Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIORNO

NO SZLAG MNIE TRAFI ZARAZ!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość CIORNO

goliłam okolice bikini maszynka robily sie krostki no i trzeba bylo to codziennie powtarzac....:O:O krem nic mi nie dawał po kilku minutach sciagalam sam krem z kilkoma wloskami wiec przerzucialm si ena depilator i choc na pozcatku bylo ok to teraz mam na stale w pachwinach obrzydlwie czerwone krostki-blizny 😭 (jak kosmetyczka robi wosk to wlsoy jakos nie wrastaja a po depilatorze tak! mimoz eprzed depialcja biore goraca kompiel a i wosk i depilator i peseta wyrywa wlsoy z cebulkami) jestem WSIEKŁA juz lepiej wygladalam zarosnieta TAM niz z tymi bliznami KTORA Z WAS MA PATENT NA ŁADNE BIKINI..... jak wy sie golicie i macie łądne , gladkei pachwiny???

temat chyba nie do mnie bo ja tez mam z tym problem:( zwykla maszynka - zle, depilator - zle, krem do golenia - zle.... a na kosmetyczne na razie mnie nie stac:(

Gość cotojest
laski, gdzies jest temat "depilacja intymna", tylko dlugi juz jak szlag, wiec trzeba przez to przebrnac. jak znajdziecie zloty srodek dajcie znac :)

Gość mala_missss
ehhh mam 17 lat wiec nieiwem czy wysluchasz :P ja sie golilam na poczatku lepsza golarka... wloski mi wrastaly byly chrosty i huj.Teraz gole sie normailna golarka (zwykla) pare dni mialam chrosty a teraz nic! zupelnie nic :) przed zawsze daje pianke do golenia :)

Gość CIORNO
no tak tylko hmmm dla mnei golarka to metoda na jedne dzien wieczorem musze juz poprawiac..... teamt o wolosieniu pzreczytałam i nie znalazłąm nic dla siebie POWIEDZCIE MI SZCZERZE DZIEWCZYNY PATRZAC NA SWOJE BIKINI , MACIE ŁADNA GŁADKA SKORE??/

Gość a nie można wypalić
?

Gość cotojest
no ja nie ;) tez poszukuje. czasem sie uda, ale tylko jak kilka dni przetrzymam i wtedy dopiero ogole. przy codziennym goleniu to sie po prostu nie da. tzn musi sie dac; tylko to chyba jakas tajemnica ;)

Gość bez_majtkuuuff
Ja depiluję pastą cukrową. Trzeba się z tym troszkę pobawić, ale rezultaty boskie :)

Gość aaajaaa
a co zrobic, jesli juz sa krosty? jesli wrastaja wloski? i jesli dziobie sie TAM penseta i je wyrywa co chwile :/?