Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanica anioła

prezent od kolegi z pracy

Polecane posty

dostałm bardzo drogi (jak dla mnie) prezent od kolegi z pracy za którym nie przepadam. Przyszedł do mnie postawił na biurku ładną pczuszkę i powiedział że to dla mnie. Wyszedły nie zdążyłam nawet podziękować teraz jest przez 3tyg na urlopie . Nie wiem czy dzownić i dziękowac, czy oddać ten prezent jak wróci z urlopu, nawet nie wiem z jakiej okazji go dostałm .

Gość bhbhbhhbh
1. Otworzyłaś prezent??? 2. Co to za rzecz??? Pewnie perfumy ... 3. Dlaczego nie zadzwonisz i nie zapytasz z jakiej to okazji??? POwiedz że Cię zamurowało nadal jesteś zdziwiona. Zapytaj z jakiej okazji jest ten prezent i powiedz że taki prezent zobowiązuje a ty nie chciałąbyś być nic nikomu winna i że dziękujesz ale nie możesz przyjąc. On w takim razie odpowie (powinein) że jak nie chcesz to masz go wyrzucić... w ten sposób staniesz się legalną posiadaczką owego prezentu i przestanie on być "wiążący". Mimo wszystko nie rowiązałabym tego w taki sposób. Porozmawiaj z nim. jak nie mas zodwagi to ems-em ale dla mnei to odpada. Może to fajny chłopak, podobasz mu się i się zaprzyjaźnicie??? Saama nie wiem, trochę naciągane to co piszesz, jeśli to zaloty to też trochę źle to rozegrał.

jakie naciągane nie lubie go i tyle, wydawało mi sie że on także mnie nie lubi . Prezentu nie otworzyłam ale jest tak opakowany że widać co wnim jest. A ów kolega z parcy jest moim przełożonym .

Gość hajurns
kto sie czubi ten się lubi :-) Może coś z tego będzie? Zdradzisz nam jaki to prezent?