Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek na stracenie cnoty

w jakim wieku najwcześniej stracić dziewictwo?

Polecane posty

zapewniem cie ze nie jeden i to wlasnie pozadny.zreszta nie musi o tym wiedziec:P mam cos w sobie ze miwszyscy wybaczaja.nawet ostatnio facet z ktorym sie spotykalam mowilam mu ze mi zalezy on mnie kochal wybaczyl mi zesypialam z jego bratem:) i maszkaro?!

Gość do niunia13
ci porzadni to chyba jacys dresiarze co sami mieli wiele panienek, poza tym twoj profil wyglada na prowokacje

nie moj profil napewno nie jest prowokacja.ja naprawde taka jestem i co z tego?fakt lubie dresiarzy:) najlepiej przypakowanych,lysych i z dziarami.uwielbiam bramkarzy na impreazach ci to dopiero potrafia:) dodam ze robie to dla wlasnej przyjemnosci zeby nie bylo ze dla jakis korzysci

Gość do niunia13
i drogie samochody tez lubisz?

Gość do niunia13
a bramkarze to biora sterydy i potem maja problemy z potencja. poza tym dziewczyny, ktore kurwia sie z bramkarzami w czasie imprez to najwieksze kurwy

Gość zanecia
Witam ! Ja mam 14 lat , Oczywiscie Jestem Dziewica . Dla mnie chore jest jesli dziewczyna przed 20 uprawia sex . ! ; o Ja bym nigdy Sie nie zgodzila , nawet gdybym chodzila dlugo z chlopakiem nie uleglabym ja mam swoje zasady i chlopak powinien to szanowac . ; )

Gość Nataleer
Ja mam 15 lat. Chodze z chlopakiem z ktorym jestem rok i z nim stracilam dziewictwo. Szczerze mowiac czuje ze doroslam do tego i licze sie z tym ze mozemy wpasc. Ubespieczamy sie jak najlepiej sie da i jestem bardzo szczesliwa ze to zrobilam. Bardzo go kocham i on mnie jestem PEWNA. Bo ktoregos dna myslalam ze jestem w ciazy bo mialam podobne objawy i jak on sie o tym dowiedzial to mnie nie zostawil latal po testy jak sie zle czulam itp Mysle ze dopiero wtedy zauwazylam ze on naprawde jest w stanie zrobic dla mnie wszystko i mnie kocha! wiec jezeli macie dziewczynki takich chlopaczkow to zachecam do zaczecia, ale oczywiscie jezeli czujecie sie dojrzale a wasz partner jest tego wart!

Gość a czy..
a jak sie odczowa strate dziewictwa.?

Gość mysle ze 17 lat

Gość wkded
mam 16 lat i przyznam się, że wiele razy myślałam nad tym, czy już jestem gotowa, czy nie. Doszłam jednak do wniosku, że na prawdę- mam kupę czasu i raczej nie mam się gdzie śpieszyć. Jakiegokolwiek chłopaka bym nie zapytała, wszyscy mówią, że dziewczyna powinna jak najdłużej trzymać swoje dziewictwo, bo w końcu jak znajdzie odpowiedniego chłopaka, to będzie to prawdziwy skarb. I jestem przekonana, że tak będzie. Zamierzam spełnić się w życiu i osiągnąć wyznaczone cele, a nie zostać mamą w wieku 17 lat, jak jedna z dziewczyn z mojej dzielnicy.. i jakby tego było mało, zostawił ją ojciec dziecka.. jak to faceci. Czytam dużo czasopism typu glamour, joy, cosmo i chyba w każdym numerze jest coś o sexie itd, ale kończy się na czytaniu i nabieraniu teoretycznej wiedzy. : ) Dziewczyny opanujcie się.. jak widzę co niektóre piszą to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Wypowiedzi typu: \'\' Chcę stracić dziewictwo w tym miesiącu, bo moja koleżanka już nie jest dziewicą. \'\' Po prostu porażka.. Trochę własnego zdania i szacunku do samej siebie! I nie dajcie się namówić pierwszemu lepszemu. Amen. ; )

Gość dziwic sie ze rosna mlode k...
Jak czytam wypowiedzi 15latek ze chca stracic dziewictwo to az sie we mnie gotuje:/ Ja mam 21lat, jestem w związku 2lata i zaskocze was- jestem dzowica. Postanowilismy poczekac do subu. Śmieszne? Dla nas nie. Przynajmiej mamy pewnosc ze niechciana ciaza nie pokrzyzuje nam planow. Zastanowcie sie zanim pojdziecie z kims do lozka majac lat 15,16.

Gość morgi
a ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem

Gość AngelYYYYna
Ja straciłam w wieku 18 lat, po 3 latach bycia razem amoj chłopak mial wówczas 22 lata. Jestesmy razem do dziś, planujemy założenie rodziny. Ale znam taką, co wpadła jak miała 15 lat bo myslała że za 1 razem się nie zachodzi.:o było to 7 lat temu...

Gość nie wazne
ja juz strcilem dziewcictwo w 12 roku zycia

Gość heheheh
a ssij mi kurwa kutasa ;p

Gość kinia87
a ja mam 22 i jestem dziewica nie wstydze sie tego za nic.... kazdy normalny facet marzy o tym by miec kobiete ktora wczesniej tego nie robila i jest tylko jego..... wiec sie zastanow... nie czytaj bravo dziewczyny itp gazet.....tylko mysl rozumem swoim bo jesli pytasz przed pojsciem do luzka to jeszcze masz troszke oleju w glowie ze wogole pytasz.......

Gość jezuu ale stary wątek
ktoś wygrzebał :D kazdy normalny facet marzy o tym by miec kobiete ktora wczesniej tego nie robila i jest tylko jego..... nie zgadzam się z tym, spotkałam wielu takich którym to było wszystko jedno, a mój nawet miał nadzieję, że będę miała jakieś doświadczenie (sam miał 2 dziewczyny w długich związkach, wiec nie jakiś lovelas), ale byłam dziewicą akurat. Oczywiście nie był jakiś zawiedziony tym bardzo czy coś, ale też w ogóle go to nie ucieszyło...dowiedziałam się o tym pozniej, w lozku mi nic nietaktownego nie powiedział :P

Gość Wercia****
Ej..^^ 'moim skromnym zdaniem' to utrata dziewictwa jest osobistą sprawą każdego z nas:/ Nie ma wielkiej różnicy pomiędzy wiekiem 15 lat czy 20 Kto ustalił takie zasady? do 16 roku życia dziewczyna jest objęta ochrona prokuratora, ale jeśli chce to zrobić wcześniej, to jeśli się zabezpieczy i samodzielnie podejmie taką decyzję czemu nie? Tu chodzi o dojrzałość umysłową i o bezpieczeństwo:/ ludzie bez przesady! Największym problemem jest możliwość zajścia w ciążę i o tym trzeba pamiętać. Bu

Gość tehace
ja mam 18 lat i nie jestem prawiczkiem juz od 4 i zajebiscie mi z tym przynajmniej nie trace zycia i wiem ze zyje tyle

dziewictwo możesz stracić kiedy chcesz ,ale licz się z tym ,że możesz zajść w ciąże i co wtedy ?! więc jeśli już tak bardzo tego chcesz to radze się udać do lekarza.

Gość NianiaNiania
15 to za wczesnie. Im wczesniej zaczniesz, tym wieksze prawdopodobienstwo chorob narzadu plciowego, bo pochwa nie jest jeszcze przygotowana, odpowiednio zbudowana. Jestes jeszcze mlodziutka i pomysl, ze moze ten chlopak po prostu chce cie zaliczyc, a potem odejdzie. Skonczy liceum, znajdzie prace i dziewczyne w swoim wieku. A ty? Zostaniesz "zaliczona", opuszczona - zostaniesz z niczym. Po co sie spieszyc? Seks nie jest taki fajny. No i dochodzi problem ciazy, chorob wenerycznych. Skad wiesz, czy on jest zdrowy? A moze on na ciebie naciska? Nie rob tego. Mozecie przeciez robic inne przyjemne rzeczy, niz seks - na to przyjdzie odpowiednia pora.

Gość iwa39
jak osiagniesz 25 lat !!!! kurwa jak słysze o 15 latce ktora pyta o sex to mnie ponosi wez sie do nauki a nie uganieaj sie za chlopakami bo pozniej bedziesz miec osmioeo dzieci i zadnego faceta !!!!!!!!

Gość do depeche15
a ty w jakim wieku stracilas?

Gość iwa39
niania zgadzam sie tez z toba dokładnie tak jest jak piszesz ja mam mam faceta od roku i trzech miesiecy oboje jestesmy niepełnosprawni i dobrze nam ze soba bo robimy mnostwo fajnych rzeczy i sex nie jest nam potrzebny do tego zeby dobrze sie rozumiec wystarczy nam czas spedzony ze soba bo to nam sprawia duzo radosci a tej 15 latce trzeba nalac oleju do głowy pozdrawiam

Gość kasia. d
Moja przyjaciolka ostatnio stracila dziewictwo a ma 14 lat. zrobila to ze tak powiem z 'byle jakim' chlopakiem bo nei znala go az tak dobrze. Przelizali sie pare razy a potem ona ja wydupczyl Teraz ona tego zalluje bo nie uzyli nawet gumek i ejst opcja ze ona teraz jestw ciazy .! Moim zdaniem to powinno sie samemu ocenic czy sie jest gotowym psychicnie do sexu ic zy ma sie odpowiedzia osobe do tego jak mamy pewnosc ze potem ten koles nie zostawi laski .

Gość 22-letni prawiczek
jak najszybciej, inaczej mozesz stracic okazje