Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenttttttt

nie spodziewalem sie ze zakocham sie w dziewczynie po zawodowce.

Polecane posty

Gość studenttttttt

starzy mnie zabiją :D od zawsze chcieli zebym zwiazal sie z dziewczyna po studiach no ale coz na moim kierunku ( zarzadzanie i marketing) dziewczyny sa tragiczne, grube i bezksztaltne:d natomiast Ona jest ich totalnym przeciwienstwem. Wysoka 172 cm szczupla i ubiera sie w sexi podniczki normalnie odlot jak ja widze.:) Kocham cie Marika :*

imie ma niezwykłe --powodzenia - a jak ja tak kochasz to i dokształcisz i na studia wyślesz 🌻

Gość studenttttttt
do tego lubi studentów. Wszyscy koledzy mi to mówią :)

Gość dds
z tymi studentami, brawo podszywaczu ;-) a wam powodzenia Znam pare ona ma mature tylkoa on jest doktorem, para jak z bajki

Gość pluszszsz
ej, a ona czasem nie jest ze szczecina?

milosc jest uczuciem wyzszym, wiec co tam wyksztalcenie ;)

Gość Wszystko fajnie tylko ...
... z tego, co piszesz wynika, że Ty "kochasz" ją wyłącznie za urodę... :(

Gość studenttttttt
wiem wiem ze tu sa podszywy stare pannice po prostu nie moga scierpiec ze ktos jest happy :)

Gość pluszszsz
stopien wyksztalcenia nie powinien stanowic o szczesciu w zwiazku, ale stopien rozwoju intelektualnego nie moze byc zbytnio rozny miedzy partnerami, bo po prostu sie nei dogadaja. jesli zas chodzi tylko o seks, to liczy sie li tylko pociag ;) ponawiam pytanie: czy twoja marika jest ze szczecina?

Gość studenttttttt
nie

MATEMATYKA PŁCI inteligentny mężczyzna + inteligentna kobieta = romans inteligentny mężczyzna + głupia kobieta = udana para głupi mężczyzna + inteligentna kobieta = małżeństwo głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża

Gość jdjsdhfhgfhrfg
ja t5eż mam wrażenie, że zakochałeś się w jej wyglądzie, bo na pewno nie w intelekcie:/

Gość pluszszsz
nie wiem, czy inteligentna kobieta chcialaby malzenstwa z glupkiem :D :D

sprzedawca - daje słowo dobre ;D

Gość shogun
Ależ przecież to, że on jest studentem wcale nie znaczy, że musi być inteligentny... Jak se wspomnę co niektórych kolegów z roku, to na mózgu dreszczy dostaję :o

Idąc tokiem myślenia Sprzedawcy, dawno już powinnam być potrójną, a może nawet dzisięciokrotną mężatką :P

na studiach zdobywa sie wiedze, inteligencje ma sie wrodzona :P

Gość shogun
Jak starzy tak nalegają, to poślij dziewuchę na studia, niektóre z prywatnych szkół każdy może skończyć, więc pewnie i ona. :)

Gość Wszystko fajnie tylko ...
Dziewczyny po zawodówkach niekoniecznie są głupie. Czasami idzie się do takiej szkoły, bo to najlepszy wybór. Jeśli np. matka ma zakład fryzjerski, to po co córce studia? Żeby straciła lata praktyki zawodowej, albo wybrała inny zawód z pensją 1200 zł brutto? A jako przyszła właścicielka wspomnianego zakładu i fryzjerka zarobi kilka tysięcy złotych miesięcznie, i to w młodym wieku. Niekoniecznie musi przy tym być idiotką. Jest wiele osób, które pomimo ukończenia zawodówek są inteligentne, podobnie jak jest wielu studentów, którzy bez wsparcia rodziców - niejednokrotnie wręcz wymuszających na nich ukończenie studiów - pewnie nawet i zawodówki by nie skończyli. Mój dziadek był po zawodówce, co nie przeszkadzało mu robić nawet najtrudniejsze krzyżówki, a do tego trzeba mieć naprawdę sporą wiedzę. Inna sprawa, że autor podkreśla wyłącznie urodę partnerki - tak, jakby wszystko inne go nie interesowało.

\"Inna sprawa, że autor podkreśla wyłącznie urodę partnerki - tak, jakby wszystko inne go nie interesowało.\" no bo to erotoman :P

Gość pewnie madrzejsza od studentki
moje przyjaciołki studiuja ale po wiedze szoruja do mnie , a jestem po zawodowce i mam pełna' swiadomosc"" ze sa głupie jak buty.Autor widocznie tez ma niezle w głowce tak jak Jego rodzice,to paranoja wazna jest sama istota' człowieka jego walory charakter.osobowosc a wykształcic sie mozesz w kazdej chwili trzeba odwagi i czasu mnie tego brak, bardziej tego pierwszego pa

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
popieram przedmówczynie ;) pan Student wydaje mi sie pustym i bezwartościowym człowiekiem :O

Gość napalił sie ładna i zgrabna
staje mu na jej widok i jest git

Gość yrryjryjrj
Też nigdy bym nie pomyślała że jest możliwe że zakocham się i będę chciała być z facetem po zawodówce. Tymczasem i ze mnie niebo się zaśmiało ;), i do dziś się do mnie uśmiecha :).

Gość dobre...
Mój ukochany też jest po zawodówce :p A ja studiuję, jestem już na 5 roku :)

Gość tez mi studiowanie
ile rok ma dni???Chwaliła mi sie jedna studentka ze odp. profesorowi ze 351 poprawiała sie 3 razy....studia w modzie nic dziwnego ze głaby sie pchaja i kazdy najgorszy osioł przyłazi""

Gość agula89
ja mam wyzze - moj były zawodowke. po kilku miesiacach nie mielismy o czym gadać. sex sie znudzil i sie pozegnalismy. facet mial kompleksy i ciagle wmawial mi ze studia nic mi nie daly, choc sam nie wiedzial gdzie leży Moskwa .. z drugiej strony bratowa zagonila brata do zrobienia matury i pójscia na studia , a twierdzil, ze mu to niepotrzbne. teraz jest zadowolony, bo jest z siebie dumny. jesli sami sie uczycie, coskolwiek czytacie i czyms interesujecie - macie wiedze. a ci, ktorzy zatrzymali sie na podstawowce sa zwyczajnie ograniczeni.. i szkola, studia nie maja tu nic do rzeczy.

Marika to ładne imię ;) tylko o czym będziecie rozmawiać na starość:p