Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinkadowlosow

NIE WIEM CO O TYM MYSLEC

Polecane posty

Gość spinkadowlosow

moj chlopak nie mowiac mi nic o tym pojechal sobie wczoraj po namiot z kolegami na 3dni...powiedzial mi dopiero jak dojezdzali juz:( wkurzylam sie i smutno mi sie zrobilo...on mnie na kazdym kroku sporawdza nie moge miec kolegow bo sie wscieka... CZY JA PRZESADZAM???

Gość aaaa/
tak przesadzasz tolerujac to

Gość spinkadowlosow
dzieki:>ale co mam zerwac z nim???czy poprostu sie nie odzywac a mielismy dzisiejsza sobota razem spedzic nigdy nie wygram z jego kolegami

Gość aaaa/
moze nie zerwac ale nie dac sie tak traktowac . jezel nastepnym razem sie Ciebie zapyta gdzie byłas odpowiedz pod namiotem ale tak szczerze to jak mozesz pozwolic sie tak traktowac? przecierz to masohizm

Gość Krzysiek 1986
wiesz co zrób. Jak zadzwoni to powiedz że jesteś w barze albo na spaceże z nowo poznanym kolegą

Gość spinkadowlosow
dzieki ludzie chociaz mi uswiadomoliscie ze to ja jestem gupia ze daje soba tak manipulowac:(tylko on tak poprzekreca i wszystko obroci ze zaraz to bedzie moja wina ze pojechal..on tak zawsze robi

To jakiś palant.Zostaw go póki jesteś młoda i piękna. Szkoda na niego marnować energię, pomyśl że możesz ja wykorzystać w nowym, udanym związku. Niech Ci nie będzie żal- tego kwiatu jest pół światu! Więc do dzieła!

Gość spinkadowlosow
chyba nie chce juz miec wcale faceta:(pieprzoni egoisci:(i dzisiejsza sobote spedze sama.a mielismy sie dzisiaj dopbrze bawic normalnie nie wierze:(((

Spinka ! Nie marudz i nie siedź w domu sama tylko zrób sobie gorącą kąpiel z bąbelkami, potem trochę się podmaluj, wyperfumuj, wskocz w ciucha w którym czujesz się seksownie i zasuwaj na miasto! Mały flircik nikomu nie zaszkodzi, a jak podniesie morale!!

Gość spinkadowlosow
chyba tak zrobie:)a do niego nie bede ani piosac esow ani odbierac tel

Tak jest, totalna ignorancja palanta! Może oprzytomnieje i zrozumie że o swoją kobietę trzeba dbać. A jak nie to tym lepiej, mała strta- krótki żal!! Powodzenia i dobrej zabawy!!

mi by sie tez przydala ta ksiazka..ktos mi ja wyslal na meila ale nie chciala sie otworzyc po sciagnieciu:(lipa

Gość spinkadowlosow
siedze i rycze:(jest mi przykro ze on tak postapil:(inne dziewczyny maja fajnych chlopakow ktorzy sa za nimi:(a moj mnie olal najgorsze jest to ze mnie olal myslalam ze chociaz cos napisze a on milczy od rana dzisiaj:pewnie sie wspaniale bawi :(

jakbys to zrobila bys sie osmieszyla przed nim.nie warto wyc przez taka osobe ktora tak postepuje

Gość spinkadowlosow
i nadal nic nie pisze:(pewnie jest tam z jakimisc laskami nawety nie mysli o mnie:(

ale skurczybyk brak slow:(bardzo ci wspoczuje pewnie beznadziejnie sie czujesz:(nie placz

Na pewno nie siedzi z laskami, tylo pije ze swoimi kumplami wódę. Po to faceci wyjeżdżają z innymi facetami. Zeby się napić, pożygać, poobgadywać laski itp. Ale że świnia jakich mało to prawda.

Gość miałam
nie ma sie co łamać Spinko. kiedys pare lat temu tez mialam taka sytuację. bylam z chlopakiem 2 lata nie wiem jak mogłam tak dlugo z nim wytrzymac. ciagle przegrywalam z jego kolegami, zawsze byli wazniejsi. ciagle siedzial z tel w łapie i pisal do nich esy albo oni dzwonili. nigdy praktycznie nie spedzalismy wieczorow razem. potrafil sie godzinami spozniac do mnie bo po drodze zatrzymywali go koledzy. klamal ze glowa go boli albo zle sie czuje byle by do mnie nie przyjechac a w tym czasie moja kolezanka go widziala w pubie na piwku z kolegami. ktoregos dnia nie wytrzymalam. chociaz to bolalo ale zrezygnowalam z takiego ukladu ja on i jego kochani koledzy. teraz mam wspanialego faceta. wiec nie zalamuj sie wez sie w garsc bo im dluzej tym pozniej trudniej odejsc. zaslugujesz na kogos lepszego. a on jesli tak robi to nie dorosl do prawdziwego zwiazku. pozdrawiam:))