Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoc_granatu

Bardzo sucha skóra dłoni

Polecane posty

Gość owoc_granatu

Ciągle smaruję ręce kremem ale i tak bardzo szybko robią się suche,nawet najlepsze kremy nie pomagają na dłużej.Co robić??? :(

Gość gdhfdhgdfhfdgh
zalatw sobie krem z marichuana. zajebisty! w szkocji jest za 10 funtow. rewelacja.

Gość wiki6
a ja funduje moim dlonia oprocz kilkakrotnego dziennego wcierania roznych kremow do rak to robie jecze tak klade gruba warstwe maski zielonej do rak ziaji na to polewam parafine w plynie z apteki i tak siedze nawet godzine patzrc sie w telewizor potem wycieram to recznikiem papierowym wcieram krem z oliwka ziaji tez zielony nakladam rekawiczki bawelniane i tak spie pol nocy rece mam bardzo zadbane i nie zdradzaja mojego wieku wszystko robie w rekwiczkach sprztam myje naczynia to kwestia przyzwyczajenia

jeżeli wykonujesz jakieś prace w domu, zwłaszcza ze środkami czyszczącymi (nawet płyn do mycia naczyń), to najlepiej rób to w rękawiczkach. masz tez problemy z suchą skórą na pozostałych częściach ciała? jeśli tak, to kup sobie w aptece kapsułki omega 3. z kremów do rąk polecam Ci z Oriflame krem do suchej skóry dłoni, biała tubka z niebieskimi napisami. na noc nakładaj go grubą warstwą, a na to rękawiczki bawełniane.

Gość owoc_granatu
Właśnie skórę na całym ciele mam normalną,tylko dłonie takie przesuszone.Dzięki za rady :*

Gość czy wiecie moze
polecam ziaja krem z koziego mleka reawelacja kosztuje 5 zl efekty natychmiastowe

Gość floriflori
polecam produkty z aloesem