Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selala

Widziałam zdradę-powiedzieć bliskiej osobie?

Polecane posty

Gość klina klinem
powinna isc i przespac sie z jakims facetem...to glupie ale pomaga...jak piwo na kaca....

Gość selaska
Siostra jest załamana,nie rozmawiają ze sobą a jak już to on drwi z niej w żywe oczy. Chyba wszystko się rozsypie,to kwestia czasu. Szkoda bo wyglądali na szczęśliwą parę-ładnie się tuszował Eguś!

Gość selaska
Żałuję teraz, że posłuchałam bzdur, żeby jej powiedzieć :( Mogłam się nie wtrącać, oliwa i tak na wierzch wypływa. Prędzej czy później dowiedziałaby sie.

Nie wiem czy ta druga wypowiedz jest Twoja czy moze to jednak podszyw, ale wedlug mnie dobrze zrobilas. Skoro teraz siostra jest zalamana, to co by zrobila za 10 lat?? Popadlaby w gleboka depresje zdawsze sobie sprawe, ze ktos tak zakpil z jej zycia. Teraz ma jeszcze szanse sie pozbierac i ulozyc zycie na nowo. Pisalas, ze facet z niej drwi..to tylko potwierdza jaki z niego cham. Najpierw zdradza, a jak to sie wydaje to drwi z zony?????? Niby z jakiego powodu?? Ja bym takiego gnojka od razu wykopala z chaty...

Jakaś głupia i perfidna osoba pisze w moim imieniu. Smutne... Nie ma odwagi odsłonić swej twarzy. Nie muszę mówić o czym to świadczy.. U siostry wielka przemiana życiowa.Nie mam wyrzutów.że powiedziałam jej o tym. To tylko dopełniło całości. pozdrawiam Podszywaczy Bez twarzy!

witaj Katechinko, jeszcze nie rzuciła ale podjeła decyzję o rozwodzie. Będzie jej ciężko, a on płacze. Biedny:-(