Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selala

Widziałam zdradę-powiedzieć bliskiej osobie?

Polecane posty

A ja bym chciala zeby mnie ktos poinformowal w takiej sytuacji i byla bym wrecz zla i obrazona, gdybym sie dowiedziala, ze moja przyjaciolka czy siostra wiedziala o tym przede mna i WSZYSCY mnie pieknie oklamywali! Najbardziej w zyciu nie lubie 2 rzeczy: jesli ludzie mnie ignoruja i robia ze mnie idiotke. Niepoinformowanie o zdradzie=robienie z kogos idiotki. Tyle na ten temat.

Gość selala przestan sie umartwiac
do watershine--> siostra to siostra a nie obca baba-pseudoprzyjacioka jak sie okazalo.

To nie ma chyba znaczenia ;) Wiecie, jest coś takiego, że nie każdy chce mieć świadków swojej własnej klęski i porażki. Być może mojej eks przyjaciółce moja obecność przypominałaby nieustannie, że na własne oczy widziałam jej faceta, jak migdali się z obcą kobietą. Obstaję przy swoim. Nic bym nie mówiła. No, ewentualnie porozmawiałabym z tym palantem i powiedziała mu, że jeśli nie skończy tego romansu, to siostra o wszystkim się do wie. Ale to byłby tylko taki blef.

Gość a ja uwazam ze...
porozmawiaj z nIM a nie z ni i albo on to skonczy albo zagroz mu ze powiesz siostrze nie mow jej bo ty bedziesz zlym poslancem

Wlasnie mialam to samo napisac \"selala przestan sie umartwiac\". Mam dokladnie takie samo zdanie, siostra to siostra. Poza tym to o czym piszesz to byla twoja pseudoprzyjaciolku lub kolezanka, nie mogla byc przyjaciolka. Przyjaciolki tak nie postepuja.

Gość ferdeczka
jak sie boisz, że na koniec obróca to tak, że ty bedziesz ta zła , co im chciała małżeństwo rozwalic, to zrób mu zdjęcia i wyślij jej; albo po prostu zrób zdjecia i wtedy z nią pogadaj - wtedy nie bedzie miała złudzeń

no właśnie!!! przecież tak też może być. Oni się pogodzą a ja? Będę niemile widziana w ich domu.

a ty? zrobilas co do ciebie nalezalo, jesli nawet sie pogodza to bylas fair wobec siostry.

Nie wyobrażam sobie siebie przyczajonej gdzieś z aparatem lub śledzącej go. mam swoje problemy... swoje życie. wiem o jego nieuczciwości i tyle,

Gość katechinka
selala, Ty naprawde rozwazasz nie powiedzenie o tym siostrze??????????????? Jestem po prostu w szoku. To nie jest Twoja kolezanka, ale SIOSTRA. CHcialabys, aby siostra Ci nie powiedziala, ze facet Cie zdradza? Chcialabys zyc w przekonaniu, ze masz kochajacego, wiernego meza??

Gość zdecydowanie ........
facetowi powiedz. Faceci są prości, łatwiej sprawę załatwisz z nim niż z nią. Podstaw go pod murem. Tak będzie najskuteczniej. Może chłop się opamięta i uratuje małżeństwo

Wszyscy mówią,że powinnam.Dobrze zrobię to. Ale mam pietra,...

Gość zaiinicjuj jakas sytuacje
aby siostra sama sie domyslila ...nie rob tego wprost ..w zasadzie wszytsko zalezy od osoby - czesto ludzie nie chca znac prawdy szczegolnie od innych niewtajemnoczonych osob albo wlasnie od rodziny zeby wyszla na glupa ... ja lubie prawde nawet jesli bylaby najmpocniejsza -kazdy jest inny .... wiec znajac siostre sama zdecyduj

Gość katechinka
Nie boj sie! Twoja siostra jak ochlonie na 100% podziekuje Tobie, ze nie ukrywalas tego przed nia. Powiem Ci, ze swiadomosc, ze bylo sie zdradzanym i rodzina wiedziala i nic nie powiedziala jest okropna. Mam taki przypadek w rodzinie i ta osoba nie moze sobie poradzic wlasnie z faktem, ze najblizsi ja oklamywali.

pietra? ja bym raczej wsciekla byla niz sie bala. Juz dawno bym mu wygarnela. Idz i zdaj nam tutaj relacje, w ramach udzielenie ci dobrej rady :P

Gość ja tez porozmawiałabym z nim
i to baardzo poważnie i zagroziłabym,że mam go na oku !!!! opowiedziałabym o wszystkim co wiem i zeby uważał bo następnym razem nie będzie taryfy ulgowej....

Gość katechinka
Ona ma porozmawiac z siostra a nie z nim!!!! Jestem pewna, ze facet zaczalby nastawiac zone przeciwko swojej siostrze i nawet jakby potem ona jej powiedziala, to siostra moglaby juz nie uwierzyc. Poza tym tu nie chodzi o to, aby on przestal bez mowienia zonie. Ona ma sie o tym dowiedziec! Ma prawo wybrac czy chce tkwic w zwiazku w ktorym facet ja zdradzil. Dziwia mnie Wasze wypowiedzi. Jestescie kobietami, zadna z nas nie chcialaby zyc w klamstwie i byz zdradzana!

Gość katechinka
Super! Ciesze sie, ze podjelas taka decyzje. Mam nadzieje, ze pozniej napiszesz jak poszlo...

Gość Irish Kaffee
Powiedz, ja od 10 lat nie moge wybaczyc mojemu bratu ze wiedzial o zdradach mojego ex i nic nie powiedzial...

Gość blaska
selala - trzymamy kciuki.:) mam nadzieję że siostra to doceni...

Gość katechinka
Pewnie wlasnie rozmawia z siostra...

Już po wszystkim.... nie wierzy mi, była zdenerwowana i jakaś nieobecna, zapytała mnie skąd wiem.Powiedziałam,że widziałam jak obściskuje tamtą i,że wszyscy o tym wiedzą! Powiedziała,że ostatnio im się nie układa i wtedy na dobre rozkleiła się.-Powiedz mi kto jeszcze wie? więc mówię:mela i krysia i lila.Przy mnie zadzwoniła do dwóch-potwierdziły. Bardzo mi przykro,że teraz ona będzie rozmyślać o tym i przeżywać to. Widziałam jak cierpi.Nie wiem co dalej zrobi. jutro się dowiem.

Gość katechinka
Jezeli jest bardzo zalezna od meza lub boi sie samotnosci, to pewnie da sie udobruchac przez faceta:( Ale dobrze zrobilas. Dziwne, ze siostra Ci od razu nie uwierzyla...

Katechinko- a ty byś uwierzyła? Ja nie,mam taką naturę,że musiałabym zobaczyć,żeby uwierzyć! przecież mężowi się ufa,prawda? to jest ktoś kogo kochamy i wiemy,że chcemy znim właśnie iść przez życie.

Gość katechinka
To na pewno byl dla niej szok. Oby podjela dobra decyzje...Dlugo sa malzenstwem??

Gość I co teraz zrobi
Rozwiedzie sie z nim?

Gość ulala co za historia
Ale ciężka historia,ale mysle ,ze dobrze zrobilas...Mialam przyjaciółke ,ktora zdradzal facet z inna moja przyjaciółką..wiec była patowa sytuacja..nikt nie puscil pary z geby...mialam wyrzuty sumienia..ale ten zwiazek rozpadl sie po 2 latach..z zupelnie innego powodu...wiec juz mi przeszly...te wyrzuty.Daj znac jak sie teraz potocza ich losy...