Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olesieńka

Ktoś na serio chętny na flirt?

Polecane posty

Wcześniej byłam z kimś 5 lat. Teraz też jestem ale batrdzo się nie układa. Jestem zdołowana, więc jak tu mieć pewność siebie?

Zawsze beda kryzysy i upadki, doly tez beda sie zdarzac , trzeba je przetrwac.

Ja sobie kogos znalazlam w necie, tzn tak przez przypadek okazalo sie, ze moze byc miedzy nami cos wiecej, ale jak jak bedzie, to czas pokaze...a z mezem chcialabym sie rozstac, tylko dziecka mi szkoda. Zupelnie nie wiem co mam zrobic.

Ale nie wiem, czy to jest dobre rozwiazanie, szukac kogos nowego, uciekajac w ten sposob od problemow. Nie ma przeciez gwarancji, ze z ta nowa osoba sie uda.

To dobrze, ze nie macie dziecka, bo jesli macie sie rozstac, to przynajmniej go nie skrzywdzicie. Dlaczego wydaje ci sie, ze on ma kogos? Wysyla jakies sygnały?

W sumie to masz racje. Po co męczyc sie cale zycie z osobą, ktorej sie nie kocha, bo ja go juz nie kocham. A Ty kochasz go jeszcze?

Kiedyś znalazłam u niego smsy. Poza tym od jakiegoś czasu zachwouje się inaczej. Widze że się ze mną męczy, że olewa, nie wykazuje zainteresowania.

Przytulam Cię mocno Olesienka. Wiem, co czujesz, chociaz sama tego nie doswiadczylam. Niestety musze juz uciekac dzis, bo on zaraz tu wpadnie, bedziesz jutro na tym topicu?

heh dziewczyny , trzymajcie sie i nie poddawajcie. Jak nie kochacie , to i tak warto sie jednak zastanowic czy lepiej nie krzywdzic dziecka, zawsze sa kryzysy. Z nastepnymi facetami tez przyjda takie okresy...

hustawa, moze masz racje, nigdy nie wiadomo, czy z tym nasyepnym sie uda. Zawsze mozna wpasc z deszczu pod rynne...

No wlasnie, nigdy nic nie wiadomo. Ale byc moze warto zrobic sobie wakacje od tej drugiej osoby, lub porozmawiac z nia szczerze ?

wakacje to w moim przypadku nie wchodzą w gre, bo mam meza, a on mnie nigdzie samej nie pusci. Jedynie pozostaje rozmowa...Ale co ja mu mam powiedziec? Że go juz nie kocham? Jakos nie moge sie zebrac na odwage...Moze z czasem do tego dojrzeję, ale z drugiej strony to glupio jest mi, ze go oszukuje.

Cześć Olesieńka! Jak się dzisiaj czujesz? Ja jestem szczęśliwa, bo mąż pojechał do pracy i mam święty spokój, nie będzie mnie przeganiał od kompa. Wpadnij póxniej, to pogadamy :-)

Witajcie. Powiem szczerze, że przebywanie w długim związku osłabia pewność siebie. Wychodzi się z wprawy bycia osobą atrakcyjną towarzysko. Do tego dochodzi jeszcze rutyna i zniechęcenie codziennościa. Może taki flirt byłby powiewem świeżości i inspiracji, a jeśli nawet nie to może przynajmniej nowym ciekawym doświadczeniem. Jeśli Olesieńko jesteś zainteresowana jakimś niewinnym flircikiem lub zwykłą rozmową to zapraszam mój mail: guardiann@o2.pl

Asica nie było mnie dawno ale jeśli jeszcze tu zaglądasz to napisz co u Ciebie, bądź na maila marilyn20@interia.pl.