Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45987213

Kobiety są wstrętne,a Mężczyżni cool

Polecane posty

Gość 45987213

No bo co wy kobiety posiadacie ?,chyba nic poza pudrem na twarzy, a jak zmyjecie puder to wyglądacie jak upiory. Jak rodzicie dziecko to wasza szpara później jest rozpiepszona na 2 fronty,szybciej tyjecie od Mężczyzn,i marzy wam się książe z bajeczki a same nie jesteście idealne.

Gość madzikkkk
kolejny przegraniec z małym fiutkiem rekompensuje ubytki poprzez obrażanie kobiet

Gość kgfgl
jesteś homoseksualistą?

Gość 45987213
Ponadto nie wiem, co napisałem bo włożyłem sobie w odbyt rurę od odkurzacza i włączyłem maksymalny ciąg. Zaczęły mi oczy łzawić a kompulsywne ruchy moich palców spłodziły poprzednią wypowiedź :)

Gość 45987213
Eh,nie podszywaj się. Kobiety jeszcze nie miałem bo jestem młody,homoseksualistą nie jestem, ale uważam że kobiety takie są.

Gość madzikkkk
fakty niezaprzeczalne,aż strach się bać polemizować z owymi argumentami z najwyższej półki:classic_cool:

Gość 45987213
Jeszcze nie dość że nie które klną jak szewc,to jeszcze się nie źle puszczają,wole już iść na dziwkę niż mieć kiedyś w przyszłości kobietę na całe życie.

Gość 45987213
No bo jak kobieta może przeklinać ?,kobiety które przeklinają są nazywane sukami i dziwkami,to święta prawda.

Gość madzikkkk
i po co się nakręcasz.. kogo to obchodzi:P chyba tylko ja to przeczytałam reszta olała:P

Gość 45987213
Epileptyczne ruchy moich palców nie ustają ponieważ przełączyłem odkurzacz na dmuchanie:). mam teraz uroczo wydęty brzuszek :)

Gość 45987213
Epileptyczne ruchy moich palców nie ustają ponieważ przełączyłem odkurzacz na dmuchanie:). mam teraz uroczo wydęty brzuszek :)

Gość 45987213-45987213
A co posiadają faceci? nic poza małym fiutkiem, wystającym brzuchem i śmierdzącym oddechem po piwsku. Faceci klną jak szewc, chodzą na dziwki i gówno ich obchodzi rodzina. Dla nich najważniejsze jest zakisić ogóra nachlać się z kolegami i siedząc i ogladając kolejny mecz bekać i pierdzieć bez żenady.:classic_cool:

Gość brzuchacz brzuchacza brzuchacz
to fakty, kobiety mają gorzej, ale coś ztym robią, dbaja o siebie. Spójrz dookoła wokół pełno ładnych kobiet i sami wstrętni faceci. Nie robicie nic żeby sie podobać, wokół same zaniedbane fletuchy, a jak taki przekroczy 30-tke to już tragedia- brzuchacz brzuchacza brzuchaczem pogania. Najlepsze jest to że tego nie zauważacie,

Gość brzuchacz brzuchacza brzuchacz
to fakty, kobiety mają gorzej, ale coś ztym robią, dbaja o siebie. Spójrz dookoła wokół pełno ładnych kobiet i sami wstrętni faceci. Nie robicie nic żeby sie podobać, wokół same zaniedbane fletuchy, a jak taki przekroczy 30-tke to już tragedia- brzuchacz brzuchacza brzuchaczem pogania. Najlepsze jest to że tego nie zauważacie,

MOŻE W EUROPIE MĘŻCZYŹNI O SIEBIE DBAJĄ, BO NASI RODZIMI OD 30-TKI WZWYŻ SZYBKO DZIADZIEJĄ, NIE DBAJĄ O CERE, KONDYCJE, GENERALNIE CAŁE CIAŁO. Czterdziestolatki i dalej, to juz ramole przy kobietach w tym wieku. Obżarstwo, opilstwo, brzuszydła, smalec na łysiejacej czaszce, zwisy tu i tam, capienie z pyska. Ale za to jak taki się chełpi, ze moze jeszcze z 18-latką. Gówno może, bo mu już często nie staje..sił i poza pozycją \"po bożemu\" i byle jak , nic nie potrafi. Przeciętny Polaczyna nie zna anatomii kobiety, nie wie, jak ja roznamiętnić, nie wie, co to gra wstępna, nie zna sfer erogennych kobiety i ogólnie jest w tej kwestii do du..., no nie, właśnie nie do dupy. Współczesna Polka lubi dbać o siebie, korzysta ze wszystkiego, co jej podsuwa przemysł kosmetyczny, bo lubi być ładna, atrakcyjna. Facetom się wydaje, że jak już taki jeden z drugim ładniejszy od diabła, to cud nad cuda. Dlatego kobiety coraz częściej mają młodych kochanków, i słusznie:P

Gość ani jedni ani drudzy nie są
wstrętni, a cool to tylko ja jestem

Gość 45987213
Po co zakładacie puder na twarz ?,potem nie dziwne że wyglądacie jak byście miały z 40 lat i pełno zmarszczek.Ja jestem młody i to bardzo, mam szczęście bo alkoholu nie na widzę to samo papierosów,to po prostu ohyda. Mam zamiar nigdy nie palić i nigdy nie pić alkoholu,może wtedy pożyje znacznie dłużej.

pożyjesz albo zaczniesz żyć:classic_cool:pożyjemy zobaczymy:D a puder w wakacje no coś ty- po co?:D

Gość ja zakladam puder na twarz
bo zgubilam moja ukochana maske gazowa :(

Gość 45987213
Dla scislosci: mam 5 lat i wlasnie robie kupe w pieluche.

Gość Albo wrecz prusaka
moja rada jest taka.

do postu z 15:01 Europę to Ty może potrafisz znaleźć na mapie i to chyba i tak przez przypadek. Naczyta się taka gówniara kolorowych gazetek i się zaczyna wymądrzać. Nic na to nie poradzę że po takiej lekturze, wychodzisz z domu i widzisz brud,smród i ubóstwo. A Twoje marzenia rozbijają się o szarą rzeczywistość. Widzisz sztuka polega na tym żeby z tego całego bagna wyłowić coś dla siebie. Ty już masz tak zlasowany mózg od telewizyjnych reklam, że jesteś skłonna obciągnąć pod dyskoteką jakiemuś wypachnionemu piękniusiowi iż rozejrzeć się po okolicy. Współczesna Polka wypierdala na zachód i napierdala na zmywaku, lub co gorsza daje dupska jakimś łysawym, grubym, zrudziałym angolom, by później wrócić do kraju i się wozić, bo może pozwolić sobie na kosmetyki nie tylko te z Biedronki.

Nowy - dotyczy jednego postu ale ocenia Polskie kobiety , przypomne ; \"Współczesna Polka wypie**ala na zachód i napie**ala na zmywaku, lub co gorsza daje dupska jakimś łysawym, grubym, zrudziałym angolom, by później wrócić do kraju i się wozić, bo może pozwolić sobie na kosmetyki nie tylko te z Biedronki. \" Szkoda słów - daje słowo !

A nie jest tak??? Co nie rozmawiam z dziewczyną to z miłą chęcią by stąd wypierdoliła... W kurwiło Cię pewnie że napisałem że dają dupy??? Skoro potrafisz czytać tylko co potrafisz przeczytać to już nie moja wina .

do 45987213 skoro jestes taki młodo to po co sie udzielasz... niektóre kobiety dbaja o siebie i nbie sa wsttretne a jak ci cos nie pasuje to twój problem... pozdro:D

To samo mogę powiedzieć o poście Twojej koleżanki \"powiem\" Szkoda słów daję słowo!!!! Skoro laska uważa że każdy facet to moczymorda, łysy, obleśny, gbur i do tego nie skończył medycyny bo nie zna się na anatomii.....

Nowy - co ty sie tak nakręcasz i dlaczego tyle w tobie złości ? Wypowiedz moim zdaniem nie jest słuszna gdyz generalizujesz . Nie wiem czy polki dają cyt.\" dupy \" ale to ze chcą wyjechać i zarobić to chyba nie powód do takiego zachowania? Meszczyżni też emigrują czy mamy ich potępiać ? Rozmumiem , ze cie to irytuje , ale daj ludziom mozliwość wyboru . Oceniając tak kobiety jesteś po prosty niesprawiedliwy .

Nowy --- Nie jestem cyt. \" laską \" - to określenie jest pejoratywne - wiec prosze go nie stosować do mojej osoby - ok?! cyt.\" To samo mogę powiedzieć o poście Twojej koleżanki \"powiem\" Szkoda słów daję słowo!!!! Skoro laska uważa że każdy facet to moczymorda, łysy, obleśny, gbur i do tego nie skończył medycyny bo nie zna się na anatomii.....\" możesz mi przytoczyć moje słowa ? Bardzo proszę o cytat z mojej wypowiedzi - dobrze.

powiem.... to Ci powiem dla czego tak się nakręcam.. Ktoś mi wyjadł nadzienie z pączka i dla tego mam muchy w rosie.. :P 🖐️