Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33645654

zerwalem dzis z dziewczyna bo powiedziala mi dopiero po miesiacu ze ma dziecko

Polecane posty

Gość agda hristi
to nieważne kogo szukała. ważne, że nie powiedziała takiej istotnej rzeczy. oczywiście nie trzeba o tym mówić każdej nowo poznanej osobie, ale komuś, z kim planuje się związać uczciwość nakazuje o tym poinformować

Gość jadlodajnia
"a ze widac ze jest niedojrzalym malolatem to drugie." kto normalny zostaje w wielu 22 lat ojcem? Teraz kobiety rodza dzieci po 30-tce a on ma obcego bachora wychowywac?

Gość 3x13
mi nie chodzilo o to, ze nie chce zostac ojcem, bo to by dopiero byla glupota w tam mlodym wieku, ale po prostu po jego wypowiedzach widac, ze jest niedojrzaly ...

Gość a kmoże powiedziała ci
już po miesiącu? Co to jest jeden miesiąc?:o

Gość agda hristi
nie rozumiem, dlaczego niedojrzałym małolatem? nie każdy ma chotę na wiązanie się z dziewczyną z dzieckiem... szczególnie, jeśli niejest z facetem szczera

Gość 3x13
nie o ochote wiazania sie z matka dziecku chodzi, ale zobacz na jego slownictwo i o czym w ogole gada. chcialabys z nim byc? bo ja nie, moze gdybym potrzebowala szybkiego seksu po dysce, ale poza tym to strata czasu :P

Gość agda hristi
nie, nie chciałabym z nim być i nie pisze o jego słownictwie, ale o tym, czego tyczy się temat

Gość do 3x13
uprawianie sexu bez milosci uraga kobiecie :( a yy widze przyzwalasz sobie na to :(

Gość jadlodajnia
no wlasnie 3x13, po ostatniej wypowiedzi tez pokazujesz, ze nie jestes zbyt dojrzala. Ot, taka nastolatka, co daje dupska na dyskach