Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolek

moj facet polecial na cycata panne

Polecane posty

Gość dolek

a ja mam marne B i nie wiem co dalje :(

Gość Ależ
takie cycuszki sa własnie jalepsze mniam mniam mniam

Gość dolek
co tam cycki ja stracilam wiare w czlowieka :( myslalam ze sie licza inne wartosci

Gość Ależ
teraz nie ma zadnych wartosci liczy sie tylko dobry sex gdzie Ty zyjesz???hehee

Gość Ależ
No i kasa tez sie liczy hehe

Gość barany...
malo jest facetow dobrych w lozku szczegol ze kazdy z nich mysli ze jest bogiem bu ha ha

Gość BUha
to tak samo jak mało jest kobiet dobrych w łózku a kazda mysli że jest ta jedna jedyna Bucha bucha bucha hahaha

Gość punkt widzenia i myslenia
mozecie gadac co chcecie kazdy facet marzy o biusciastej,tylko nam mowia,ze nie,ze gdzie tam,mniejsze sa lepsze ,akuuuurat,kolega mi mowil kiedys,ze jemu sie marzy tylko jedna noc z taka cycula,mowi,ze chcialby je tak pogniesc ,wycalowyc,wymacac az do bolu i wez czlowieku nie w padnij w kompleksy jak takie cos sie slyszy tylko wielkie cyce,ta to ma czym dychac,ta to ma co pokazac ehh niedobrze sie robi

Gość
no tak pogłębiło to mojego doła, co do moich małych obwisów :/ nikt by nie powiedział że mam miseczkę C, porażka

nie przejmuj sie cycate maja z reguly plaskie dupy a to jest dopiero beznadzieja z przodu taka wystawa a z tylu plecy az do kolan

Gość
taaa jak zaczęłam chudnąć to i tyłek stał się płaski a biodra wąskie, cycki obwisłe, nie mam już NIC

to przytyj troche,kup fajny biustonosz wyprostuj sie usmiechnij i uwierz ze na prawde cos w sobie masz,wierz mi moze masz teraz akurat zle dni,jak powroci dobry humor to spojrzysz na to wszystko inaczej ja tez tak mam raz uwazam,ze jestem zajebista babka,a raz,ze potworem z bagien

Gość
hehe, no właśnie nie po to chudnę, żeby znowu tyć... ja nadal mam nadwagę, ale nigdy nie byłam szczupła, dlatego nie wiedziałam, że tak naprawdę mam małe cycki i wąskie biodra :( a teraz smutna prawda wypłynęła na wierzch jak się pozbyłam tłuszczu... nie mogę przytyć znowu, nie nie nieeeeeeeeeee

Gość nie zgodzę się
że laski z większym biustem mają płaskie tyłki. Popatrz na murzynki, one mają piękne naturalne duże piersi i saksownie odstającą pupę. Ja nie mam dużego biustu - 75 D/E a wszyscy mi mówią że mam dużą klatkę ;) owszem w biodrach mam 93, ale moja pupa też nie jest płaska, tylko drobna.

Gość to sie ciesz ze
sie pozbylas takiego idioty, zobacz czy jak idziesz to czy tylko tez z duzym cycem maja chlopaka? zobacz sobie na ideal facetw-eve longorie, ma cycki rozmairu B a wszyscy sie oblizuja na jej widok

Gość Lila30
To jakis palant byl i tyle! Ja mialam miske C/D przed odchudzaniem i to byl koszmar. Jak lezalam na boku w nocy to mnie te cycki jakos tak strasznie ciagnely, ze nie moglam tak spac. I co z tego, ze cyc duzy, jak inne gabaryty tez? Teraz jak schudlam, to musialam wszystkie staniki wymienic na B i czuje sie o wiele, wiele lepiej! I teraz dopiero sie faceci ogladaja za mna, wiec to chyba nie tylko o cycki chodzi. Zreszta to bzdura chciec miec wielgachne doje dla faceta! Oni i tak nie sa warci, zeby sie dla nich meczyc i poswiecac, wiec badzcie soba i badzcie piekne dla siebie, a nie dla nich! To juz taki typ: jak ma chuda, to poleci na cycasta. Jak ma cycasta, to poleci na rodzynki! Nie warto sie przez nich dolowac. Pozdrawiam.

Gość la_vega
a moze jednak licza sie wartosci i nie zostawil Cie dla cyckow, tylko po prostu dla innej? a to, ze ma wiekszy biust...

Gość ja bym dodał
jeszcze ładne nogi, a cyc normalny, no i "coś" więcej w głowie niż sieczka.

Gość ja bym dodał
na ładny biust, nogi i ogólnie całą figurę i "to" coś więcej niż sieczka w głowie, trzeba sobie zapracować: niektóre punkty są na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Powodzenia.