Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecia79

czy lubicie swoje szwagierki??

Polecane posty

Gość pecia79

...wiecie ja mam taka szwagierkę ktora uwaza i rozglasza wszystkim dookola ze tesciowie nas utrzymuja ze tylko nam pilnuja dziecko i takie tam bla bla bla. A to nie prawda dzisiaj jej probowalam jej to uswiadomic ale grochem o sciane widzi tylko u kogos a nie u siebie....boje sie ze to wszystko co jej powiedzialam obruci sie przeciwko mnie....

Gość bratowa82
ja lubie swoja,swietnie sie rozumiemy i czesto spotykamy

moja jest tak pieprznieta, ze bardziej pustej dziewuchy moj brat chyba nie mogl sobie znalezc. po prostu szczyt, 90%kafeteriuszy to przy niej szczyt inteligencji i arcydzielo boskie. solarium, tipsy, szpileczki, pierscionek zareczynowy byl do wymiany, bo jej sie ksztalt oczek nie podobal, nowe ciuszki tylko 4rzy w tygodniu, dziecka nie - bo rozstepy, jesli zupe to tylko kubek knorr, chleb - a fuj, maslo - blleah, jedynie chlebki wazy i na to serek naturalny itp itd. i w dodatku brzydka jak noc listopadowa. ale nadrabia cyckami, to fakt.

Gość a moja potencjalna szwagierka
jest całkiem spoko. Ale na wszelki wypadek za bardzo się z nią nie spoufalam, co by nie miała bardzo powodów do narzekania :) A jak już jesteśmy przy tym temacie to w rodzinie mojego faceta jest taka niezdrowa rywalizacja pomiędzy jego bratowymi: jak się spotkam z X to ona strasznie obgaduje Y, jak się spotkam z Y to ta nadaje na X... A po cichaczu podejrzewam, że jak one obie się spotkają to po mnie nieźle jadą :) No ale cóż, z rodziną najlepiej na zdjęciu... :))

ja lubię, tylko że oni mieszkają 50 km od nas, ale ja bardzo lubię kiedy nas odwiedza, to wspaniała kobieta :) (na razie bynajmniej, czas pokaże) Pozdro🖐️

Gość ja mam przyszywanego brata
i tym sama przyszywana szwagierke, ktora bardzo lubie. bardzo porzadna dziewczyna. underground07 ----> mysle, ze troche przesadzasz. solarium, tipsy itp. - woadomo - dno. ale jesc kazdy moze co chce. sama nie jem chleba i maska bo nie lubie a nie uwazam sie za dziwadlo i pusta lale :P

Żona brata to bratowa,a żona brata męża-czyli szwagra to szwagierka.Ja swoją bratową lubię,szwagierki i szwagra nie znoszę.