Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d76

jak to jest z w305za

Polecane posty

Gość d76

czy obywatel turcji, jesli dostanie wize na wjazd do Polski, potrzebuje jeszcze zaproszenia? tak samo jego rodzina, ktora bedzie przyjezdzac na slub. Czy wystarczy juz tylko wiza? Z gory dzieki za wszelkie informacje. Pozdrawiam

Gość zadzwoń
a nie możesz po prostu zadzwonić do ambasady Turcji w Warszawie? Skąd ludzie mają to wiedzieć, a choćby nawet, to przepisy cały czas się zmieniają

Gość d76
a chocby z tego powodu ze dla mnie to bedzie bardzo droga rozmowa , wiec jesli mam mozliwosc to probuje wykorzystac inne sposoby dowiedzenia sie , a jak nie wiesz to nie pisz w dodatku zlosliwie. zly dzionek czy co ??

Gość d76
Dzieki za pomoc. Z checia bym z niej skorzystala ale podalas bledny adres:( Pozdrawiam

To nie jest adres tylko E-MAIL. I nie jest błędny - taki widnieje na stronie ambasady.

Gość morank
pracuję w firmie tureckiej. Tak, potrzebuje twojego zaproszenia aby dostać wizę. Musisz określic cel wizyty, jaki rodzaj ma być wizy, na jak długo. Warto tez nadmienić gdzie będą mieszkali( np u ciebie) gdyż w innym przypadku będą chcieli potwierdzenia rezerwacji w hotelu . Dane potrzebne na zaproszeniu: imię nazwisko, data i miejsce urodzenia, imię ojca, matki, numer paszportu. Wysyłasz to zaproszenie faksem do Ambasady zaś drugą kopię dobrze by było by ta osoba miała ze sobą.

Gość d76
Morank bardzo Ci dziekuje, informacje bardzo mi pomocne. Albinoska, moze ja sie z tym adresem zle wyrazilam, w kazdym razie cos z tym e mailem jest jednak nie tak, bo ja otrzymuje mailer-deamon. Dzieki za wszelkie informacje :) Pozdrawiam cieplo