Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqq22

inny temat...problem

Polecane posty

Gość qqqqqqqq22

witam,mam pytanie,kupilam dzisiaj test ciążowy- dni po "zajśćiu"i przeczytalam w ulotce ze wykonuje sie go dopiero 6-10 dni po mozliwym zaplodnieniu,nie chce tak dlugo czekac!!!!jestem studentka i nie chce jeszcze dzidziusia-były tylko pieszczochy,napiszcie prosze czy moge ten test wykonac szybciej?czy bedzie skuteczny??bardzo boli mnie brzuch....

Gość *22*
NO JAK TO, BYLY TYLKO PIESZCZOTY I MYSLISZ ZE cIE ZAPŁODNIŁ?? SPOKOJNIE

przy pieszczonach jest niewielka mozliwosc ze sperma dostalaby sie do pochwy, hymmm a jakie to byly wogole pieszczoty?

jaka ty glupia jestes... jezeli jest napisane ze 6-10 dni to co ty chcesz wczesniej robic? czytac nie umiesz? jesli tylko piezszcoty byly to nie ma szans na zaplodnienie, a brzcuh cie pewnie boli bo sie stresujesz przez to poza tym bierzesz jakies tabletki? ktory to byl dzien?

Gość maedel
wszystko zalezy od tego w jakiej fazie cyklu sie znajdujesz. pewne wyniki daja testy robione w dniu spodziewanej miesiaczki (ok. 14 dni po owulacji i co najmniej 10 po zaplodnieniu). pewnie, ze mozesz zrobic test wczesniej, ale i tak pewnie nie uwierzysz, ze jest negatywny jesli taki wyjdzie. najlepiej przeczekaj jeszcze troche, a test zrob rano bo wtedy jest najwieksze stezenie hcg w moczu. ale swoja droga ... od "pieszczot" sie nie zachodzi.

Gość to był
czwartek

Gość qqqqqqqq22
tak to był tylko petting,ale naczytalam sie wszystko jest mozliwe palceem itp wystarczy ze dostanie sie do sluzu kobiety a tego wykluczyc nie moge...nie wiem czy czekac z tym testem czy moge go jutro zrobic??ale to bedzie dwa,trzy dni po.....to byl siódmy-ósmy dzien owulacji a cykl mam nieregularny od 26 do 30 dziekuje za normalna odpowiedz mloda madlen

Gość qqqqqqqq22
maedel

Zrobic zawsze mozesz wczesniej, ale wynik bedzie mało miarodajny. Moze wyjsc jedna kreska na teście a Ty i tak mozesz byc w ciązy - choc osobiście wydaje mi sie to mało prawdopodobne skoro to był tylko petting :-/ Zresztą co do testów, to te robione z krwi (w lab.) sa wg mnie lepsze i bardziej dokładne ;-)

Gość qqqqqqqq22
a czy na takie badanie krwi potrzebuje skierowanie??czy moge np zrobic je prywatnie?