Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłamanaaa

Co wybrać???

Polecane posty

Gość załłamanaaa

nie mam wcale piersi...są mikroskopijne jak u dziecka....Jestem szczupła ale jak przytyje piersi się pojawiaja może nie balony ale wyglada to ciut lepiej niestety wraz znimi zwieksza się tyłek....zostać szczupłą i płaską....(naprawde nic nie mam:-(tego nawet nie mozna nazwać małym bistem)czy przytyć...aby się troche pokazały i mieć lekka nadwage i biust??Doradzcie!

Gość ja bym radził przytycc
ale bez przesady....troche przytycj

Gość hsiis
normalnie - ubieraj sie tak, zeby biust wydawal sie wiekszy masz program tvn style - tam program" jak sie nie ubierac" trinity- stylistka jest zupelnie plaska, podpatrz jakie tricki stosuje na sobie, zeby wydawalo sie ze ma biust nie tyj - proporcje ciala ci sie nie zmienia, wiec bius bedzie wprawdzie wiekszy ale proporcjonalnie taki sam i do tego bedziesz grubsza

Gość załłamanaaa
ja wiem tym sie nei martwie bo nosze staniki powiekszajace..Ubiór nie wiele pomże bo niezaleznie od tego co założe jestem naprawde płaska...Ale nosze te pusz upy i jakoś żyje problem tylko w tym że wstydze sie rozebrać isc na plaze i w ogóle sama ta świadomość że nie mam piersi jest dobijająca...

Gość ja bym powiekszyła
chirurgicznie

Gość ja pisalam osobno
ja mam podobny problem ale odkad jestem z moim facetem(6 lat0 to sie tym nie przejmuje bo on mnie taka zaakceptował ......i mowi ze woli takie mikro niz jak bym miala miec w przyszlosci obwisle....:D

Gość nie tycccccccc
lepiej byc szczupla zmałym biustem..jak przytyjesz bist sie tylko troche powiekszy....za to brzuch i tyłek znacznie w efekcie bedziesz i tak miała mały biust ktory bedzie bardziej raził bo bedziesz tega z małym biustem

Gość opopopopo
Spytałam swojego miśka co by wolał... I wiecie co odpowiedział? "Nie wiem, musialbym przetestować" :D

Dzisiaj nawet... widziałem taką chudzinę jak Ty. I co dziwne w pubie nie mogła opędzić się od adoratorów. Ani to cyca nie miało ani tyłka, ale wystarczyło że sprawiała wrażenie takiej, której się chcę. I już banda stooley aż się śliniła. Co prawda tylko tak na jeden raz, ale zawsze jakoś to może Cię dowartościuje.

Gość chłopak ma rację
Póki co przetestujcie oba warianty. A biust na 100% urośnie w ciąży ;-)