Caryca z kawusią 35 Napisano 7 minut temu Właśnie zamknęłam arkusz kalkulacyjny za 2025 rok i mi wyszło, że z tego kawałka ziemi co sami uprawiamy wyszło zawrotne 8000 zysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gach matki salowej 0 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Właśnie zamknęłam arkusz kalkulacyjny za 2025 rok i mi wyszło, że z tego kawałka ziemi co sami uprawiamy wyszło zawrotne 8000 zysku to trzeba znacjonalizowac bo udalo sie zablokowac mercosur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 35 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, gach matki salowej napisał: to trzeba znacjonalizowac bo udalo sie zablokowac mercosur Kto ci powiedział, że udało się zablokować? Taaa, znacjonalizują pod wiatraczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 35 Napisano przed chwilą Dochodzą wam normalnie paczki? Moja poszła w Sylwestra do centrum logistycznego i tak sobie leży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach