Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4.08.07

Jak się zachować na weselu, zwyczaje, obyczaje itd...

Polecane posty

Gość 4.08.07

witam. mam taki problem w sobote 4.8 ide do kuzynki na wesele zostalam zaproszona z moim narzeczonym (idziemy razem. I pomimo, ze mam juz 21 lat to jeszcze nigdy nie bylam na zadnym weselu i kompletnie nie wiem jak sie zachować. Co kiedy i jak. Prosze napiszcie jak to wszystko wygląda mniej wiecej co robić po wejsciu na sale gdzie usiasc, z kim tanczyc, te wszystkie konkursy (czy sa jakies?) i jak to wyglada itd. Blagam, bo wesele juz nie dlugo a ja kompletnie nie mam pojecia co mam robic. Dodam ze ani ja ani narzeczony nie mielismy stodnowki, wiec to nasz pierwszy bal. Najgorsze to tance, ja to jeszcze jakos umiem tanczyc (troszke), ale moj:( No porażka bedzie cos czuje. na imp techno nam idzie dobrze ale takie disco błysko nie wiem jak to bedzie... z gory dzieki pozdro

Gość to nie ty jesteś
"królową" tylko panna młoda!!!! bądź po prostu soba :)

Gość zmywacz do paznokci
no jak to jak sie zachowac?? siadasz przy stole, jesz, pijesz jak poleja a jak nie to polewasz sobie sama, pozniej gorzko gorzko, wodeczka, znow jesz jakies salateczki, zakaseczki, sto lat, sto lat, wodeczka, gorzko gorzko, wodeczka, znow cos jesz i tak do rana. a tanczyc przeciez nie musisz :classic_cool:

Gość 4.08.07
no a jak mnie ktos poprosi (np moj zwariowany chrzesny) nie mowie ze jestem krolowa wiem ze nie. ale nie wiem jak wyglada wesele nigdy nie bylam ani ni widzilam wiec pytam

Gość zmywacz do paznokci
no to chlusnij sobie w gardlo na odwage i w tany z wujasem :D

Gość 4.08.07
no troche popije ale za duzo tez nie moge w tym problem bo moj tato idzie z os. towarzyszaca z taka (dajmy na to hanią) to jego kobieta i ja sie przy niej strasznie krepuje i niechce tacie wstydu przyniesc i dlatego duzo niechce pic a na trzezwo cos czuje ze bede sztywna i spiprze sobie zabawe dziex za linka zaczynam czytac:)

Gość 4.08.07
wlasnie mialam pytac kiedy kwaity dac itd... ale na tym blogu wszystko pisze (jak narazie) dzieki:)