Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdziaa83

Dwie Kreski na teście - termin kwiecień 2008!

Polecane posty

Hej Kochane! Piszecie o zabawkach i pasek od torebki podoba mi się najbardziej:) Dlaczego? Bo Antek ma podobne upodobania.... sznureczki od czapeczki, sznurówki, wisiorki, uchwyty od zamków błyskawicznych, moja zamknięta kosmetyczka, metki przy pliszakach i zawiązane na ich szyjach tasiemki (mały rozwiązuje i zciąga je z upodobaniem, choć nie mam pojęcia jak:) ) Wstawiłam na pocztę zdjęcie z ulubioną ostatnio zabawką... Niektóre z Was juz je widziały na NK napewno:) Wiecie co? u mnie w mieście jest jakiś cholerny deficyt na pieluchy w rozmiarze 4... Wczoraj obleciałam cztery sklepy za papmersami, w końcu kupiłam w tesco huggisy puchatkowe, ostatnią paczkę:) W ogóle jak są promocje to przeważnie czwórki najszybciej idą... Chyba przerzucimy się na 4+:D

Ola a ja nie wiem czy to kwestia marketingu...4 z 4+ sie powielają prawie..a w tych drugich jest ich mniej za te samą cenę..u nas też ich brakuje...

Wiem Agusiu, ale cholera mnie bierze jak nie mogę kupić a akurat potrzebuję:) No w tesco były, a i owszem, po 52 zł.... nóż się w kieszeni otwiera......... Zobaczymy jak się sprawdzą huggisy... jak ok, to zacznę je kupować.

No my kupiliśmy też jakieś ostatnio bez przeceny..planowałam kupić jeszcze DADA na zmiane czasem ale jak obliczylismy różnice cenową między nimi a pampersami to chyba 4gr wyszło wiec stwierdziłam że bez sensu...

A w ogóle to mam osobistą prośbe o fotki Lukrecji...nie widziałam jej już chyba ze 2-3 m-ce!!!!!

O to to to to!!!!! My chcemy Lukrecji!!!!!! Rzeczywiscie tak jest że te \"tańsze\" pieluchy po przeliczeniu na sztuki cenowo prawie wcale nie różnia się od pampersów czy hugisów.My kupujemy na zmianę te lub te w zależności na które jest promocja:) ostatnio skłaniam się bardziej ku pampersom bo jakos tak mi lepiej na duszy jak widzę że pampers wspiera UNICEF-wiem ze to chwyt marketingowy ale mam nadzieję że naprawdę choc troche pomagaja tym biednym dzieciaczkom....

czesc!!! Brzuchata dobrze ze jestes juz po tym zabiegu i ne bolalo. Ja wczzoraj pojechalalm z siostra na zakupy i musialysmy szybko wracac bo Kubus dostal goraczki 39,5 takze kupilysmy tylko dwa prezenty a ludzi tlum i to rano .Kurcze boje sie zeby Oliwia sie nie rozchorowala bo w pierwszy dzien swiat chcemy jechac do mnie daje jej witamine i soczek malinowy .A ja dzis ubieram choinke dla Oliwiii niech sobie popATRZy na swiatelka tylko oby sie do nich nie doczolgala bo juz zaczyna sie podnosic i przy segmencie i gada swoje dyrdyrdyr jakby motorem jechala . Olu-ja tylko juz uzywam huggies jak dla mnie lepsze niz pampersa , Dzis ide do fryzjera farbowac wlosy i moze jakas zmiana fryzury:) A brzuchata -fotki rewela Ola -fajna -ta zabawka A i my mamy juz widocznego drugiego zabka Liljankas -buzka dla iunki bo dzis jej swieto:)

Hej, a moje dziecko przespało tę noc w materiałowej pieluszce :P, co prawda jedna kosztuje ok. 60zł ale się nie zużywa za szybko. A wielorazówki mamy jakie bądź, bo i tak są na dłuższe wyjścia (teraz dada z biedronki). A ja gotuję obiad na 2-3 dni dziś od rana bo mi się nie chce później gotować, będę odgrzewać. Recyklingowa choinka 2008 :) tym razem kilka gałązek sosny czarnej. Właśnie przyniosłam i będę tworzyć :) To już chyba 5 czy 6 :). Tylko za chiny nie pamiętam gdzie schowałam lampki i inne takie :( ech te remonty.

Kurcze, chciałam po pracy iść z małym na spacer, a tu zaczyna padać:( No nic, tak czy siak zmykam do domu:D Buziole!

No ja juz po fryzjerze pofarbowalam i obcielam ale nie zmienilam fryzury bo tak siedzialam i patzrylam na siebie u fryzjera i tak sobie pomyslalm w sumie to te wlosy nie sa takie najgorsze . Olka Ty naciagaro fajny ten labirynt chyba jutro pojde zobaczyc czy jest u Nas w zabawkowym U mnie choinka juz sweci:)

Gość Izabellllla1
pigi a kto sie dzieckiem zajmowal jak bylas u fryzjera??

Gość Izabellllla1
Super masz:-)

Dobry wieczór :) mój póki co głównie stoi..zdarza mu się puścić ale to raczej niechcący albo jak ja go trzymam i na chwile puszcze to stoi kilka sekund a potem łapie sie szybko albo na pupie ląduje...ale w sumie skoro raczkowanie jest takie korzystne to niech czworakuje :) Ehh nie chce mi sie nic coś...śnieg niech spadnie może..może bedzie lepiej..nie czuje świąt jakoś póki co...jeszcze te 2 wigilie...

Agoosiaa u mnie tez dwie wigilie... :( ale cos poradzic... poza tym wlasnie wrocilam z aerobiku... matko droga... padam... moje miesnie. wczoraj silownia, dzisiaj aerobik a jutro basen..au! spotkanie w poznaniu? kiedy? gdzie? ja tez chce! bede! tzn. bedziemy z Tosia! tzn. mam nadzieje, ze nas chcecie! i ze nam termin podpasuje :) ide spac, nic mi sie juz dzisiaj nie chce

hej hej! a u nas w koncu jedna wigilia :) no ciekawe jak bedzie...ale wole tak niz na szybko od jednych do drugich... skusilam sie na stolik edukacyjny z chicco...droga zabawka, mam nadzieje, ze sie malemu spodoba. ostatnio kupilam uzywana piramidke za 6zl na allegro i przypadla Adasiowi do gustu. Obrobil juz wszystkie gadzety kuchenne i juz mu sie wiekszosc znudzila.. ehh cos zblazowana jestem i tez mi sie nic nie chce....ide suszyc glowe i chyba tez sie poloze szybciej....do jutra!

Cześć śpiochy:D Pigi, zaraz naciągara;) Myslę że cena atrakcyjna za zabawkę która może dać dziecku dużo radości a nam trochę czasu dla siebie:p Zauważyłam że facet (babka) sprzedaje jeszcze podobną kostkę edukacyjną... warto rozważyć, bo fajna:) My wczoraj z Antkiem jednak poszliśmy się powłóczyć, fajnie tak spacerowac po ciemku i oglądać świąteczne wystawy po raz pierwszy z maluchem:) Antoś był bardzo zaciekawiony tymi wszystkimi światełkami:)

a ja kupilam wczoraj w realu pampersy 4 plus - 160 sztuk za 95 zl. chyba niezla cena? u mnie jedna wigilia - u tesciowej:( bardzo chcialam u nas zrobic, ale coz. sila wyzsza:(

Hej kochane byłam na poczcie zdjęcia super spotkanie w Warszawie fajnie .Ja mam najbliżej do Namysłowa i tam jeśli pójdziemy będe w sierpniu na weselu o już moja marudka sie obudziła lece pa

sprawdzilam na opakowaniu , pampersow jest ciut wiecej, 2* 84szt, wiec 168 razem.

Gosiu, to niezła cena:) A my wigilię spędzamy z teściową, a w święta jak co roku pełna chata, bo mój mąż ma Adam na imię... I cholernie mi to nie pasuje, bo uwielbiam święta jakie pamiętam z domu rodzinnego, laba we własnym gronie... totalne lenistwo i obżarstwo :D Grakuje mi takich świąt... bardzo... Marysiu, bardzo chętnie się spotkam:D Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej, fajnie byłoby się spotkać:) Chłopaki tez napewno będą miały frajdę.

czesc!!! No ja juz sprawdzilam gdzie moje nazwisko jest nabardziej popularne rodowe w niemczech a po mezu na calym swiecie bo mam bardzo popularne zreszta jedna i drugie. Ola -ja tez marze o takich swietach leniuch totalny we wlasnym gronie jakbym mogla to juz bym pojechala pomagac mamie ale niestety jedziemy w pierwszy dzien swiat z samego rana na kolacje wigilijna zostajemy tu zreszta to moja mam mnie namowila zebym na kolacje zostala tu bo tak nie mozna ze zawsze u Nas a wielkanoc spedzilam przeciez w warszawie i juz wiecej nie chce takich swiat Brzuchata -moja Olwiia bawi sie ty stolikiem a najbardziej to jej sie podoba to pianinko

Ja nie pomogę, bo ja nawet ciasto na pierogi z przepisu robię:p Ostatnio robiłam karpatkę z pudełka i.... nie wyszła:D Marna ze mnie kucharka....

witam:) przez przypadek znalazłam wasz topik.ja mialam urodzic w czrecu ale niestety porod musial byc przyspieszony i Bartus urodzil sie 18 kwietnia.jest wczesniaczkiem.Czy u Was jest jakis wczesniaczek??poczytalam Was troche ale tyle nadrukowalyscie ze nie dalam rady wszystkiego:)))