Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka12345

Boli mnie podczas stosunku

Polecane posty

Gość kamilka12345

Dziewczyny, może Wy mi pomożecie... Współżyję od 10 miesięcy, na początku wszystko było w porządku (oprócz pierwszego razu, bo bardzo bolało). Ale jakieś 3 miesiące temu zaczęła mnie boleć pochwa w trakcie i po stosunku... Dlatego zaczęłam unikać seksu, ale wiem, ze sprawiam tym ogromną przykrość mojemu narzeczonemu... Dlaczego tak się dzieje? Dodam, że ja jestem drobniutką osóbką, a mój chłopak należy do tych dobrze zbudowanych, ale czy to ma wpływ jakiś? Seks ma być przyjemnością, a nie męką :(

Gość Mała 00
A jaki masz rodzaj bólu ? Ja miałam kłujące bóle podczas stosunkow ,poszłam do gin.okazało się że mam torbiel na jajniku.

Gość nneka
jeszcze rok intensywnego sexu i ból minie:*....

Gość kamilka12345
Nie no, to nie jest kłujący ból... Po prostu ból... Cięzko mi opisać

Gość malutka102
Kochana mnie tez boli! Co prawda nie kocham sie od 10 miesiescy, a tylko od trzech, ale powiem Ci, ze ostatnio mnie tez bardzo boli. Rowniez to nie jest kłójacy bol, po prostu taki, hmmm no bol, mozliwe ze jak Twoj. Ja juz myslałam ze to moze przez moja nadzerke, ale ostatnio odkryłam, ze gdy jestem bardzo podnicona i robimy to na poczatku wolniej wszystko jest ok :) moze nasi faceci maja zbyt duze... :) pozdrawiam

Gość do ginekolga
i sprawdzić czy wszystko jest ok, bo to dizwne.

Gość malutka102
ja nie mialam plamienia. zauwazylam na majteczkach minimalna, roztarta kropelke krwi i tyle. potem nie mialam plamienia juz zadnego, wszystko ok

Gość malutka102
Hmmm to mozliwe, ze nadal jestes dziewica, jelsi nie wchodizl głebiej. Moja przyjaciolka miala podobna sytuacje, kochala sie, ale nie wszedl cały penis i rzeczywiscie dopiero przy drugim razie, odprezyla sie :) wszedl bez problemu i dopiero wtedy polecialo troszke krwi

Gość malutka102
A czemu pytasz i to plamienie? Plamilas, czy wlasnie nie?

wlasnie mialam plamienie przez 4 dni po niby stosunku ale on nie wszed do konca a ja nie wiem dlaczego tak sie stalo

Gość malutka102
Aha, to wyglada na to, ze jednak udało mu sie przebic blonke. Takie krwawienie to normalna rzeczy. Niektore dziewczyny po pierwszym razie maja tylko malutki slad na majteczkach, tak jak ja, a inne krwawia chwile, a nawet mozna powiedziec plamia. Wiec na moje oko dziewica juz nie jestes, ale pewnosci nie mam. Krwawienie moglas miec i z innego powodu :)

Gość malutka102
Nie no jesli mowimy o 5 cm, to nawet porzadnie Cie pewnie nie zabolało. Nie, nie, w takim razie na pewno jestes dziewica :) 5 cm to na prawde za mało :) a plamienie rzeczywiscie moze jakies pozostałosci okresu :) tak sadze

Gość malutka102
Na pewno :) Pozdrawiam

Gość kamilka12345
No penis mojego chłopaka ma około 20 cm, a ja ważę zaledwie 42 kilo, może po prostu nasze ciała nie są dla siebie? :(

Gość ZIELONA..
ja jeszcze tego nierobilam ale probowalam z moim nieraz..bardzo mnie boili gdy wchodzi :( ja niewiem moze ze mną cos nie tak?? wchodzi tylko początek a potem mam wrazenie ze to mnie rozerwie..i zciskam nogi.. chyba do konca zycia bede dziewica i sie nieprzełamnie...

Gość to może być
tyłozgięcie macicy:( Jest to jakaś wada w budowie czy ułozeniu macicy i przy niektórych pozychach możecie odczuwac ból to normalne;) Zmieńcie pozycje poprostu, ale każdy musi wypróbowac jak mu najlepiej:) Powodzenia!:)

Gość długa gra wstępna
to gwarancja roluźnienia i przy stosunku nic nie boli:) Długie pieszczoty takie jakie najbardziej lubisz no i nawilżenie, jesli brakuje to np. zel durexa, może będzie lepiej:) No i jak twój chłopak jest tak chojnie obdarzony to mo eniech nie wchodzi cały, tylko tak do połowy, ew.3/4, bo jeszcze Ci krzywde zrobi:P

Gość mnfiyf
ja dwa dni temu miałam swoj pierwszy raz. bolało jak diabli i krwawilam jak zarzynane prosie. koszmar jakis. myslalam ze bedzie to przebiegac bardziej "gladko". moj facet byl przerazony. i do tej pory boli mnie wszystko w srodku i dalej krwawie - i tak jak przy okresie. wcale nie jakies tam minimalne plamienia ;/ to normalne?