Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkusowa Delicja

ANTY ... mężczyźni.

Polecane posty

Gość Turkusowa Delicja

Hej, podpatrzyłam takie pytanie i chciałabym Was zapytać o 1) Wasz znak zodiaku 2) z jakim znakiem Wam nie wyszło i DLACZEGO? Pozdrawiam

Gość Turkusowa Delicja
To może ja napiszę. Jestem Wagą i ... 1) Baran :O agresywny, egoistyczny, zimny, zdradziecki :) mało piszę, bo nie chcę do tego wracać 2) Koziorożec, bardzo inteligentny, ciekawy człowiek, błyskotliwy, zdradziecki :) 3) Skorpion, seksowny, pewny siebie, dumny, honorowy, zdradziecki :)

wszyscy zdradzieccy ? to chyba z Toba cos nie tak a nie z ukladem gwiazd :P

Gość to ciekawy temat

Gość ja RAK
Nie wyszło mi z Panną i Bykiem, a teraz mam znów Byka i rewelacja:-D :-D :-D

Gość czarna_róża
Turkusowa, bo nam - Wagom - Wodniki pisane. Ja próbowałam z Panną, ale z Panną nie idzie wytrzymać - nie dość, że bachor, to jeszcze baba pełną gębą. Ryby były dla mnie nudne po prostu. Z Koziorożcem było ciekawie, ale też do czasu. Bez wątpienia najlepsze są Wodniki. Dla Wag.:)

Gość Joliczynka
a ja jestem koziorożec...a mój facet to lew..od $ 4 lat mordujemy się średnio 2 razy w tygodniu:D Lubię ten sport :classic_cool:

Jestem Koziorożcem, mój facet to Skorpion. Zabijamy się własną złośliwością i toczymy pojedynki na inteligencję:-D Obydwoje jesteśmy dumni i uparci, i jak się pokłócimy, to żadne nie wyciąga pierwsze ręki do zgody, w końcu jakimś cudem się godzimy, ale po długim czasie;) Nie wyszło mi z Wodnikiem - był głupim idealistą i marzycielem Ryby - bujający w chmurach i oparach trawy poeta.

a ja jestem bliznieta a moj facet to baran - i nigdy sie ze soba nie nudzimy! ale nasze klotnie to istny Armaggeddon... ;)

jestem Rybka, a moj mąz to Baran i chyba to jest najgorsze połaczenie z mozliwych! Kompletnie do siebie nie pasujemy!

Gość GJH
ja jestem Lwem, kompletnie beznadziejnie bylo z bliznietami (byly maz) ale cudownie jest z baranem (obecny maz) Lew i Baran to bardzo dobrana para

Gość tak o...
odczepcie sie od idealistow i marzycieli, materialistyczne przyziemne, kalkulujące i zimne koziorożce bez polotu i finezji