Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna osoba

własnie wyjrzałam przez okno a tam tłum jakiś ładnych lasek

Polecane posty

Gość przyszli do ciebie

może przestań myślec o wyglądzie?? to napewno pomoże... uroda to nie wszystko...

Gość boisz sie
???a co one Ci zrobią? najwyzej mogą pocalowac Cie w dupe!

Gość takie hocki klocki
beznadziejne te topiki :o przecież to jest jakiś zakompleksiony chłop z podwarszawskich Łomianek, który robi sobie na naszych postach specjalizację albo habilituje się :o jest albo PSYCHOLogiem albo socjologiem :o

wiem ze nic mi tak naprawde nie moge,ą zrobić (jedynie wyzwac osmieszyc, pobic a nawet zabic ) ale mimo wszystko się boje własnioe tego osmieszenia najbardziej takie jak one mają się za le[psze ode mnie (ja no nie mogę sobie pozwolić na miniówe czy rtop odslaniający cycki :( ) dziewczyna masz racje mogłam jes czyms rzucic 😠 😡 Błekitna tak to ja takie hocki klocki --> co Ty wygadujesz zakomplesiony psycholog albo socjolog :O :D

beznadziejna, wrzuc swoja fote i poweim c cos konkretnego;) albo opisz siebie chociaz;) o tym, ze masz tradzik juz wiemy, czym sie leczysz tez wiemy ale nie pamietamy, iwec tego sobie oszczedz:P

Gość to proste jest bardzo
skończą się wakacje, beznadziejna pójdzie do szkoły i będzie trochę spokoju na forum, odpoczniemy od idiotki

Bez niku --> nie wrzue tu swoiej foty może kiedyś jakś czesc ciała albo fotkę twarzy ale tylko na maila wybranym osobom ale to wtedy gdy załatwie jakoś aparat cyfrowy i wylecze pryszcze calkowicie Błękitna---> no własnie nie wiem !! :( :O

to proste jest bardzo --> weż się zastanów a co ja ci każe przebiegać 50 km dziennie czy co ? tak strasznie Cię drażnią topiki na forum ? to może melisę zacznij pic :o

Gość ty beznadziejna
tylko sie nie posraj ze strachu

Gość BeznadziejnaOsobaPełenRelaks
dobra już wróciłam :) byłam u kolezanke i poprawił mi się humor :) parchawą gębę lecze izotekiem Błekitna --> zobaczymy ;) ciemna strona ciupagi --> no pod wieloma względami :O

Gość kukuryku na patyku
zrelaksowana to i pięknieje w oczach :D

nie odstawiłam tak powiedział podszyw bo pewnie nie orientował sie w temacie no jak siie nie umyłeś to komuś smierdza :O no nie bardzo wypięniałam :O dzisiaj się ważyłam i okazało się ze schudłam 1 kg to mnie podłamamło :( 🖐️

z podszywem ale jak pokazałas archiwum to był całkiem miły

Gość kukuryku na patyku
pewnie dlatego, że jakiś tydzień temu nie zjadłaś kolacji, o czym poinformowałaś całe forum :)

no niedokońca bo ja wtedy zjadłam kolacje co prawda ok 23 w nocy ale tylko 2 kromki a tak zawsze wmuszam w siebie 4 to jest nie sparwiedliwe zjem ociupinke mniej i już chudne a potem nadrabiam to przez 2 tyodnie :O 😭

Qwrtz to raczej podszywa powinnas przeprosić ;)