Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania28an

OGARNELA MNIE LEKKA PANIKA....

Polecane posty

Gość Stare Apfelbaumy
:-) Mnie nie potrzeba kojarzyć. Poradzę sobie o własnych siłach. Ale za intencję pomocy pięknie dziękuję.

Gość ania28an
croll wiesz co to troche przykre, ze zakladasz ze ktos po miesiacu czy trzech zrobi mi dziecko i przejrze na oczy. Dlaczego zakladasz, ze tak malo czasu potrzebuje by isc z kims do lozka. Lekko to krzywdzace. Poza tym uscislijmy cos...Co to znaczy wykorzysta, w sensie fizycznym, mnie raczej nie, ale mozna byc blisko kogos i byc wykorzystanym psychicznie. Tak zdarza mi sie, ze ktos obiecuje zlote gory i znika, a ja jestem wykorzystana, ale nie ma to nic wspolnego z seksem.Mowie, ze pociagaja mnie nieodpowiedni faceci, bo trafiam na takich, ktorzy interesuja sie glownie moim cialem, i prawia byle bajki by mnie zaciagnac do lozka. A to sie raczej nie udaje. Poza tymja wiem co to antykoncepcja. Czego chce?? Faceta, ktory nie bedzie patrzyl tylko na moj wyglad, ale na mnie, na moje wady i zalety.

Gość Stare Apfelbaumy
A jaka jesteś? Ja nie wiem. Nie wiem także, jak odbierają Cię inni. Jednakowoż, jeśli myślisz o życiu w związku z mężczyzną, nigdy nie dopniesz swego, przepuszczając między palcami kolejne okazje.

Gość Stare Apfelbaumy
:-) No właśnie. Porozmawiajmy o Twoich zaletach i wadach. Bardzo proszę.

Gość ania28an
powiedzialam lekka paniaka, i wiem, ze to emocjonalny stan. Byc moze uzylam nieodpowiednich slow, albo zrobilam to podswiadomie by tytul byl krzykliwy i zwrocil uwage. Nie czepiajmy sie moze jednak slowek, bo nie o to tu chodzi. chyba na podstawie tego co pisze jestes w stanie okreslic w miare moj stan emocjonalny i to jaki ladunek maja te wypisane slowa?

Gość ania28an
ciezko jest rozmawiac o zaletach i wadach, bo nie wiem co dla ciebie jest wada a co zaleta i tyle. np to, ze mam na tyle silny charakter, ze nie zalamuja mnie jakies ciezkie momenty w zyciu, dajmy na to powazne problemy rodzinne, i potrafie sobie z nimi pomoc a takze pomoc rodzinie dla Ciebie moze byc zaleta, ale dla kogos kto jest slabszy jest to wada, nie do przeskoczenia:) rozumiesz o co mi chodzi?

Gość jajo jajo
ania ale spokojnie :p napisz jaka jestes bo jestem ciekawa czy jestes w typie apfela :)

Gość Stare Apfelbaumy
NIe do końca. Jakkolwiek rozumiem, co chciałaś powiedzieć, że potrafisz borykać się z różnymi życiowymi problemami. To oczywista zaleta, ponieważ tzw. życie jest ogromnie bogate i płata ciągle różne niespodzianki.

Gość croll
pojecia "miesiac" "3 misiace" zostaly uzyte w przenosni jako odzwierciedlenie pewnej standardowej sytuacji dotyczacej kobiet. czesto na kafe widzimy przypadki: wykorzystal mnie dran (na rozne sposoby mozliwe) - teraz szukam porzadnego faceta. ale skoro Ciebie to nie dotyczy to super. przeciez mowilem ze spokojnie pytam :)

Gość ZODIAKKK
Podajcie swoje znaki zodiaku, a ja Was skojarzę.

Gość ania28an
kurcze wcielo mi caly tekst jeszcze raz... silna psychicznie, otwarta, wesola, spontaniczna, szczera, uczciwa, nie klamie, kompromisowa, rozwijajaca sie i z wieloma zainteresowaniami, emocjonalna, sklonna do poswiecen, zawsze wywiazuje sie z umow, empatyczna ale jak mnie cos wkurzy bywam ostra, moj przekaz jest w slowie z ladunkiememocjonalnym silnym, bywam leniwa, marudna i zostrzepana to w skrocie duzym bo nie chce mi sie pisac na nowo:)

Gość jajo jajo
i dyskusja nabiera rumiencow :p to dawaj jeszcze wyglad wyksztalcenie zawod zainteresowania znak zodiaku i inne jesli chcesz :) apfel Ty to samo, nie obijamy sie :)

Gość Stare Apfelbaumy
Mam pewne inne sprawy rónolegle i nie mogę systematycznie klepać w klawisze. Upraszam się wyrozumiałości.

Gość Stare Apfelbaumy
Otóż, nie wnikając w szczegóły, stwierdzam, że jestem bardzo odpowiednim kandydatem na męża i ojca.

Gość jajo jajo
to ja zaczne bo widze ze nie macie odwagi :p sredniego wzrostu, sredniej budowy ciala, wyzsze, administracja, brunetka, 27, wesola, uczciwa teraz Wy :)

Gość Stare Apfelbaumy
:-) Potrafię zupełnie nieźle gotować.

Gość jajo jajo
a potrafisz zrobic wafle z masa czekoladowa? :)

Gość Stare Apfelbaumy
:-) Potrafię. Potrafię kilka innych rzeczy. Np ukręcić domowym sposobem najprawdziwsze lody o smaku poziomkowym (na leśnych poziomkach, oczywiście).

Gość jajo jajo
łooo jeny ... lody poziomkowe? :D suuuper! prawda Ania ze taki chlopak to skarb? :)

Gość Stare Apfelbaumy
Pewnie, że skarb.

Gość jajo jajo
a co pysznego jeszcze umiesz ugotowac? ja sernik, miodownika, spagetti, gulasz mniam, pycha rosolek, i w ogole kuchnia nie ma dla mnie tajemnic :)

Gość Stare Apfelbaumy
:-) Repertuar kulinarny zbyt obszerny, żeby wymieniać. Ostatnio zapiekałem specjalnie zamacerowaną kaczkę. Na wywarze majerankowym i śliwowicy. Do tego była marmelada żurawinowa oraz zapieczone na brązowo kartofelki.

Gość jajo jajo
no to ja sie chowam przy takiej kuchni mistrzu :p Ania jestes? halo? tu jest super kandydat na meza dla Ciebie!! :D

Gość ania28an
byc moze taki facet to skarb, choc jak na moj gust zbyt podejrzanie sie zachwala:)

Gość Stare Apfelbaumy
Oczywiście, jestem uczciwy i prawdomówny, więc muszę przyznać, ze nie starałbym sie tak bardzo na niwie kulinarnej gdybym miał coś istotnego do zaoferowania w zakresie szeroko pojętej erotyki :)

Gość Stare Apfelbaumy
Ejże? A cóż jest podejrzanego w tym, co napisałem? Ty wymieniłaś Twoje dobre strony, ja także mam do tego prawo. Cóż ja na to poradzę, że kulinarnie jestem zaprawiony? To wada?

Gość ania28an
wciaz sie nie rozumiemy do konca:) ja nie szukam meza ale kogos do partnerskiego zwiazku, kogos kto da sie poznawac bez tych girek i sciemniania.

Gość Stare Apfelbaumy
Bylebyś była skłonna się poduczyć, jajo. Kulinarnie oczywiście.

Gość jajo jajo
eee przesadzasz przeciez musi chlopak Cie soba zainteresowac :) dla mnie bomba :) z ta kuchnia :)

Gość jajo jajo
bylabym sklonna sie poduczyc , zajrze na urlopie do ksiazki kucharskiej :)