Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa pomocy

Czy są tu ludzie z Krakowa??? Pilnie poszukujemy mieszkania do wynajęcia

Polecane posty

Gość aaaa pomocy

Miła i sympatyczna para poszukuje do wynajęcia niewielkiego mieszkania w okolicach centrum Krakowa! codziennie przeglądamy ogłoszenia i nic :( szukamy na próżno... bardzo prosimy o pomoc

Gość aaaa pomocy
up up

Gość do dupyyyy
ja tez szukam mieszkania, tyle ze 2 pokojowego... od miesiaca... i nic:(

Gość aaaa pomocy
strasznie mieszkania podrożały...chodzę codziennie do Stuby na ul.św Anny ale jak widzę te ceny to mi słabo, w zeszłym roku było lepiej. Poza tym wszystko prawie nieaktualne...chyba zamieszkam pod mostem :(

Gość a ile w krakowie mieszkanko
stoi? tak na lebka za stancje...

Gość aaaa pomocy
no tak średnio około 400 zł ze wszystkim, są też tańsze im dalej od rynku no i duuużo droższe...ogólnie jeszcze w zeszłym roku było taniej

Gość aaaa pomocy
oczywiście na jedną osobę

uuuuu to w sumie drogo .. w olsztynie 250-300 to taka srednia cena. sa czasami tansze ale najdrozsze o jakim sl;yszalam juz takie komfortowe to 370 ze wszystkim

Gość aaaa pomocy
kurde...to ja się chyba do Olsztyna przeniosę, bo kurde ciężko mi się tutaj utrzymać...a nie chcę rodziców naciągać na kase :/

no, co tu duzo mowic -taniej, bo miasto mniejsze. ja placilam w tamtym roku 270. teraz ide do akademika tez 270 zl, ale pewnie fajniej bedzie;)

Gość aaaa pomocy
kurde...jakbym za mieszkanie płaciła 270 zł to mogłabym się utrzymać z samej pożyczki studenckiej...ach marzenie. Ja teraz płaciłam 325 + około 50-70 zł za media czyli około 400 ale za to mieszkałam w samym centrum zaraz obok uczelni...no i mieszkanie było świetne...ale niestety teraz będzie drożej bo właściciel wyremontował kuchnie i pokoje...

no to faktycznie ciezko by bylo sie utrzymac. ja ostatnio tez mialam do uczelni 10-15 minut, w sumie z akademika tez bedzie tyle samo tylko zalezy gdzie beda zajecia. kto zna kortowo ten wie :D a o akademiku nie myslalas?

Gość w Krakowie mieszka sie drogo..
małe mieszkanie (ponizej 30m^2) pokój+kuchnia+łazienka około 600metrów od rynku kosztuje mnie 1000zł + prąd +woda + śmieci. Na prawde żaden luksus... a cena to rozbój:o ale cóż trzeba jakos życ

Gość aaaa pomocy
moja uczelnia nie ma akademików, mogłabym w sumie ubiegać się o akademik UJ albo AGH, ale ja chcę mieszkać z chłopakiem a nie wiem czy tam przypadkiem nie trzeba być małżeństwem (nie wiem jak to z tym jest...), żeby dostać wspólny pokój, poza tym do nauki potrzebuję wręcz idealnej ciszy, więc raczej akademik odpada...nie mówiąc już o tym, że miałabym dość daleko na uczelnię...

Gość kortowiada
ja tez z olsztyna super miasto i nasze miasteczko studenckie-kortowo :) pozdrawiam

Tak jak ktos wyżej napisał - mieszkania w Krakowie sa drogie, zwlaszcza w przyzwoitym stranie blisko centrum. Jak zaczniesz szukać odpowiednio wczesnie to mozesz trafic całkiem niezła tzw garsoniere (czyli taka klitke ale lepsza niz akademik) za jakies 500-600zł. Oczywiscie w blokach poza centrum bedzie taniej...

Gość zigzagziagzag
ejjj! Olsztynianie z Kortau... słyszeliscie o makabrycznych masakrach na terenie Kortowa które miały miejsce w czasie ostatniej wojny?

Gość kortowiada
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

uuuuuaaaaaaaaa a to tego nie wiem;)

Gość aaaa pomocy
ja szukam właściwie od początku lipca, pełno jest ofert ale raczej takich na 4-6 osób, takie 2 osobowe to albo są strasznie drogie albo w opłakanym stanie...ale jednak liczę na cud...gdyby ktoś coś wiedział to proszę o info :)

a nie mozesz z chlopakiem dolaczyc do jakiejs pary i we czworke taniej wynajmowac?? zawsze to taniej jak sie bedzie troche cisnac w malym mieszkanku.....

Gość aaaa pomocy
no pewnie tak zrobimy bo nie będzie wyjścia...ale tak marzyliśmy, żeby w tym roku mieszkać tylko we dwoje...wtedy jest o wiele mniej problemów, bo wiadomo, każdy ma jakieś swoje nawyki

Gość aaaa pomocy
czasem można tego nie tolerować...ja na przykład mam świra na punkcie czystej łazienki...nie zniosłabym np włosów w wannie :|

no na pewno...tylko za wygode niestety trzeba placic:O

Gość aaaa pomocy
niestety :( takie życie...jutro znów ruszam na poszukiwanie...kto wie, może coś znajdę...

Gość nie wiem czyje to
taniej niz 600 nie znajdziesz. ja mieszkam w kawalerce kolo Kijowa i tyle place (bez mediow)

Gość aaaa pomocy
ja szukam na 2 osoby, więc 600 zł byłoby całkiem nieźle

Gość hmmm a powie mi ktos
ile powinnam liczyc miesiecznie na "media" bo w kazdym ogloszeniu jest odstepne + czynsz+media, nigdy nie wynajmowalam mieszkania wiec nie iwem ile przyjac za to? wiem, z eto zalezy ile zuzyjemy (4 osoby beda mieszkac) ale tak srendio ile mog eprzypuszczac ze to wyjdzie?

Gość łup do góły
up?

Gość aaaa pomocy
różnie to wychodzi, ja średnio za media płaciłam 60 - 80 zł, wiadomo, że w zimie drożej, bo trzeba ogrzewanie włączyć