Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybjata

podobałem się jej,chciałem się z nią spotkać a ona...

Polecane posty

Gość rybjata

podobałem się jej tak dowiedziałęm sie z poufnych źródeł ,chciałem się z nią spotkać a ona...ona nie chce sie do mnie odzywać jest na mnie obrażona jak bym zrobił coś strasznego... nic nie rozumiem

Gość jest na tym forum
pod pseudonimem "głupia...." :p

bo ona chyba własnie z tego czekania tak ma:) Moze nie wierzy ze tynaprawde tego dokonasz skoro tyle razy uciekałes..milkels..? widzisz jak kocha to ja ją rozumiem:) Moze jej to powiedz? Wiesz jesli kidsy tak jej obiecałes,apotem byłes z inna to bardzo ja zraniełes..teraz moze ona mysli ze tez tak robisz:) Pokaz jej, ze to nieprawda. Zauwaz ze na jej miejscu miałbys takie same odczucia:) Jak sie kocha to tak jest.

Gość ajajajajajajajjajaja
ile macie lat??? bo po jej zachowaniu wnioskuje ze 16... chyba ze tak naprawde nie podobales sie jej w ogole i "obraza" to taki wybieg, zeby nie musiec nic tlumaczyc... moze te zrodla, to byly kiepskie zrodla???

Gość rybjata
acha zapomniałem dodać że ona ma 17 lat....

Gość rybjata
ja mam 22

dlaczego jesteście pomarańczkami ? Czy tak bardzo sie wstydzicie swoich słów ?

Tylko napisz jej to jak człowiek ( bo nawet kolezance jak idziesz z nia na piwo dajesz znak smsdzownieniem lub na gg:czesc tu.. mozepijdziemy razme na piwo? itp. a jej jakies robisz zaproszenia na forum, potem uniki itp.. po tylu latach?:) po tym jak ona cie tak kocha?:) Moze z szacunku do tego napsiz jej jakbys to innym pisał np A.:)

Gość ajajajajajajajjajaja
Tamit - co ty pleciesz w ogole???????????????????? na pisze na pomaranczowo, bo rzadko tu zagladam - to po pierwsze. poza tym - czy zaczernienie sobie nicka czyni mnie mniej anonimowa??? i tak nie dowiesz sie nigdy kim jestem rybjata - widzisz jej wiek tlumaczy wszystko. laski w tym wieku bywaja glupie po prostu tzn nie wiedza czego chca. sama tak mialam. podobak mi sie koles, gdy on przejawial zainteresowanie to ja zaczynalam sie zastanawiac i przestawal sie podobac. choc moze jej chodzi o cos zupelnie innego??? moze faktycznie cos jej zrobiles???

ajajajajajajajjajaja--tak kolor ma znaczenie ;)