Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorowe-am waw

czy ktoś byłna I roku wieczorych w wawie na akademii medycznej??

Polecane posty

Gość wieczorowe-am waw

i jak to wygląda?? czy jest trudniej, łatwiej, tak samo jak na dziennych? i no najważniejsze czy mozna się po pierwszym roku przenieś na dzienne, tzn. słyszałam, że trzeba chyba papiery złożyć i jakby znowu do rekarutacji podejść?? bo jestem w takiej sytuacj, że mam 216 pkt to innych AMów i 223 do warszawy. no i byłam przekonana, że dobrze mi poszła ta maturka w tym rokui że się do wawy raczej dostanę, a tu takie progi, że nie tylko do wawy, ale nigdzie się jeszcze nie dostałam, najbliżej mi do Białegostoku, ale nawet jak się tam dostanę to będę rozważać, czy nie isść na wieczorowe do warszawy. z tym miastem mnie stanowczo wiecej łączy. jaka jest wasza opinia??

Gość wieczorowe-am waw
upupupup

Nie ma na am w warszawie już \"typowych\" wieczorowych. Chodzi się normalnie z dziennymi na zajęcia, grupy są mieszane i jedyna różnica polega na tym, że płacisz za studia. Niestety nie jestem Ci w stanie powiedzieć ile dokładnie, ale podobno kilkanaście tysięcy rocznie.

Zapomniałam napisać o przenoszeniu się na dzienne. Masz racje, trzeba ponownie podejść do rekrutacji i uzyskać taką liczbę punktów, aby przekroczyć pró przyjęcia obowiązujący w danym roku. Jest też druga możliwość - przez pierwsze dwa lata średnia powyżej 4,5. Niestety oba sposoby trudne i często ludziom się nie udaje przenieść :(

Gość wieczorowe-am waw
Dzięki ;] a zrezygnowałabyś na moim miejscu z dziennych w Białym na wieczorowe do wawy, która zawsze była marzeniem??taka odwieczna walka rozsądku z marzeniami :D a koszt to prawdopodobnie 15 tys za rok.

wiesz co nie wiem jak jest w Białym ale w wawie wcale nie jest tak fajnie - przynajmniej przez pierwsze 2 lata. Radziłabym Ci jednak iść do iałego na dzienne i przenieść się po pierwszym roku ewentualnie do wawy jak Ci tam nie będzie pasowało. No chyba, że te 15 tys to dla Ciebie nie problem, to wtedy spełniaj marzenia. Powodzenia :)

Gość wieczorowe-am waw
Dzięki :]