taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 hej dziewczynki odchudzam sie juz dosc dlugo po ponad pol roku pozbylam sie 13kg i postanowilam pozbyc sie jeszcze 5 i zakonczyc diete tzn odchudzanie bo bede dalej sie pilnowac szukam wiec wytrwalych osobek ktore by mi pomogly w tych moich staraniach moze macie jakies metody na szybkie chudniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr. Lubicz Napisano Lipiec 19, 2007 99,99% osoba na tym forum rozumie schudniecie jako widzenie coraz to mniejszej ilosci kg na wadze. Jesli rozumujesz w ten sam sposob to polecam saune, 4-5 kg w 1 dzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 sauna to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr. Lubicz Napisano Lipiec 19, 2007 No to redukcja na ujemnym bilansie 300-400kcal. P.S. po prostu piszemy rodzielnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ja nie chce sie wykonczyc tylko pozbyc sie 5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr. Lubicz Napisano Lipiec 19, 2007 Ujemny bilans 300-400 to 300-400kcal mniej niz wynosi zapotrzebowania a nie zalecenie, zeby jesc 300-400kcal na dzien :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 sluchaj no doktorze jakiej pomocy ja nie potrzebuje wiec te madrosci glupie se daruj bo nie masz o tym co piszesz zadnego pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr. Lubicz Napisano Lipiec 19, 2007 Ja smiesz mi cos wytykac, skoro dedukcja i poprawnosc pisanego tekstu sa Tobie tak bardzo obce? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 ja czytam te twoje madrosci na kazdym prawie topiku i takie madrosci piszesz ze tylko smiac sie chce zero jakiegokolwiek orientowania sie w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 19, 2007 co nikt do mnie nie dolaczy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Lipiec 20, 2007 taka*ja - nie przejmuj się takimi napyszonymi mądralami, ostatnie kilogramy najtrudniej jest zrzucić ale napewno Ci się uda, ja polecam Ci 1000kcal i troche ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 20, 2007 dzieki za rade:) co nikt do mnie nie dolaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jumbo_21 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Hejka! Ja potrzebuję schudnąc 5 kg do 19 sierpnia, a tak wogóle 8 byłoby idealne:) Jeśli chcesz mogę Ci potowarzyszyc, ja już od wczoraj dietuję i ćwiczę:) Od grudnia schudłam do 64 kg, na początku maju jeszcze tyle wazyłam, a przez całe dwa miechy zaprzestałam diety, jadłam mega ilości jedzenia i tak o to na dzien dzisiejszy waga wygląda jak w stopce:O No ale walczę:) Bo inaczej nie ubiorę nigdy stroju kąpielowego:) Napisz może coś więcej o sobie:) Waga, wzrost itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 20, 2007 o to fajnie ze sie przylaczylas ja mam 170cm i waze 58kg i chce schudnac jak najszybciej max5kg bo juz mam dosc tego odchudzania tylko nie wiem juz co robic bo ja chudne 1kg na tydzien czyli wielki miesiac mnie czeka a ja tego nie chce da sie to jakos szybciej zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jumbo_21 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Oooo to Ty malutko ważysz, nie wiesz ile bym dała za taką wage jak Ty masz:P Nie wiem po co chcesz jeszcze te 5 kg zrzucać jak napewno wyglądasz super zgrabnie:P Ja kiedyś w dwa tygodnie jedzac sam obiad zgubiłam coś koło 5 kg, ale sądze, ze twój organizm jest przyzwyczajony juz do dietki i dlatego te ostatnie kg najtrudniej zgubić. Jedyne wyjście to podkręcić spalanie, czyli ruch, ruch i jeszcze raz ruch:) Jeśli masz basen w swoim mieście to odwiedzaj go conajmniej 3 razy w tyg, ja niestety nie mam basenu:( i muszę zadowolić się \"suchymi\" ćwiczeniami w domku albo jazda na rowerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 20, 2007 ja niestety tez basenu nie mam:( i tez cwicze w domku tylko:( oj szczuplutko to ja nie wygladam i nie mowie tego ze mam jakiegos bzika na punkcie diety i kazdego kg tylko dlatego ze mam taka budowe ciala ze nawet przy tej wadze tak troche zbito wygladam zwlaszcza w dolnych czesciach ciala NIESTETY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 20, 2007 a tak jeszcze do dodam ze wazylam kiedys 71kg wiec mialam gorsza wage niz ty teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Julita* 0 Napisano Lipiec 20, 2007 No to witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Julita* 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Mnie też już to męczy, od miesiąca waga prawie stoi :o Może ja sobie w głowie założę cel że jeszcze 10kg to szybciej poleci?? Chciałam do 5 sierpnia ważyć 55 ale nie wiem czy się uda, diet mam już po dziurki w nosie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka*ja 0 Napisano Lipiec 20, 2007 to zupelnie tak jak ja tez mam juz dosc tych diet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach