Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam teraz wybrac

świetnie płatna praca czy mniej ale z możliwoscia rozwoju?

Polecane posty

Gość co mam teraz wybrac

wlasnie stoje pod podjeciem waznej decyzji. czy wybrac swietnie platna prace czy prace gdzie zarobie mniej ale bede miala mozliwosc issc na kursy i zainwestowac jakos w swoja przyszlosc i sie rozwijac? w tej dobrze platnej tez bym sie nie nudzila, ale ciagle by bylo to samo... nie jest to wazne jaka praca i jakie pieniadze wiec nie pytajcie bo wiem jacy co niektorzy moga byc zlosliwi. jaka decyzje WY byscie podjeli?

Gość te z mozliwoscia rozwoju

Gość pieniadze sa wazne
ale ja wole miec swiety spokoj i robic to co lubie bez stresow. nie wiem co to za prace masz ale moge ci cos polecic co bedziesz miec te 2 rzeczy o ktorych piszesz naraz. mozesz zarabiac naprawde mnostwo kasy jak sie postarasz, do tego jak bedzie ci dobrze szlo to wygrywasz wycieczki ktore sa nagrodami w tej firmie za dobre wyniki. i rozwijasz sie. nonstop sa szkolenia itd. mozesz piac sie po szczeblach kariery. jest to praca doradcy ubezpieczeniowego albo jak kto woli agenta. pracowalam w takiej firmie i powiem ze niezle jak na poczatkujaca zarabialam, okolo 3 tys. ale po prostu mam taki charakter ze sie tam strasznie meczylam. nienawidze pracy z ludzmi i w terenie.

Gość co mam teraz wybrac
maz naciska na ta prace mniej platna, a mam isc na kolejne studia, czyc sie. wg niego on jest od zarabiania pieniedzy a ja mam sie oddac nauce i wychowaniu dziecka po czesci ma racje. ale te pieniadze jakie mi proponuja to kusza i to ogromnie...

Gość fdhdhdshd
jestem prawdopodobnie najbardziej formalnie wykształconą osobą z przeglądających to forum, ale nie mogę znaleźć pracy bo nie mam doświadczenia... zdecydowanie wybierz większą kasę, młodzi ludzie przeceniają wagę tych wszystkich kursów i papierków, one nie robią wrażenia na pracodawcach

Gość pieniadze sa wazne
znam agentow ktorzy zarabiaja po 8, 15, 30 tys miesiecznie. i byli na wycieczkach (wygranych za dobre efekty w pracy) w peru, na karaibach, szwecja, dania, francja, egipt, tunezja, chiny, rumunia, RPA... teraz maja mozliwosc leciec na mauritius i nowa zelandia.

Gość co mam teraz wybrac
tez tak mysle... to naprawde dla mnie ciezka decyzja ktora musze podjac niestety sama :(

Gość co mam teraz wybrac
to nie praca zadnego agenta ubezp pieniadze jeszcze wieksze niz piszesz

Gość co mam teraz wybrac
chyba jednak sie zdecyduje. mam propozycje zostania agentka agencji towarzyskiej. wymagany perfekcyjny francuski. a ze wyksztalcona jestem wiec z francuskim zadnego problemu nie mam.

Gość co mam teraz wybrac
podszywy jeszcze nie spia? juz chyba pozno ?!

Gość ja tez chce ta ksiazke
nie ma jak pieniadze i spokkojna glowa. ja jestem za opcja nr 1