Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1985

nudze sie a wy?

Polecane posty

zaproszenie? jakie zaproszenie? jak ja to widziałam, ze ucikasz od niej.

Asiu...- widziałam cie na innym temacie - nie czytałam w całości - masz faceta z internetu i on ma zone i dziecko ?

potrzebuje pomocy kto jest w orange?

koc, masz racje, tzn on mieszka zmatka swojego dziecka, ale wkrotce sie wyprowadza, nie sa juz razem. Wiesz, znamy sie krotko bardzo i dzieli nas ogromna odleglosc (400 km) i nie wiem, co z tego wyjdzie, ale jestem dobrej mysli. Poza tym najgorszym problemem jest to, ze mam meza i dziecko. Ale go nie kocham od dluzszego czasu, jest nam zle ze soba. Tylko ze nigdy nie ma gwarancji, ze ten nowy zwiazek bedzie lepszy...Czas pokaze...

Nie ma żony:) dziecko, no ok:) wazne by nie dawal sie mamic tej znaojem:) co sobie poprzez dziecko uzurpowała miejsce w jego zyciau niczym zona, za to jej nie lubie i za te dolls;) wpychanie sie to your mumms:) i za te łapanke jej nie lubie dziecko ok. Asia juz dawno powinna je znac. JAk to|? tyle czasu i go nie zna? od razu widac, ze ktos cos miesza;)

ucieczki sa rozne mysle ze chodiz o takie, ze juz wiecieoboije ze sie kochacie:) i jka ona cos sie pyta np co tam w pracy a co cie zainspirowalo donapisanai tej muzy,ty nic.. milczenie.. wiesz to nieładnie..pomysl jak asia sie czuje? To nie wiem nie jest godna takich tematow:)?bo jak to tlumaczyc? A inne kolezanki napewno gadaja z toba o tym?wiec jak to jest? Jak sie jest ze soba, to sie czlowiek dzieli zyciem, sobą:) i nie unika rozmow,odpowiedzi.Po tym widac jak bardzo powaznie traktujesz asie- a to taka kochajcaosoba:)

Tamit, oni byli ze soba, ale juz nie sa razem. A ja jak mam poznac to dziecko, skoro mieszkamy od siebie tak daleko. No ale mam nadzieje, ze kiedys je poznam. A co do mojego meza, to on czuje, ze go nie kocham i ze kogos mam. Szantazuje mnie, ze dziecka mi nie odda, ze musilaby zabic tego faceta, ktory mialby wychowywac jego dziecko.

Kur......... i dzisiaj znowu nie pogadam z nim . Przecież mnie trafi . A zresztą --szkoda słów.

tamit! o czym ty mówisz? Ja tez nie kumkam :(

Asiu byli ze sobą na sex, 1,2 miesiace i potem ciąża. A potem udawali ze sąnibyc dla dziecka. Powinien rzec, dziecko małe aby je widywac musaiłem mieszkac wpokoju obok:) w koncu nie kochałem jej. A dziecko tak:) Tak to prawda, daleko. Ale jak tam bedziesz to musi byc tak, ze je poznasz. Aleto najpierw on powinien bywac u ciebie, ze mu zalzy na tobie:) szkoda czasu i tak tyle juz przeszło..czasu.

Asica3456--ile ty masz lat , bo -przepraszm - ale piszez jak dziewczyna 16 letnia zauroczona facetem . Masz męza - ludzie czy dla was tak mało znaczy Związek małzeński ? Znudził mi sie to odchodze mam nową zabawke ?

tamit, oni byli ze soba 4 lata, ale sie popsulo, jak sie dziecko urodzilo. Juz nie chca byc razem. koc, mam 27 lat i uwierz mi, ze w moim malzenstwie juz od dluzszego czasu, tzn gdzies od 3 lat dzieje sie zle. Wiem, ze wina zawsze lezy po obu stronach, ale maz sie po prostu nie stara, wszystko tylko na nie i tylko kasa sie dla niego liczy, tzn trzymac kase, a jej nie wydawac.To malzenstwoi to byl bład, teraz to wiem. Ale pewnie zabraknie mi odwagi i bede sie tak meczyc do konca zycia...

wazne aby budowac zwiazek a nie budowac cos bo matka dziecka..:O liczy sie dziecko i ukochana a nie była nia i nie jest matka dziecka. Nie lubie jak baba domaga sie szacunku słodzenia jej publiczniewpycha sie, a była tylko znajomą, wykorzytyswaczka na sex tylko i nic wiecej. wiec czmu ona taki piedestał ma? czemu ciagle wtrynia sie na 3 miedzy toba a nim Asiu? Ty sama siedzisz, płaczesz tesknisz, naobiecywał, namamił, aon z nia przebywa..(2005 roki dalej) nianczy nia bo siamia ojojo ,wyrachowana baba! i tyle! I ciagle ona rywalizuje z toba asiu inaczje nie robiłaby tego co ty- ciagle robi to co ty. A to tylko dlatego ze wie od niego co u ciebie, czym sie zajmujesz, jaka jestes..wielkie mi rozmowy o zyciu jak to cwane babsko wykozytsuje dla siebie.

Nie mam głosu - musiałabym zmienić kompa na laptopa a mi sie nie chce - o co chodzi? Ja jestem zła - wiec wybacz - ale bardzo zła .

Tamit, masz racje, to, ze on nadal z nia mieszka, to lezy w moim sercu niczym zadra i rani, mimo, iz on twierdzi, ze niedlugo sie wyprowadza i ze nic miedzy nimi nie ma. Tylko dlaczego tak sie jej boi, dlaczego nie rozmawia ze mna przy niej przez telefon? Wydaje mi sie, ze ona nic o nas nie wie, nie mowil jej o nas.

Asica3456-- wiesz ja po prostu nie rozumiem jak ludzie tak łatwo skacza na boki . Trzeba było sie zastanowić jak sie mówiło \" na dobre i na złe \' - wiem , wiem moze za ostre słowa z moich ust . Ja nie wiem jak mozna je wypowiedzieć - dlatego ludzie powinni brać za nie odpowiedzialność .

Nie lubie szucznych relacji.. a takie były.Nie kocha jej, ona jego tez nie. Potem jak krucho z kasą to pypcia dostała..zreszta oboje moiwli ze R nie chcial sie wiazac ontez tak mowil. wiec widacdo razu zenie kryli tego ze byli na sex. I mi to dopowiadało, bo to prawdabyła:) Wiec czemu on cie asiu rani i słodiz potem tyla lat po w 2005 znajomej na sex? juz wtedy powinien poromzwiac, a nie byc wrednym dla ciebie i twoich uczuc.

zrolowany czuję się z powodu bełkotu, który się tu rozprzestrzenia :O KURWA! czy ludzie już nie potrafią formułować myśli? gdzie nie wejdę, to nie mogę się połapać o co chodzi :( i na co mi było do tych wszystkich szkół chodzić? na co?! 😭

masz wiele racji - ale mi sie dzisiaj udało trafić na kilka bystrych ludzi ;)

Tamit, jak pisalam wczesniej, my sie dopiero niedawno poznalismy. Wlasciwie to powinnam byc zdystansowana do tej znajomosci, bo tak naprawde go nie znam. Zobaczymy, co bedzie dalej...