Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

zadziwiajace...

Polecane posty

Gość lalalalal
Bo jak ktoś przestrzega tych wszystkich reguł to pewnie ma 100% pewności, dla mnie osobiście jest to trudne. Krytycy tej metody twierdzą, że ich fenomenalna skuteczność wiąże się z rzadkością współżycia. W końcu jak się nie współżyje to się w ciążę nie zajdzie

kurde ja tez ejstem dzieckiem z wpadki bo mama wczesnie zaszla w ciaze i nie wierze ze bylam planowala ale jestem kochana... i prosze nie pierdolic mi takiego czegos ze po co dziecku mowic ze jest z wpadki... no tak dziecko bedzie mialo psychuke zjebana do konca zycia, itp.....

Gość lalalalal
Dziecku się nie mówi! Ale dorosłej dojrzałej osobie czemu nie?

Gość lalalalal
zresztą większość nastolatków to czuje, wiedzą kiedy był ślub, kiedy się urodzili , słyszą różne rzeczy od rodziców typu "życie mi zmarnowałeś" itd. To już lepiej prosto z mostu

kurde ja nie wiem czy wy tacy delikatni jestescie? to jest normalne ze ciaza moze byc nieplanowana! ale to nie znaczy ze rodzice was nie kochaja! jejkus az mi sie was zal robi, powaznie... ja tez ejstem nieplanowana i co z tego?

Gość lalalalal
no a czy ktoś tak uważa? Bo ja osobiście nie. Może zbyt pochopnie interpretujesz wypowiedzi innych?

jasno powiedzieli, ze jest wpadka i wcale sie z ty dobrze nie czuje. nie wiem po co cos takiego mowic dzecku - tutaj ta osoba tak uwaza ... zreszta czy to cos zmienia ze jestescie nieplanowani? czujecie sie jakos gorsi??