob testu tylko idz od razu di ginekologa - zalatwisz dwie sprawy jednoczesnie, dowiesz sie ze nie ejstes w ciazy (USG) i doradzi Ci w sprawie Twoich dolegliwosci (leczenie) pozdrawiam

Gość mloda 383
chcialabym jeszcze dodac to ze ani razu chlopak nie spucil mi sie w pochwe tylko daleko od niej! i to z 1-2 min przed wytryskiem wymowal swego teges.....a po za tym tylko ze 2 razy zrobilismy to bez zabezpieczenia. i akurat jestem w takiej sytuacij ze nie moge zajsc teraz do apteki ani ginekologa chociaz by sie palilo i waliolo :( a bardzo bym chciala bo juz nie wiem co myslc :( dziekuje wszystkim za odpisanie :(

Gość mloda383
odpiszcie mi prosze :(

Gość mloda383
prosze pomozcie :(

Gość hgahsgdhagd
mam nadzieje ze nie jestes w ciaży i że ten przypadek nauczy cie smarkulo że albo sie bzykasz z zabezpieczeniem albo wcale. A z jakiej to niby przyczyny nie mozesz iść do ginekologa?

Gość zdecydowanie ........
"wyjmowal swego teges"???? nie upawiaj seksu jak nie jesteś gotowa ponieść konsekwencji swego czynu Ty nawet mówić o tym niie umiesz. Ten "teges" to członek vel penis ew. prącie.

Gość mloda383
halooooooooooooo................... :(

Gratuluuję mamusi. Kolejna matka z \"pewnego\" przrywanego;-)

Gość doswiadczona345
wy wredne baby!!!!!!!!!!!!!!! mlode dziewczyny nie maja gdzie sie wyzalic nie maja komu powiedziec o swoich problemach nie maja do kogo zajsc po rade a o sprawach ontymnych musza dowiadywac sie w gazetach,internecie albo tv!!!!!!!!!!!!! zrozumcie je w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! one grzecznie pisza prosza o pomoc a wy co????????????? stare i glupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zamiast napisac im to delikatnie wytlumaczyc pocieszyc to wy je jeszcze dobijacie i walicie do nich z jakimis hamskimi tekstami!!!!!!!!!!!! jestescie matkami??????????????? to patrze ze nie zbyt was dobre matki o dupe was pobic!!!!!!!!!!!!!!rozumiecie??????????????