Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaaaaaa

On nie chce się ze mną kochać...

Polecane posty

Gość pomyśl tak
nie:) jestem szczęśliwie zajęta:) przez kogoś, kto myśli dokładnie tak jak ja:) wiadomo, że nigdy niczego nie przewidzisz, ale jak słucham czy czytam opinie ludzi, którzy dają jawne wręcz przyzwolenie na zdradę, to zastanawiam się, po co w ogóle wchodzą w związki... wrr..

Gość taaaak1
Mialam podobnie w moim zwiazku,pytalam innych o co chodzi co o tym mysla i sama tez sie nad tym zastanawialam.Zerwalam Teraz z perspektywy czasu mysle ze powodem takich sytuacji jest utrata zainteresowania osoba partnera,wiec zastanow sie czy tak naprawde jestes jeszcze dla niego atrakcyjn

Gość Madalen
Moj facet tez nie chce sie ze mna kochac.My jestesmy 7 lat.Rozmawialam z nim na ten temat i powiedzil mi ,ze tak to jest po tylu latach z jedna kobieta i ze kreca go inne bo tacy sa juz faceci.I cholera jasna co ja mam zrobic??:(

Gość a może ...
przefarbuj wlosy (albo peruki różne :> ) kup jakies fajnie cciuszki do łózka i bedzie miałe "inną" kobiete w łózku ... to prawie jak romans tylko że z Tobą ? może zadziała ?

Gość fiodhgridhf
Facet podejrzewam ma już ok 24-27 lat zgadza się??

Gość Madalen
Bylam ostatnio u fryziera i ubieram sie bardziej seksi,nawet koledzy jego prawia mi kmplementy tylko oczywiscie jak go nie ma . Facet ma 25 lat i jestem jego pierwsza dziweczyna w lozku.I napewno mnie nie zdradza bo znam go bardzo dobrze i predzej czy pozniej dowiedzilabym sie,a to juz trwa ze 3 lata, moze zboczona jestem juz nie wiem co mam myslec...:(

Gość a może ...
czas z nim pogadać i powiedzieć że nie pasujecie do siebie pod tym względem, poszukać sobie kogoś kto ma porównywalny apetyt na sex jak Ty? pewnie nie będzie lepiej, a może być coraz gorzej :/

Gość Kratinek65
Jako facet to moge odpowiedzic tak. Dowiedz sie czy cos nie pozostalo po waszych klutniach co jemu zniszczylo pewnosc u siebie. NP moze kogos wspomnialasz, moze jest zazdrosny, moze on mysli ze Ty jego nie potrzebujesz. Oproc czegos takiego to moze nie jestecie dopasowani ale upewnij sie ze to nie jest jakis problem ktory zaczal sie od czegos malego i jemu pozostalo w glowie.

Gość Madalen
Jak powiedzilam mu ze uwielbiam sie z nim kochac to sie ucieszyl.Ja wiem zo on mnie kocha masakrycznie bo caly czas mi topowtarza.To ja mu rzadziej mowie,no ale jesli chodzi o sex to jest jakies dziwne...czasami mysalam zeby sie przespal z inna,zeby zobaczyl,ze inna kobieta to nie jest nie wiedaomo co.Wydaje mi sie ze ona ma jakis problem. jego rodzice tez wogole nie uprawiaja sexu ,a moi to tylko jak otworzy sie szafe to sa same gadzety.Moze on poprostu ma taki temperament.Ale ja nie moge z tym wytrzymac,i czuje sie brzydaka,malo atrakcyjna,a tak nie jest, mam powodzenie ....:(

Gość fiodhgridhf
ludzie wy naprawde nie mieliście biologii w szkole????? Przecież to jest normalna kolej rzeczy im facet jest starszy tym jego ochota na seks maleje gdyż swój szczyt seksualności mają pomiędzy 18 a 22 rokiem życia, za to kobietom zaczyna się to ok 30!!!!!!!

Gość fiodhgridhf
FRAGMENT ARTYKUŁ Z NETU..." W dodatku chłopcy i dziewczęta dojrzewają w innym tempie i chociaż jest to jak najbardziej normalne, często powoduje konflikty między nimi. Dziewczyny w wieku 15 lat dążą do bliskości, chcą mieć chłopaka, ale to nie znaczy, że dojrzały już do życia seksualnego. (...) Pełną dojrzałość seksualną większość kobiet osiąga między 20 a 30 rokiem życia. Chłopcy również poszukują bliskości i czułości, są natomiast nastawieni na rozładowanie napięcia seksualnego. Największy popęd seksualny u chłopców występuje między 15 a 20 rokiem życia i – co warto podkreślić – nigdy potem nie będzie już tak silny! Ponieważ są niedojrzali psychicznie, często traktują dziewczynę głównie jak obiekt seksualny."

Gość biedne jestesmy.....
No ladnie! mam to samo.Zawsze albo za goraco albo za zimno ,albo rodzice wroca albo cos.3 lata razem , po 20 lat mamy.Ubieram sexowna bielizne,staram sie jak moge,robie wygibasy,wogole nie naciskam na seks.A jemu sie prawie nigdy nie chce.Np.Robimy to po miesiacu nie robienia i chce na nastepny dzien znowu tez bo akurat jest okazja,a on mowi,ze juz jest zaspokojony po wczorajszym.Ze powinnam sie ccieszyc ze go tak zaspakajam.Tak naprawde czuje sie jakbym go ciagle zmuszala.A nie mieszkamy razem,bardzo zadko mamy okazje to robic.Jestem atrakcyjna , w jego typie.Mowie o tym przyjaciolom i wszyscy mowia,ze to jest chore, ze musi byc gejem......albo cos z nim jest nie tak !!!!

Gość do biedne jestesmy
ma 20 lat i mu sie nie chce? szok....ja mam 20 moj ma 24 i jestesmy 2,5 roku razem. on by mogl codziennie, ja tak co 5 dni i jest super. myslalam ze to sie zdarza jakos po 7-8 latach zwiazku...

Gość Madalen
ciezkie zycie z tymi facetami ....ehhh

Gość Madalen
DO A MOŻE....ma racje jak nam to nie pasuje to trzeba sobie kogos innego znales,bo bedzie coraz gorzej...

Gość mój chłopak
też się cche ze mna kochać. Ostatnio kochaliśmy sie tydziń temu...Jak chce żeby doszło do zbliżenia to mów ,że jest zmęczony, jest mu gorąco...Ale może to chwilowy kryzys,on pracuje po 10-12 godz i rzeczywiście jak tylko położy sie na łozko to zasypia...

Gość odzucona przez niego
czesc mam wielki problem mam nadzieje ze doradzicie mi... albo pomozecie zrozumiec mojego chlopaka.... otoz jestesmy razem juz 5 miesiecy wiem ze to nie za dlugo ale ja mam 23 a on 25 lat.... ja mam za soba pare zwiazkow natomiast dla mojego chlopaka jestem chyba pierwsza dziewczyna .... chociaz niechce sie przyznac (mowi, ze mial dwie z jedna uprawial sex) aczykolwiek watpie w to.... problem tkwi w tym ze on niechce sie ze mna kochac!!! czesto sie widzimy i nocuje u mnie wiele razy juz probowalam nakrecac go itp... ale nic... pytalam w czym problem lecz sie wymiguje.. i nie mowi mi prawdy:( powiedzcie co ja mam robic nie potrafie zyc bez sexu:]

Gość to chyba nic strasznego
Jeżeli to prawda, że nie miał żadnej dziewczyny przed Tobą a wie, że Ty z kimś byłaś to może być po prostu zdenerwowany całą sytuacją, tym, czy spełni Twoje wymagania. Jeżeli do tej pory nikogo nie miał, to może nie dlatego że nie miał okazji, ale dlatego, że chce z tym poczekać, może ma jakieś zasady których chce się trzymać. Wydaje mi się, że to nie oznacza problemu. Powinnaś na pewno z nim porozmawiać, upewnić go o swoim uczuciu i np zapytać, jak wyobraża sobie wasz pierwszy raz. Tylko nie nalegaj mocno, raczej staraj się go wybadać.

Gość Adariana
Może też a) być gejem b) chcieć czekać do ślubu c) nie znosić sexu

Gość odzrzucina przez niego
sprobuje z nim porozmawiac ale czasami ciezko do niego dotrzec....chyba wstydzi sie rozmawiac o uczuciach.... ale wiem ze mu na mnie zalezy.... kurcze niechce popsuc tego zwiazku bo bardzo mi na nim zalezy... mysle ze dam mu czas i nie bede naciskac ale jesli nie wyjedzie sam z inicjatywa to sie zalame:(((

Gość odzrzucina przez niego
"Adariana Może też a) być gejem b) chcieć czekać do ślubu c) nie znosić sexu" jeśli chodzi o a) to na pewno... nie... jestem przekonana b) o to pytałam i twierdzi ze... nie c) tez pytałam twierdzi ze lubi ale... mam co do tego obawy...;( jak sie widzimy to sie przytulamy, całujemy ale jakoś nie probuje nic wiecej... ogranicza sie do mojej szyi... nawet nie dotyka mnie nizej.....:(( nie chce go naciskac ale niech mi powie ze chce poczekac.. wtedy będę wiedziała ze z nim wszystko jest ok , a on wymiguje sie od rozmowy , ......pytałam nawet czy problem tkwi we mnie ze go nie podniecam itp...??to sie oburzył i stwierdził , że absolutnie nie... nic muszę go zmusic do rozmowy... musi mi powiedziec :(

Gość wu
a jesli odwrocimy troche kota ogonem...dlaczego moja ukochana nie ma juz ochoty na sex ze mna??? Jeszcze 2-3 miesiace wstecz kochalismy sie w kazdej wolnej chwili...teraz jak cokolwiek zaproponuje zwiazanego z sexem konczy sie odmowa: - zmeczona jestem po pracy - nie mam ochoty - nie mam humoru nawet dzisiaj....jak usnęła delikatnie Ją zacząłem smyrac po nóżkach........przebudziła się i usłyszałem: NIE DOTYKAJ MNIE!!! MIeszkamy ze sobą od ponad roku, nie zdradzamy się wzajemnie....nie wiem w czym moze tkwic problem??? Tabletki antykoncepcyjne? Czy naprawde one moga tak oslabic chec na sex??? Pozdrawiam PnG

Gość janek kokski
moze jest z elblaga...bo moja zona jest z elblaga:)

Gość skad ja to zznam
Dziewczyno,, albo sie przyzwyczaj albo z nim zerwij, bo to nie minie. Moj maz jest taki sam, jestesmy po slubie tylko kilka lata a sex mam raz na dwa miesiace. Smiac mi sie chce jak czytam to niby madre wypowiedzi: zadbaj o siebie kup seksowne ciuszki bla bla bla. Ciekawe kiedy mieli by tak dosc ze chcialoby im sie wyc bo ilez do cholery mozna. zasem sie czuje jak jakis potwor z ktory bez wieogodzinnych zabiegow i smiesznych ubranek po prostu nie da sie kochac. Takze bedziesz sie czula coraz gorzej, popadala w kompleksy i pytala co z Toba nie tak. I czula sie coraz bardziej sfrustrowana i nieszczesliwa

bardzo śmieszny temat :D:D zadam male pytanko kontrolne tym paniom, ktore kochaja sie z partnerami raz w miesiacu - a po jakim czasie od chwili poznania poszliscie do łózka pierwszy raz?

MIeszkamy ze sobą od ponad roku, nie zdradzamy się wzajemnie a skąd wiesz???????? ;)

Gość ja poszłam po
tygodniu, na początku często się kochaliśmy, po 3 razy dziennie w weekendy, teraz - szkoda gadać, raz na tydzień, dwa to święto

Gość a ja poszłam po pół roku
spotykania sie, ale nie widze związku tego z brakiem seksu teraz

Gość fz
Do WU: Taki objaw świadczy o jednym, nie kocha Cię już. Najpewniej każde Twoje słowo czy zachowanie ją wkurza. Nie interesuje jej to co robisz itp.

Gość rubbersoul
ja to mógłbym się kochać codziennie i do upadku mięśniowego mam 29 lat i iście szatański popęd ale nie mam z kim nie zauważają mnie damy a na rękach bym nosił