Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy porzucacie

czy porzucacie z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość czy porzucacie

chodzi mi o jakiś feler, którego nie widać w ubraniu - mały/cienki penis, za duże sutki, nierówne piersi, cellulitis, wymyślcie sami... Czy nadal spotykacie się z daną osobą przymykając oko na niedoskonałości? I nie mówię o efektach starzenia u partnera tylko nowo poznanej osobie.

Gość odpowiem nie

Gość boska grzesznica
zależy czego szukasz w drugiej osobie jeśli chcesz tylko i wyłącznie podziwiać niczym posąga to atrakcyjność fizyczna jest niezbędna ,gdy szukasz na życie całe to pewne defekty tracą na znaczeniu

znam przypadek, że chłopak spotykał się z dziewczyną jakiś czas i zawsze kiedy się spotykali była na obcasach, po tygodniu namietnej znajomosci poszli do łóżka, zdjęła obcasy a on do niej mówi: nie masz tak długich nóg, na jakie wyglądały, moja dziewczyna musi mieć długie nogi\"; reszty domyślcie się sami, bo az mi się nie chce pisać

Gość ybev
i slusznie zrobil, jaki facet chce miec kurewke, ktora po tygodniu poszla do lozka? A nogi to tylko wymowka.

ybev --------< tak tyle, że do niczego nie doszło, po prostu ściągnęła obcasy, a on zareagował jak oparzony

Gość size matters
w temacie "size matters" poruszam wlasnie podobny problem. moj facet ma malego i mimo ze jest mnie w stanie w pelni zadowolic to to JEST dla mnie problem. ale chyba nie zerwe ... :/

Gość Do niczego nie doszło bo ...
... brzydził się taką bladzią, co idzie do łóżka po tygodniu. Tyle, że w obecnej "kulturze" wstyd się przyznać, że się gardzi szmatami, przez co musiał chłopak szukać wymówki - i znalazł, te nogi właśnie...

zdarzyło mi się raz, wstyd sie przyznać,ale było minelo jeżeli czuje ,ze to nie to-to prostu nie marnuje czasu tej osoby ani swojego

Mały prawie niewidoczny włosek w okolicach prawego sutka. Za takie kurwa coś. Nie porzuciłem tylko wywaliłem dziewczynę z chaty :P co za łoś założył ten temat :O

Gość kartmanka
a ja rzucilam chlopaka bo mial nierowne jajka a pod prawa pacha mial wiecej wlosow, tak gdzies o 4 sztuki, to bylo nie do zniesienia. nie wspominajac o tym, ze srednice jednego sutka mial o 0,5 mm wieksza od drugiego, i ten palant myslal ze z nim bede, buahahaha

Gość kartmanka
no bezczel normalnie jakis, nie? jeszcze nierowne jajka bym zniosla, ale te 4 wlosy wiecej pod jedna pacha to juz nie! co on myslal, ze moze mna pomiatac?

Gość Faccetett
raz mi się to zdarzyło..Tzn niby trudno mówi że to wyglad ale zakochałem się w innej kobiecie....Okazało się że jest zupełnie inna i czar prysnął..Nosła czarne szkła kontaktowe wiec zakochałem się w innych(nie jej oczach)miała przedłużane sztuczne włosy w(zakochałem się w nie jej włosach)nosiła pusz upy....-Zakochałem się w nie jej piersiach....Chodziła do solarium miała pieknie opalone ciało(zakochałem się w sztucznymm ciele)Po wakacjach odczepiono jej włosy zdjeła soczewki przestała się opalać..w łóżku wkońcu zdjeła stanik nie o że chodziło mi tylko o wyglad ale jakoś czar prysnął...a byłem naprawde zakochany okazało się jednak że jest zupełnie inną kobietą..Nie chodzi o to że zostawiłem ją bo okazała się brzydsza....Tylko jakoś była zupełnie inna..Odkochałem się i zistawiłem

Gość nowy jakie lubisz cipki
ogolone czy nie

Gość kartmanka
do facettt wiem co to znaczy, lacze sie z toba w bolu. tez zostalam oszukana. skonczyly sie wakacje pod namiotem i okazalo sie byl to wibrator;(