Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy wiecejjjj

Kochane Babki pomozcie z ugotowaniem marchewki z groszkiem!

Polecane posty

Gość nigdy wiecejjjj

Kobiety,zona wychodzi ze szpitala,chce zrobic jej ulubione danie z dziecinstwa:MARCHEWKE Z GROSZKIEM jako niespodzianke.Znalazlem w internecie przepis,ale nie moge nigdzie znalezc czy groszek moze byc z puszki (innego nie mam:() Licze na Was!

Gość nigdy wiecejjjj
dziekuje baaaardzo!!!! a marchewka moze byc surowa? czy lepiej tez mrozona? ssooory,ze tak nic nie wiem:O

Gość jak najbardziej
może być groszek z puszki, ale już nie gotujesz groszku, bo jest i tak miękki,najwyżej przegrzej do zagotowania z groszkiem. mniam...ja też uwielbiam

Moze byc surowa;) groszek najlepiej z mrozonek, bo ten z puszki moze byc niesmaczny:) Sa tez takie mrozonki \"marchewka z groszkiem\", wystarczy ugotowac i gotowe ;) powodzenia, trzymam kciuki

Gość jak najbardziej
może jednak Ty nie zabieraj się za przyrządzanie tego:( brak podstaw gotowania zrób coś prostszego

Gość nigdy wiecejjjj
🌼 Wiedzialem,ze moge na Was liczyc (znam ta stronke ,bo zonka czasem siedzi na niej wieczorem) Biore dzieciaki i zabieramy sie za gotowanie!!!:D

Też to lubię, ale dawno nie jadłam niestety :( Jak moja mama to robi to kupuje groszek w puszce...

Gość jak najbardziej
jesli z puszki, to polecam pudliszki albo bonduele

Gość dobra rada do dania
kup opakowanie mrozonki, dodaj do garnka troche soli i cukru, jak juz bedzie miekkie dodaj troche maki ( lyzke maki + woda zimna rozrob razem i wlej do garnka) bedzie pycha powodzenia

Gość moze poprostu
marchewka z groszkiem jest smaczna, ale co do tego? bo przeciez to nie powinno byc jako glowne danie

lepszy jest groszek mrożony, jest wtedy naprawde dobry a marchewka surowa, drobno skrojona, podsmażana/duszona na maśle - miodzio;) super z ciebie mąż;)

Gość nigdyyy wieecejj
Kobity!;) Marchewka z groszkiem R E W E L A C J A!!!!!! Mam za rogiem garmazerke,ale chcialem tak od serducha sam cos ugotowac,do tego bedzie rybka i pieczone ziemniaki. Dziekuje Wam! (ide pilnowac dzieci,bo zjedza wszystko):D

Gość bhbhbhhbh
Nie no, jak facet potrafi zrobić rybkę i ziemniaczki pieczone to nie jest takim ignorantem kulinarnym na jakiego sie zapowiadał! :-D POzdrowienia dla żony!:) fajny z Ciebie facet.

Gość nigggdy wiecejj
Dziewczyny,jak bedziecie mnie dalej tak zachwalac to obrosne w piorka i to dopiero bedzie!!:D Zona miala operacje na kobiece sprawy,miala torbiel i bylo trzeba usunac,bo zrobila sie juz potezna:O,tabletkami nie dalo sie wyleczyc. Ja z dziecmi jestem teraz na chorobowym,jestem zawodowym pilotem,zawsze bujam w oblokach:) POZDRAWIAM!!!