Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka marnotrawna

Nienawidze swojego ojca

Polecane posty

Gość córka marnotrawna

Wczoraj upil sie. Przyszedl do domu. Mama zrobila kolacje. Stwierdzil,ze tego nie zje (a kolacja naprawde pyszna) i rzucil w mame talerzem. Uslyszalam tluczaca porcelane i wybieglam z pokoju na korytarz. Patrze - mama zbiera resztki jedzenia a ON krzyczy na nia. Myslalam,ze serce peknie mi z zalu. Tlumacze by sie uspokoil i pytam dlaczego to zrobil (szybko zorientowalam sie,ze jest pijany wiec nie wdawalam siew dyskusje). Uslyszalam: Bo tak mialem ochote a Tobie jak sie to k...wa nie podoba to sp...alaj z domu. Potem biegal po domu i szukal zaczepki. Wciaz wymachiwal piesciami. Nie spalam pol nocy. Siedzialam z tel w dloni by moc wrazie czego zadzwonic na policje. Nienawidze go..mimo,ze jest moim ojcem.:(

Gość córka marnotrawna
nigdy mi jeszcze nie dogodzil

Gość JAJJAJJAAJAJAJA
ROZUMIEM CO PRZECHODZISZ

Gość doswiadczona345
szczerze wspolczuję :( < przytul >

Gość córka marnotrawna
Ty wyzej - nie podszywaj sie. a zreszta - pewnie jestes jednym z tych dobrych tatusiow.

Gość asdasa
WIEM CO PRZEZYWASZ. NAPRAWDE... kiedys sie to skonczy..tylko kiedy

Gość wspolczuje bardzo
a to pierwszy raz? A co mama na to? Porozmawiaj z nia chociaz, wesprzyj, jej jeszce ciezej, bo ty choc masz perspektywe, ze wyjdzisz z tego domu.

Gość hajs hajs hajs
uuu no to współczuję ci .. jeśli nie pił nigdy to najwidoczniej miał powód żebby to zrobić akurat wczoraj może ma problem ...

Gość córka marnotrawna
Nie szukam pomocy. Tylko czasem zastanawiam sie czy wielu z nas przechodzi takie pieklo na Ziemi..:(

Gość córka marnotrawna
a jeszcze moj tatko zamyka przede mną lodówkę na kłódkę.

Gość córka marnotrawna
bo wkurwia go to , że waże już 110kg.

Gość ja mojego tez

Gość córka marnotrawna
Moj ojeciec uwaza sie za inteligentnego czlowieka wiec nie jest jednym z tych co stoja pod budka z piwem juz od samego rana. Kiedys pil naprawde wiele. Jak bylam mala to czesto bil mnie i moje rodzenstwo. Teraz juz nie podnosi na mnie reki ale zneca sie nade mna psychicznie. Oczywiscie wtedy gdy cos nie jest po jego mysli. Dla znajomych i sasiadow jest super facetem ale jak wchodzi do domu to czasem szyby w oknach drza od jego ryku..:( A mama - typowa katoliczka, ktora nie uznaje rozwodow no i wciaz powtarza,ze bardzo go kocha... Porazka

Gość Taka osóbka która chciałaby p
Też przez to przechodziłam. Teraz jest lepiej, ale on już nigdy nie będzie tym "tatusiem" w którego ramiona niegdyś się wtulałam. Rozumiem Cię. Ja też nie wiedziałam co mam robić. Dziś tez nie miałabym pojęcia jak się zachować. Moja mam sobie z tym poradziła, a on chyba trochę zrozumiał widząc moje wręcz ucieczki przed nim.

Gość Mój ojciec tez tak robił
przychodził pijany do domu, nic mu sie nie podobało. Wrzeszczał na moja mame wyzywał ją, raz uderzył ją w twarz (ona uciekła) a nam kazał siedzieć w pokoju. Od tamtej pory minęło ładnych pare lat a mimo to pamietam to jak dziś ile moja mama sie wycierpiała. od jakichś 6 lat ojciec zmienił prace (wczesniej pił z szefem) i teraz nie pije tak często, może raz na pół roku mu sie zdarzy ale chyba wydoroślał, bo juz się tak nie stawia, tylko jak popije to idzie spać. Choć szczerze powiedziawszy do dzis dzien sie boje, kiedy jest pijany, ze może zacząc jakąś awanture i piekło zacznie się na nowo. A ja znów z dygocącymi nogami będe leżeć na łóżku a moje serce będzie biło jak oszalałe, nasłuchując czy ojciec przypadkiem się nie wydziera na mame.:( Życzę siły 🌼

Gość Mój ojciec tez tak robił
Jak ojceiec chlał też pytałam sie mamy dlaczego z ojcem się nie rozwiedzie, powiedziała, że nie poradziła by sobie sama finansowo, sama z dwójką dzieci.

Gość powinny ten topik przeczytac
wszystkie panienki, co chodza na balangi ze swoimi facetami , razem pija i je to bawi. Do czasu. Wspolczuje, bo co innego moge zrobic

Ja wiem,ze sobie poradze bo za niedlugo opuszczam dom rodzinny ale kumuluje sie we mnie ogromna zlosc na ojca i jednoczesnie zal do mamy. Tacy jak on powinni wiazac sie z kobietami o naprawde silnych chrakterach a nie z kruchymi i oddanymi istotami. Ja mam chrakter po nim (jestem strasznie nerwowa) wiec mozecie sie domyslac,ze juz nie raz opuszczalam dom by za kilka dni do niego wrocic by bronic mamy i siostry. A po wczorajszej awanturze, jak przestalam sie do niego odzywac to najpierw mnie zwyzywal,ze powinnam byc grzeczna i mowic mu \"dzien dobry\" a jak \"wysmialam\" jego pomysl to krzyknal,ze nie jestem jego corka!

to bardzo smutne co piszesz..:( moze zmienilby sie gdybyscie wyprowadzily sie od niego chociaz na jakis czas moze zrozumialby co robi... wiem ze to dosyc drastyczne ale to co on robi jest straszne ile bedziecie jeszcze znosic te upokorzenia;/

Gość wiem ze to straszne
uczucie!! Wspolczuje Ci tez tak mialam ..nawet nie kilka razy..czasem mame bil np.po glowie piesciami ..albo pil porcelane lub szklane tace , patery a potem odkupywal ze niby wiesz zaluje...ale to sie powtrazalo..wod podtawowki takie zachowanie jego pamietam...