Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta19841

endo a leczenie naturalne

Polecane posty

Gość Marta19841

Czy stosowałyscie jakies mieszanki ziołowe na endo?? czy to wogole moze pomoc? chwytam sie juz wszytskiego.....

Gość abac
Pod tym linkiem jest dużo na temat ziół i endo ! ale nie wiem dlaczego nie wchodzi

Gość Marta19841
No niestety nie wchodzi... a Ty stosujesz jakies metody naturalne??

Gość abac
Nie nie stosuje ,poprostu nie wierze w takie zeczy . Mam dobrego lekarza moja choroba jest pod kontrolą. Ale początki choroby wspominam koszmarnie operacja za operacją . W tej chorobie nic nie można zrobic samemu ,własciwa terapia jest domenom lekarza ,dlatego wazne jest aby leczył nas ktos kto się naprawde na tym zna.

Gość Marta19841
Z jakiego miasta jestes? i kto Cie leczy...? przeraziłas mnie tym ze mialas operacje za operacja.. ja jeszcze nie znam dokladnie tej choroby... dowiedzialam sie niewadno i czekam na pierwsza laparoskopie.. ale z powodu strajku choc mialam wyznaczona operacje nie przyjeli mnie... zbliza mi sie okres i juz czuje jak moje torbiele sie powiekszaja:( czytalam ze bardzo dobry jest Zoladox?? mialas jakies doswiadczenia z tym lekiem? pozdrawiam!

Gość abac
Jestem z Przemysla - a kuracje zoladexem przeszłam 2 razy podczas mojej 4 letniej walki z tą chorobą . Przyniosła ona najlepsze efekty ,w porównaniu z innymi lekami na endometrioze.Zoladex jest to lek z grupy analogów, niestety u nas w Polsce nierefundowany na dla endowiczek ,ale ponoc w czeskich aptekach bardzo tani . Polecam zoladex ,jest naprawde dobry !

Gość Marta19841
Aha:) dzieki za info:) a przez te 4 lata odnawiały Ci się torbiele? który stopień endo masz? ja jednak dostałam sie do szpitala:) i za pare dni laparo:/ mam nadzieje ze szybko wyjde.. strasznie sie boje...