Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błona dziewiczaaa

co trzeba zrobić z moją błoną dziewiczą?

Polecane posty

Gość błona dziewiczaaa

co robi się ze słabo rozwiniętą błoną dziewiczą która nie została przebita podczas stosunku (penis wszedł cały nie przebijając błony).Czy musi ją usuwać lekarz?

Gość krecik wiercik
Przebija się ostatecznie podczas porodu, a podczas stosunków będzie się "uchylać na boki"

Gość błona dziewiczaaa
dzięki za poważne potraktowanie tematu 👄 czyli teraz każdy stosunek będzie mi sprawiał lekki ból czy to kwestia tylko tego żebym się troszkę rozciągnęła?

Gość idź do ginekologa
on może ci przeciać tą błonę niby z jakiej racji stosunki mają sprawiać ci ból???

Gość błona dziewiczaaa
tzn. ja jeszcze nie wiem czy będą sprawiały czy nie bo mam za sobą tylko jeden stosunek który zazwyczaj sprawia leki ból

Gość krecik wiercik
Nie powinne sprawiać bólu, bo to, co przeszkadzało, zostało naderwane a reszta w kształcie półksiężyca będzie po prostu się "poddawać" - zdziwiłabyś się ile kobiet tak ma. Gdyby jednak za każdym razem bolało - idź do gina, to Ci natnie tu i ówdzie

Gość Nie jestem dziewicą D
Pierdolinij ją świeczką ! Przerwie Ci się napewno ! ;)) a i będziesz miała 100% gwarancję że więcej Cię już nie będzie bolało bo jej nie będzie ! mówie Ci świeczki górą ! :D

Gość daj sie zerżnąć
kilka razu swemu chłopakowi, niech zawierci ostro fiutem to na pewno to co ma się przerwać to się przerwie...

Gość Smutna Minia
Aa moja koleżanką powiedziała że ze świeczką można zajść w ciąże !! czy to prawda !??!?!!?!?!?!?!? :o bo mam duży problem z tym ! Dlatego bo zawsze się masturbuje świeczką a teraz nie wiem czy to niczym nie szkodzi ?! Pomóżcie

Gość japan
też tak slyszalam, ze od swieczki mozna zajsc, dlatego sie masturbuje gromnica :P

Gość od swieczki mozna zajsc
ale to jest fajne, bo potem produkujesz sobie takie male swieczuszki tortowe calkiem za darmo :)