Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamron20 k

Dziewczyna pojechała na wakacje w brew mojej woli. Teraz są problemy - co zrobić

Polecane posty

Gość Tamron20 k

Witajcie. Piszę tutaj po raz pierwszy. Zdecydowałem się założyć tutaj temat bo mam nadzieje że mi pomożecie i coś doradzicie. Trochę głupio mi o tym pisać, zachowałem się źle i żałuję tego. To było nie ok w stosunku do dziewczyny, ale ona też ponosi za to winę. Ja musiałem siedzieć w domu i nie mogłem wyjechać. Dziewczyna chciała pojechać z rodzinką w góry na 10 dni. Pokłóciliśmy się o to, nie chciałem żeby jechała beze mnie. Chciałem żeby została, ale ona się uparła. Wyjechała w czerwcu. Byłem na nią wkurzony. Zostawiła mnie i pojechała, po prostu olała mnie. Nie zamierzałem jednak siedzieć w domu i się zamartwiać. Ona pojechała i nie wiadomo co tam robi. Odreagowywałem:) Zaraz po jej wyjeździe poszedłem na disco. Poznałem tam fajną dziewczynę. Spotykaliśmy się przez parę dni. Przez ten czas odbyłem z nią z 10 stosunków bez prezerwatywy, bo ona mówiła że bierze pigułki. Kiedy zbliżył się powrót dziewczyny tamtą olałem i definitywnie się z nią rozstałem. Po pewnym czasie od współżycia z nią dostałem wysokiej gorączki - ponad 38C miałem . Łamało mnie w kościach, bardzo źle się czułem. Dostałem antybiotyki i leki, ale to nic nie pomogło. Miałem wysoką temperaturę której nie dało się zbić. Leżałem z tydzień w łóżku. Nagle samo to ustąpiło. Ale od tamtej pory czuje się osłabiony, mam mniej sił i często bolą mnie nogi. Zignorowałem to wszystko. Współżyłem parę razy z dziewczyną też bez zabezpieczenia (ona też bierze pigułki). No i teraz ona też się rozchorowała. Ma wysoką temperaturę i objawy podobne do mnie. Była u lekarza i dostała antybiotyki, nic jej nie pomagały. W piątek poszła znowu do lekarza, dostała inne i dzisiaj jak do niej dzwoniłem mówiła że jest bez zmian. Nadal ma wysoką temperaturę, której nie może zbić. Zastanawiam się czy tamta dziewczyna nie zaraziła mnie jakąś chorobą weneryczną? Co o tym sądzicie i co możecie doradzić? Jak teraz się zachować?

Gość błożesz ty młój
Prowokejszyn jak w pysk szczelił :O Słowem - dupna 🖐️

Gość Tamron20 k
Dziewczyna nic nie wie i mam nadziej że się nie dowie. Boje się jednak że mogłem zarazić się czymś od tamtej. Nie wiem co teraz dalej. Dziewczyna wyjechała w brew mojej woli.. Ponosi za to odpowiedzialność tak samo jaj ja. Stało się, co teraz nam doradzicie ?

Gość błożesz ty młój
Rozejdźcie się 🖐️

Powiem Ci tak- mam nadzieje ze tamta zaraziła Cie jakims gównem bo nalezy Ci sie!!!!!!!!!!!

Gość Soniula
Słuchaj, to, że jesteście razem, nie znaczy, że musicie cały czas spędzać razem czas, i nie znaczy to, że masz ją zdradzać bo pojechała od ciebie odpocząć. Boże, strzeż mnie przed facetem takim jak założyciel topiku!

Gość Hmmmmm34
Kurde molek, dziewczyna nie jest twoją własnością!!Nie możesz jej nic zabraniać!! Człowieku ile ty masz lat?? I w jakim świecie żyjesz?? A jeśli to HIV?? Jak mogłeś być taki głupi i uprawiać sex z nieznajomą laską bez prezerwatywy?? Zero odpowiedzialności. Lepiej się przebadaj. A tak poza tym jeślibyś kochał swoją dziewczyne to byś nie poszedł do łóżka z inną, z pierwszą lepszą. Lepiej się nad tym zastanów.

a weź koleś w życiu nie chce trafic an takiego jak ty !!! i współczuje twojej (mam nadziejje że juz nie długo) dziewczynie! jesteś chory ale psychicznie!!! lecz sie u psychiatry a twojej dziewczynie życze aby z tego wyszła!! i nie licz ze ktoś ci pomoze...

dzieci do ksiazek a nie do seksu !!!!! nie uwazales jak robiles to teraz rob jak uwazasz!!! :P co za palant :o

Gość Zizuuu
Dobrze ci tak. Lepiej zrób sobie testy na HIV.To ci tylko pozostało,bo taki syf noszą te laski z dyskotek. :o

Gość agda hristi
1. mój facet chciał jechać dziś na pare dni nad wodę. ja nie mogłam i sama go namówiłam, zeby pojechał beze mnie. na tym polega miłość! a nie - ja cierpię, to cierp ze mną! tragedia... 2. heheh co za głupota! z przygodną dziewoją do wyra bez gumki, bo powiedziała, że tabletki bierze?? przecież mogła kłamać i teraz będziesz alimenty płacił..poza tym każdy duży chłopczyk wie, że przygodny seks = różnie inne zagrożenia, nie tylko ryzyko niechcianej ciąży 3. nie bądź hoojem i zostaw tą biedną dziewczynę, bo to najwidoczniej nie była miłość, skoro tak łatwo się puściłeś 4. zrób sobie badania, a okaże się że jestes czymś zarażony, to powiedz jej!! cokolwiek to jest, trzeba to leczyć!! 5. mam nadzieję, że prowokacja... :-)

teraz to Ty masz problem chwiejny chłopcze :-o taaa dziewczyna ma tylko siedzieć w domu i czekać aż się pojawisz. żenada.

Gość O..O
Osz Ty chuju głupi, niedorobiony pacanie, jaja Ci powinno urwac jeszcze....

Gość Zizuuu
Polecam test na HIV,bo niestety możesz to mieć kretynie. Co za brak wyobraźni /:

Gość agda hristi
na test na hiv za wcześnie

Mam nadzieje że to prowokacja, ale jeśli nie to jesteś skończonym kretynem. \"Dziewczyna pojechała na wakacje wbrew mojej woli\" - ona nie musiała się ciebie wogule pytać o zdanie. Poza tym wyjechała z rodziną więc nie mogłeś mieć żadnych powodów do zazdrości. Piszesz, że to po części też jej wina. Skąd ona miała kurwa wiedzieć że jesteś takim chamem i zaraz wskoczysz do łóżka innej lasce, w dodatku bez gumki. Jeśli to jest hiv, a dużo na to wskazuje, to na miejscu twojej dziewczyny, niedługo już pewnie byłej, zabiłabym cie.

Gość Tamron20 k
Strasznie mnie wystraszyliście:( Jestem załamany. Poszukałem w necie opisu objawów zarażenia HIV - wszystko się zgadza:( Dokładnie miałem tak samo jak opis choroby retrowirusowej przy zarazeniu HIV:( Jestem załamany. Dziewczyna teraz ma tak samo jak ja. Boje się że to może być to:( Strasznie się boje:(, zrobię sobie test, ale w necie napisali że test jest w pełni wiarygodny dopiero po 3 miesiącach:( Nie chce mi się wierzyć, że mogłem się czymś takim zarazić. Tamta dziewczyna wyglądała ok. Dbała o higienę i wyglądała zdrowo. Była atrakcyjna i nic nie wzbudzało moich podejrzeń. Fajna laska, zadbana i miała niezły styl ubierania się. Nie chce mi się w to wierzyć. Mam nadzieje że nie mam Hiva, jestem młody i chciałbym jeszcze pożyć. Zrobiłem głupstwo, ale to przez dziewczynę. Po co ona pojechała, gdyby została nic takiego nie miało by miejsca. Chciałem się wyszaleć bo ona też bez kontroli była i nie wiadomo co tam robiła. Teraz nie wiem czy przez nią nie złapałem hiva:( To wszystko przez jej upór, co jej szkodziło zostać ze mną skoro mnie kocha. Ja bym bez niej nie pojechał, ale widocznie ona mnie nie kocha:( Teraz przez nią muszę żyć w stresie. Obym nie miał hiva, nie zasłużyłem sobie na to. Chciałbym jeszcze pożyć i mieć normalne życie. Nie zasłużyłem na taką karę.

Gość abmbetel
N ę d z a a a a a a a!!!! Postaraj się bardziej i założ realistyczniejszy topik - poje...chańcu!!!!!!!!!!!

Gość Tamron20 k
Postanowiłem że w poniedziałek zrobię sobie badania. Wiem już gdzie pójść, ale strasznie się tego boję. Nie chcę w to wierzyć. Jeśli wynik wyjdzie pozytywny to będę miał zjebane krótkie życie:(Wszystko przez takie głupstwo. Chce mi się normalnie płakać:( Strasznie się porobiło:( Modle się o to żeby to nie było to na co wszystko wskazuje:( Więcej nie będę taki głupi. Na pewno nie popełnię podobnego błędu. Chcę żeby wszystko było ok.

Gość ubaw po pachy
no dalej baby !!! besztac go,besztac !!! Jak laska cos zrobi bronic jej !!! BROOONIC !!!!

Gość marna prowokacja i tyle
:) Bywaly juz lepsze ;) Z fajnej prowokacji to sie nawet czasem posmiac mozna :D A to... :O