Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszenie

wyciszanie mieszkania

Polecane posty

Gość wyciszenie

lubie sluchac glosno muzyki w domu ale nie moge bo sasiada to przeszkadza a mam takie sciany ze wszystko slychac nawet jak ktos sika moje pytanie jest takie czy macie jakies linki w ktorych mogl bym sie dowiedziec jak je wyciszyc?

Gość wyciszenie
czy nie ma tu kogos kto by sie na tym znal

dom, murator siegnij do tych gazet:) Mozna dac izolacje antydziekowa;)

Gość Bartek

Polecam firmę Architected Sound która zajmuje się wyciszaniem mieszkań, domów ale nie tylko. Posiadają wysokiej jakości produkty, które znakomicie wygłuszają każde pomieszczenie. Sam wygłuszałem studio przy ich pomocy i jest rewelacyjnie.

Gość Bartek

Polecam firmę Architected Sound która zajmuje się wyciszaniem mieszkań, domów ale nie tylko. Posiadają wysokiej jakości produkty, które znakomicie wygłuszają każde pomieszczenie. Sam wygłuszałem studio przy ich pomocy i jest rewelacyjnie.

Gość aakorn

Zgadza się, hałas ma negatywny wpływ na człowieka, więc trzeba coś z tym zrobić. Wyciszaniem budynków zajmuje się www.pomiaryakustyczne.net/ z Zielonej Góry. Mega specjaliści z dużym doświadczeniem. Super się u nas spisali.

Gość Igor Tracz

Ja wyciszałem sypialnie, asortyment gąbki kupiłem fit4smart.pl jeszcze na dobrej promocji, można coś trafić.

Gość Artur777

Hej, polecam skorzystać z pomocy kogoś, kto zna się na takich rzeczach. Sam skorzystałem z usług firmy Architected Sound i jestem zadowolony.