Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka faraona

żelowe wkładki-poduszki do obcasów!-ktoś używał?

Polecane posty

Interesuje mnie cena i to czy naprawde się sprawdzają? Czeka mnie pół dnia i cała noc na obcasach dlatego chciałam trochę ulzyc stopom;)

Gość eve66
Witam! Normalnie nie chodzę w butach na obcasie, więc jak miałam spędzić w nich całonocną imprezę to byłam przerażona- zwłaszcza,ze mam haluksy i bałam się ,że będą bardzo bolały. Kupiłam ,wiec sobie, wkładki żelowe pod palce firmy Scholl i naprawde się sprawdziły. Na drugi dzień oczywiśce czułam takie "ściągnięcie" w stopie, ale żadnego konkretnego bólu ;) Wkładki kosztowału jakieś 20-30zł. Są wielokrotnego użycia. pozdrawiam :D

ja mam teraz firmowe ;) wkłądki z rosmanna kosztują grosze a są tak samo dobre jak inne droższe. Wkładki polepszają komfort noszenia butów na wysokim obcasie i niwelują ślizganie sie stopy w bucie. Polecam

Gość ciezka sprawa
ja tez mam zelowe wkladki do butow, ale nie pod piety, a pod srodstopie wlasnie :) super sprawa, ja mam firmy compeed, kosztyja niecale 19 zl

też takie sobie kupiłam i sprawdzają się doskonale, ale tylko na początku chodzenia, potem sie przesuwały tak, że trzeba było je poprawiać. A ponadto trzeba już od razu kupować buty pod te wkładki, trochę luźniejsze, bo buty dobre bez wkładek, z wkładkami będą za ciasne.

Gość ciezka sprawa
ja nie kupuje butow pod te wkladki, bo wkladki sa male, moje sie nie przesuwaja, po uzyciu wystarczy je umyc w wodzie i sa do ponownego uzytku :)

ja potrzebuje właśnie takich pod palce bo potem bardzo mnie bolą, zwłaszcza ta \"poduszeczka\":) Dziękuje za odzew;)

Gość Maria Żuk
Dziewczyny, z własnego doświadczenia, wiem że najlepiej jest wykonać sobie indywidualne wkładki u technika ortopedy. Wiem co mówię bo moja praca wymaga noszenia wysokich butów i wiem co to znaczy gdy boli.. a i stopy zaczynają się deformować i doprowadza to do problemów zdrowotnych, tak jak było ze mną ból kolan, kręgosłupa.. wtedy koleżanka dała mi namiar na www.ortmedical.pl , bardzo fajny pan technik ortopeda dobrał mi super cienkie,wygodne wkładki komfortowe skutecznie likwidujące deformacje stóp. Jeśli jesteście z Trójmiasta bądź okolic i macie podobne problemy to bardzo polecam :)

Gość iza

Takie dobre ortopedyczne wkładki znajdziecie  w www.footmate.pl/blue/linia-niebieska/ To linia wkładek ortopedycznych wykonana z najwyższej jakości silikonu medycznego dostosowana do różnych potrzeb i problemów stóp.